Kalahari by DROPS Design

Hæklet taske eller net med viftemønster i DROPS Bomull-Lin eller Paris.

Nøgleord: tasker, viftemønster
  • Kalahari / DROPS 153-39 - Hæklet taske eller net med viftemønster i DROPS Bomull-Lin eller Paris.
DROPS Design: Model nr l-129
Garngruppe C, eller A + A
-----------------------------------------------------------

Mål: Højde: 34 cm. Omkreds: 62 cm.
Materialer:
DROPS BOMULL-LIN fra Garnstudio
250 g f.nr 03, lys beige
100 g f.nr 05, brun
Eller brug
DROPS PARIS fra Garnstudio
250 g f.nr 26, mørk beige
100 g f.nr 44, brun

DROPS HÆKLENÅL NR 4,5 – eller den nål du skal bruge for at få 16 st i bredden x 8 rækker på 10 x 10 cm. 2 x A.2 i bredden = 9,5 cm.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


53% Bomuld, 47% Hør
fra 17.00 kr /50g
DROPS Bomull-Lin uni colour DROPS Bomull-Lin uni colour 17.00 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 119kr. Læs mere.

Instruktioner

HÆKLEINFO:
Hver omg med st beg med 3 lm (regnes ikke som 1.st), afslut med 1 km i 3.lm i beg af omg.

MØNSTER:
Se diagram A.1, A.2 og A.3.

KREBSEMASKER:
Hækles som fm, men baglæns. Dvs der hækles fra venstre mod højre.
----------------------------------------------------------

TASKE:
Arb hækles rundt fra bunden og op. Hækl 4 lm på nål 4,5 med lys beige og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm.
1.OMG: Læs HÆKLEINFO! Hækl 11 st om ringen.
2.OMG: Hækl 2 st i hver st = 22 st.
3.OMG: * 1 st i næste st, hækl 2 st i næste st *, gentag fra *-* omg rundt = 33 st.
4.OMG: * 1 st i hver af de næste 2 st, hækl 2 st i næste st *, gentag fra *-* omg rundt = 44 st.
5.OMG: * 1 st i hver af de næste 3 st, hækl 2 st i næste st *, gentag fra *-* omg rundt = 55 st.
6.OMG: * 1 st i hver af de næste 4 st, hækl 2 st i næste st *, gentag fra *-* omg rundt = 66 st.
7.OMG: 2 st i første st, 1 st i hver af de næste 4 st, 2 st i næste st *, 1 st i hver af de næste 5 st, hækl 2 st i næste st *, gentag fra *-* omg rundt = 78 st. Sæt et mærke efter omg, HERFRA MÅLES ARB VIDERE!

Nu hækles der efter diag A.1 - A.3, dvs der hækles således:
1.OMG: Hækl 4 lm (erstatter 1 dbl-st), 3 dbl-st i første st, spring over 2 st, * 1 fm i næste st, spring over 2 st, 7 dbl-st i næste st, spring over 2 st *, gentag fra *-* 11 gange til, 1 fm i næste st, spring over 2 st, 3 dbl-st i 3.lm fra beg af omg før, afslut med 1 km i 4. lm i beg af omg = 13 vifter.
2.OMG: 1 lm, 1 fm i første lm, * 7 dbl-st i næste fm, spring over 3 dbl-st, 1 fm i næste dbl-st *, gentag fra *-* 11 gange til, 7 dbl-st i næste fm, afslut med 1 km i første fm fra beg af omg = 13 vifter.
3. OMG: 4 lm, 3 dbl-st i første fm, spring over 3 dbl-st, * 1 fm i næste dbl-st, 7 dbl-st i næste fm, spring over 3 dbl-st *, gentag fra *-* 11 gange til, 1 fm i næste dbl-st, 3 dbl-st i 1.fm fra beg af omg før, afslut med 1 km i 4. lm i beg af omg = 13 vifter.
Gentag 2. og 3. omg til arb måler ca 25 cm fra mærket.

Videre hækles der således:
1.OMG: Læs HÆKLEINFO! Hækl 1 st i hver af de 2 næste dbl-st, spring over 1 dbl-st, * 1 st i næste fm, spring over 1 dbl-st, 1 st i hver af de næste 5 dbl-st, spring over 1 dbl-st *, gentag fra *-* 11 gange til, 1 st i næste fm, spring over 1 dbl-st, 1 st i hver af de næste 3 dbl-st = 78 st.
2.OMG: * 1 st, 1 lm, spring over 1 st *, gentag fra *-* omg ud = 39 huller.
3.OMG: * 1 st i st, 1 st om lm *, gentag fra *-* omg ud = 78 st.
4.OMG: 1 st i hver st = 78 st.
5.OMG: 1 lm, hækl KREBSEMASKER – se forkl over, i hver st. Afslut med 1 km i første lm i beg af omg. Klip og hæft tråden.

HANK:
Hækl 6 lm på nål 4,5 med brun og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm. Hækl 1 fm i hver lm = 6 fm. Videre hækles der rundt med 1 fm i hver fm til hanken måler ca 100 cm, klip og hæft trådene. Træk enden på hanken gennem et hul øverst på tasken fra vrangen, lav en knude fra retsiden. Gentag på den anden side af tasken.

SNOR:
Klip 10 brune tråde à 4,5 meter. Sno dem sammen til de gør modstand, læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i hver ende – lad nogle cm være.
Træk snoren gennem hulrækken, bind en dobbeltknude over første knude i hver ende og lav frynser yderst.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 28.04.2014
Taske:
....Nu hækles der efter diag A.1 - A.3, dvs der hækles således: 1.OMG: Hækl 4 lm (erstatter 1 dbl-st),

Diagram

symbols = 1 lm
symbols = 1 fm
symbols = 1 dbl-st
symbols = 1 km
symbols = 1 st (viser sidste omg før diag starter - forkl i opskriften)
symbols = ned i første st i beg af omg
symbols = ned i første fm i beg af omg
symbols = start her
diagram
signature-image signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 153-39) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (29)

country flag Hilde wrote:

Ich habe nach ca. 25cm mit einer 2.Runde abgeschlossen, d.h. mit einer Kettmasche in der festen Masche und möchte nun mit der Stäbchenreihe beginnen. Wie muss ich hier vorgehen? Ich habe ja nicht mit einer 3. Runde also nicht mitten in der Doppelstäbchenreihe abgeschlossen. Welche Doppelstäbchen muss ich überspringen bzw. Wie fange ich an? 3 Luftmaschen und dann?

06.08.2020 - 15:49

DROPS Design answered:

Liebe Hilde, Sie können die 1. Runde mit Stäbchen genauso wie beschrieben häkeln, diese Runde wird nur die Maschenanzahl abenhmen, ie 1 Doppelstäbchen regelmäßig überpsringen damit 78 Stb am Ende dieser Runde bleiben. Viel Spaß beim häkeln!

06.08.2020 kl. 16:40

country flag Hilde wrote:

Wenn ich die gewünschte Gesamthöhe erreicht habe, muss ich dann mit einer 3. Runde (nach Diagramm) abschließen, bevor ich das nächste Muster anwende? Oder kann ich auch mit einer 2. Runde (also die, die mit 1Lm und 1fM beginnt) abschließen, bevor ich das Muster für die Löcher beginne?

05.08.2020 - 16:11

DROPS Design answered:

Liebe Hilde, es wird genauso das gleiche sein, Sie sollten die selbe Maschenanzahl haben. Viel Spaß beim häkeln!

05.08.2020 kl. 16:50

country flag Hilde wrote:

Bei mir ergibt die Maschenprobe bei 16 Stäbchen in Breite und 8 Runden 10cm in der Breite und 8cm in der Höhe. Wieviele Maschen brauche ich dann für die Taschenbasis bzw wie muss ich ab der 7. Runde arbeiten, um auf die angegebene Größe zu kommen?Die Maschenprobe 2xA2 ergibt bei mir eine Breite von 7,5cm . Wie muss ich hier anpassen? Für eine Rückmeldung bin ich dankbar. Vielen Dank.

27.07.2020 - 21:34

DROPS Design answered:

Liebe Hilde, wenn Sie 16 Stb in der Breite auf 10 cm haben, müsste auch eigentlich A.2 in der Breite zur angegeben Maschenprobe passen. Am besten häkeln Sie mehrere Rapporte A.2 und messen dann 2 Rapporte ab. Für die Tasche insgesamt könnten Sie bis zur 7. Runde einschließlich häkeln und dann den Durchmesser noch einmal messen - etwas dehnt sich das Garn ja noch. Der Taschenboden sollte einen Durchmesser von ca. 17-18 cm haben. Ggf. können Sie eine 8. Runde häkeln und dabei 12 Stb zunehmen, dann müssten Sie nachfolgend zwei Rapporte A.2 in der Runde mehr häkeln.

28.07.2020 kl. 13:18

country flag Muller wrote:

Bonjour Point Fantaisie A.1-A.3 Tour 2 : 1ml. 1ms dans la 1ère ml. De quelle 1ère ml d’agit-il ? Et est ce dans cette ms qu’on devra terminer le tour par une mc ?? Merci beaucoup

15.08.2019 - 10:45

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Muller, on va crocheter cette maille serrée dans la 4ème ml du début du tour précédent = la 1ère ml du tour. Le tour 2 se termine par 1 maille coulée dans la maille serrée du début du tour. Bon crochet!

15.08.2019 kl. 14:55

country flag Sandrine wrote:

Bonjour. Serait il possible de connaitre les dimensions de ce sac ? Quel est le diamètre du sac et la hauteur sans les brides? Je suis entrain de le réaliser, il me semble petit au regard de la photo. Merci

08.05.2019 - 09:44

DROPS Design answered:

Bonjour Sandrine, vous trouverez les dimensions dans l'en-tête: 34 cm de hauteur x 62 cm de circonférence. Avez-vous bien réalisé votre échantillon? Si vous avez bien 16 brides x 8 rangs = 10 x 10 cm et 2 x A.2 en largeur = 9,5 cm, alors votre sac devrait avoir les mêmes dimensions que sur la photo en conservant la même tension. Bon crochet!

08.05.2019 kl. 09:49

country flag Nicole wrote:

I would like to do some amigurimie doll which calls for cotton yarn. Which of your yarns woud you suggest and being soft? Thank you

26.02.2019 - 16:32

DROPS Design answered:

Dear Nicole, you will find all our cotton yarns here , what about DROPS Loves You #7, #8, #9 or Muskat, Paris or Safran? Your DROPS store will help you choosing the best matching yarn - even per mail or telephone. Happy crocheteing!

27.02.2019 kl. 09:18

Jeny wrote:

Hello, i hv just finished making the bag part. And a little bit confused on how to crochet the handle part. Please help..

27.06.2016 - 11:29

DROPS Design answered:

Dear Jeny, start handle with 6 ch, join in the round with 1 sl st in 1st ch, then crochet 1 dc in every chain around = 6 dc (= UK-English terminology). Continue then working 1 dc in each st around until piece measures approx. 100 cm. You will have something like a long "tube" and each end of this tube will be then inserted into a hole at the top of bag (from inside towards outside) and make a knot at the end (facing outwards) to keep it in place. Happy crocheting!

27.06.2016 kl. 17:36

country flag Estelle wrote:

Bonjour, Concernant ce modèle, il faut acheter combien de pelotes ? Car vous mettez les grammages mais sur le site, on ne sait pas combien pèse une pelote. Cordialement

24.05.2016 - 16:22

DROPS Design answered:

Bonjour Estelle, vous trouverez le poids de chaque pelote sous chaque nuancier et sous la liste des prix - Bomull-Lin et Paris sont toutes les 2 en pelotes de 50g, soit 250 g = 5 pelotes beige clair (Bomull-Lin)/beige foncé (Paris) + 2 pelotes brun (Bomull-Lin/Paris). Bon crochet!

24.05.2016 kl. 17:48

Kriz wrote:

Hi, Which hole is the one for the handle? Is it one of the holes in the eyelet row? Thanks :D

07.04.2016 - 15:57

DROPS Design answered:

Dear Kriz, that's correct - happy crocheting!

07.04.2016 kl. 17:35

Hadar wrote:

Hello, i love this bag! although i got confused by the CROCHET INFO.. when counting the dc after every round in the beginning the 3 chains doesn't count? meaning, if after round 2 i should have 22 dc including the 3 chains or not including? thanks a lot!

01.02.2016 - 17:08

DROPS Design answered:

Dear Mrs Hadar, the 3 ch at beg of round do not replace the 1st dc, ie when you have 22 dc, you should have 22 dc + 3 ch at beg of round. Happy crocheting!

02.02.2016 kl. 09:25

Kommentere opskrift DROPS 153-39

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.