DROPS / 155 / 37

Beach Party by DROPS Design

Heklet DROPS teppe i ”Cotton Light ” med sikksakk-mønster.

DROPS Design: Modell nr cl-034
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: 80 cm. Lengde: 145 cm.
Materialer:
DROPS COTTON LIGHT fra Garnstudio
150 g f.nr 21, lys beige
150 g f.nr 01, natur
150 g f.nr 25, lys syrin
100 g f.nr 22, brun
100 g f.nr 23, lys lilla
50 g f.nr 13, fiolett
50 g f.nr 27, mint
50 g f.nr 08, isblå
50 g f.nr 14, turkis
50 g f.nr 18, rosa

DROPS HEKLENÅL NR 5 – eller den nålen du må bruke for å få 16 st målt vannrett i bredden på 10 cm. 1 rapport A.3 måler ca 11,5 cm i bredden.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

50% Bomull, 50% Polyester
fra 17.00 kr /50g
DROPS Cotton Light uni colour DROPS Cotton Light uni colour 17.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 306kr. Les mer.

Instruksjoner

FARGER:
Se diag A.1 og A.2.
Hekle A.1 og A.2 = totalt 52 striper.

MØNSTER:
Se diag A.3. Hver stripe går over 2 rader.
----------------------------------------------------------

TEPPE:
Teppet hekles fram og tilbake.
Hekle 194 LØSE lm (inkl 3 lm til å snu med) på nål 5 med lys lilla. Se forklaring på FARGER over. Videre hekles det etter diag A.3, dvs det hekles slik:
1.RAD: Hekle 1 st i i 4. lm fra nålen, 1 st i hver av de neste 2 lm, * hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, hopp over 5 lm, hekle 1 st i hver av de neste 3 lm *, gjenta fra *-* 5 ganger til, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm, hopp over 1 lm, 1 st i hver av de neste 3 lm = 126 st. Det blir totalt 7 sikksakker. Snu arb.
2.RAD: 3 lm (erstatter 1 st), * 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, 1 st om lm-bue, 3 lm, 1 st om samme bue, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, hopp over 2 st *, gjenta fra *-* 6 ganger til = 70 st. Snu og bytt farge.
3.RAD: 3 lm, * 1 st om første lm, 1 st i neste st, 1 st om neste lm, 1 st i neste st, 1 st om neste lm, 1 st i neste st, 1 st om neste lm, 1 st i neste st, 1 st om lm-bue, 3 lm, 1 st om samme bue, 1 st i neste st, 1 st om neste lm, 1 st i neste st, 1 st om neste lm, 1 st i neste st, 1 st om neste lm, 1 st i neste st, 1 st om neste lm *, gjenta fra *-* 6 ganger til = 126 st. Snu.
4.RAD: 3 lm (erstatter 1 st), * 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, 1 st om lm-bue, 3 lm, 1 st om samme bue, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i neste st, hopp over 2 st *, gjenta fra *-* 6 ganger til = 70 st. Snu og bytt farge.
Gjenta 3. og 4. rad til siste rad på fargediag = Totalt 52 striper.

HEKLEKANT:
Det hekles en kant etter siste rad på A.2 i lys beige, og en kant langs første lm-rad i lys lilla slik: Hekle 1 fm i hver m.
Fest alle tråder.

Diagram

= lys lilla
= lys syrin
= natur
= lys beige
= brun
= mint
= turkis
= isblå
= fiolett
= rosa
= 1 lm
= 1 st i st
= 1 st om buen
= Disse 2 rader = 1 stripe
= Radene er forklart i oppskrift. Disse 2 rader er starten på A.1.


Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (23)

Verena 03.07.2020 - 22:23:

Hallo! Ist es richtig das ich in Reihe 1. am Ende von * - * 5 LM überspringen muss?

DROPS Design 06.07.2020 kl. 08:04:

Liebe Verena, am Ende der 1. Reihe enden Sie mit 1 Stb in jede der 3 letzten Lm - beachten Sie, daß Luftmaschen werden bei dieser Reihe überspringen: Man überspringt in der ersten R in regelmäßigen Abständen 1 Lm, damit der Rand nicht zu stramm und eng wird und elastisch bleibt - in der Regel häkelt man die Lm etwas fester als später die M, um das auszugleichen, schlägt man mehr Lm an. Viel Spaß beim häkeln!

Marian Dijk 16.08.2017 - 22:19:

Goedenavond ik zou graag deze mooie deken willen maken maar dan voor een 2 persoonsbed. Hoeveel steken mag ik dan opzetten??? Groetjes

DROPS Design 20.08.2017 kl. 21:57:

Hallo Marian, Het hangt er een beetje vanaf hoe breed je hem wilt hebben. Deze deken is 80 cm breed en er zijn 7 herhalingen in de breedte van het telpatroon. Elke herhaling is 11,5 cm breed. Als je de eerste toer haakt worden er een aantal lossen over geslagen. Op basis van deze informatie kun je uitrekenen hoeveel lossen je op moet zetten.

Anne Johansen 01.08.2017 - 16:58:

Hei. På første omgang sier mønsteret at man skal hoppe over 1 lm mellom hver 3. st. Hva er hensikten med dette? Jeg får bare en "rar" løs kant nederst. Det blir også store rare hull der jeg hopper over 5 lm. Finnes det et bilde av kanten på teppet?

DROPS Design 07.08.2017 kl. 13:47:

Hei Anne. Det at du hopper over 1 lm mellom hver 3.stav på 1.rad er for å unngå at det strammer seg på oppleggskanten. Det skal bli et stort hull der du hopper over 5 lm, det er slik du danner sikk-sakk mønsteret, du vil det godt når du har heklet noen rader. God Fornøyelse.

Charlotte Rietveld 23.04.2017 - 20:26:

Klopt dat je 197 losse eerst moet haken en later uitkomt op 126 steken en dan keren en dan heb je 70 steken? Ik begrijp dit niet zo ik hou een hele lap aan losse over hoe kan dit?

DROPS Design 03.05.2017 kl. 09:00:

Hallo Charlotte, Ik heb het 2 keer nagerekent en uitgetekent en het aantal lossen dat je op moet zetten klopt. Je moet 194 steken opzetten. In de eerste toer herhaal je het gedeelte tussen de sterretjes nog 5 keer, dus in totaal haak je dat gedeelte 6 keer. Dan kom je op een totaal van 194 lossen. Wellicht ben je ergens een herhaling vergeten?

Judy 25.02.2016 - 15:13:

Row 3 is confusing to me...1 dbl crochet into ch and 1 dbl crochet into nxt dbl crochet? Are these stitches to be worked into the ch 1 space or into the actual stitches?..really need a bit of clarification...thx so much...

DROPS Design 26.02.2016 kl. 10:40:

Dear Judy, on row 3, you will crochet 1 dc around the ch-space andn 1 dc in next dc - see also diagram A.3 to see how the stitches will be. Happy crocheting!

Sandra 02.02.2016 - 08:33:

Kann es sein, dass in Diagramm A.3 ein Fehler ist? Am Beginn von Reihe 1 häkelt man laut Text 3 Wendeluftmaschen (= 1 Stäbchen) und 2 Stäbchen gefolgt von 2x 3er Gruppen Stäbchen, insgesammt also 9 Stäbchen, was dann auch die gleiche Anzahl wäre wie am Ende der Reihe. Im Diagramm sind allerdings 10 Stäbchen eingezeichnet.

DROPS Design 09.03.2016 kl. 13:46:

Liebe Sandra, haben Sie gesehen, dass in den ungerade Reihen die Wendeluftmaschen nicht als Stb zählen? Dann stimmt der Text doch mit dem Diagramm überein.

Kate 23.01.2016 - 14:12:

Er staat bij Toer 1 op een gegeven moment (2e regel), 1 stk in elke van de volgende 3l, 3l, sla 1 l over, 1 stk. Wat betekend die 3l ertussen? Is dit een schrijffout? 1 stk in elke van de volgende 3l is duidelijk, dat ik 1l moet overslaan ook, maar de 3l ertussen? Wat moet ik daar doen?

Pernille 07.11.2015 - 20:26:

Hej. Jeg kunne godt tænke mig at lave et babytæppe af dette mønster. Hvad skal den første række med luftmasker være deleligt med for at det passer?

DROPS Design 20.11.2015 kl. 15:05:

Hej, du ser nederst i diagrammet hvor mange masker du skal bruge til en hel rapport (A.3) God fornøjelse!

Michele 12.05.2015 - 04:34:

I think this pattern is beautiful. But I don't understand. It seems that row 2 and row 4 end with skipping last two doubles leaving 2 unworked. Am I missing something? Thank you

DROPS Design 12.05.2015 kl. 10:06:

Dear Michele, when you are working row 2 and 4 repeat from *-* to the end of row, ie row will finish with 1 dc in last dc. Happy crocheting!

Susan McGuire 03.01.2015 - 10:43:

What does the pattern mean when it says "do an edge after last row of A2"? Do you not do an edge all the way around the blanket? If you do, how do you do it please?

DROPS Design 03.01.2015 kl. 15:24:

Dear Mrs McGuire, you only work an edge on both short ends, ie after last row in A.2 and along the fundation chain. Happy crocheting!

Kommentér oppskrift DROPS 155-37

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.