DROPS Nepal
DROPS Nepal
65% Ull, 35% Alpakka
fra 30.95 kr /50g
Garnet til denne oppskriften koster fra 217.00kr.

Garnprisen er kalkulert fra oppskriftens minste størrelse og garnets billigste produkttype. Ser du etter en enda bedre pris? Du finner det kanskje i DROPS Deals!

DROPS SS24
DROPS 140-40
DROPS Design: Modell ne-104
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
LUE:
Størrelse: S/M - M/L
Passer hodemål: 52/54 cm - 56/58 cm
Materialer: DROPS NEPAL fra Garnstudio
100 g i begge str f.nr 0517, mellomgrå

DROPS SETT OG RUNDP NR 5 (40 cm) - eller det p.nr du må bruke for å få 17 m x 22 p glstrikk på 10 x 10 cm.
DROPS RUNDP NR 4 (40 cm) – til vrbord
DROPS KNAPP, SØLVANTIKK, NR 533: 2 stk

HALS:
Størrelse: one-size
Omkrets: ca 60 cm. Høyde: ca 34 cm.
Materialer: DROPS NEPAL fra Garnstudio
250 g f.nr 0517, mellomgrå

DROPS RUNDP NR 5 (80 cm) - eller det p.nr du må bruke for å få 17 m x 22 p glstrikk på 10 x 10 cm.
DROPS RUNDP NR 4 (40 cm) – til vrbord
DROPS KNAPP, SØLVANTIKK, NR 533: 4 stk

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------

DROPS Nepal
DROPS Nepal
65% Ull, 35% Alpakka
fra 30.95 kr /50g
Garnet til denne oppskriften koster fra 217.00kr.

Garnprisen er kalkulert fra oppskriftens minste størrelse og garnets billigste produkttype. Ser du etter en enda bedre pris? Du finner det kanskje i DROPS Deals!

Instruksjoner

RILLE (frem og tilbake på p):
1 rille = 2 p rett.

RILLE (rundt på rundp):
1 rille = 2 omg. 1 omg rett og 1 omg vrang.

MØNSTER:
Se diag A.1. Diag viser alle p i mønsteret sett fra retten.
----------------------------------------------------------

LUE:
Arb strikkes først frem og tilbake på rundp, deretter rundt.
Legg opp 86-94 m med Nepal på rundp 4. Strikk 1 p rett fra vrangen, videre strikkes det slik: 6 m RILLE – se forkl over, * 2 rett, 2 vrang *, gjenta fra *-*, avslutt med 2 rett og 6 m rille. Fortsett med vrbord og riller i hver side til arb måler 4 cm. Bytt til rundp 5. Nå strikkes det slik: 6 m rille, A.1 over de neste 74-82 m, avslutt med 6 m rille. Når arb måler 8 cm felles de første 6 m på p, videre strikkes det rundt med A.1 over alle m = 80-88 m. Når arb måler 20-21 cm strikkes det RILLER – se forkl over - til ferdig mål. Strikk riller, SAMTIDIG felles det 12 m jevnt fordelt på hver 3.omg totalt 5 ganger = 20-28 m tilbake på omg. Strikk de resterende m sammen 2 og 2, klipp tråden og trekk den gjennom m. Snurp sammen og fest godt. Hele luen måler ca 25-26 cm i høyden. Sy 2 knapper fast på klaffen nederst på luen, sy gjennom begge lag.
----------------------------------------------------------

HALS:
Arb strikkes frem og tilbake på p. Legg opp 62 m på rundp 4 med Nepal. Strikk 1 p rett fra vrangen, videre strikkes det slik – fra retten: 6 m rille, 2 rett, * 2 vrang, 2 rett *, gjenta fra *-* og avslutt med 6 m rille. Fortsett slik. Når arb måler 4 cm byttes det til rundp 5 og det strikkes videre slik: 6 m rille, A.1 over de neste 50 m, avslutt med 6 m rille. Når arb måler 20 cm felles det 6 m i hver side = 50 m. Klipp tråden. Legg arb tilside. Strikk en del til på samme måte.

Legg opp 6 m på rundp 5, strikk m fra den ene delen tilbake på p, strikk m fra den andre delen tilbake på p og legg opp 6 m på slutten av p = 112 m. Strikk frem og tilbake på p slik: 6 m rille (stolpe), A.1 over de neste 100 m, 6 m rille (stolpe). Fortsett slik til arb måler 34 cm. Bytt til rundp 4, videre strikkes det slik – SAMTIDIG på første p økes det 2 m jevnt fordelt: 6 m rille, 2 rett, * 2 vrang, 2 rett *, gjenta fra *-*, avslutt med 6 m rille = 114 m. Strikk 4 cm og fell deretter løst av med r over r og vr over vr. Legg stolpene over hverandre og sy 4 knapper gjennom begge lag.

Denne oppskriften har blitt rettet.

Oppdatert online: 18.09.2012
under HALS:
..... avslutt med 6 m rille = 114 m. Strikk 4 cm og fell deretter løst av med r over r og vr over vr. Legg stolpene .....

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retten, rett fra vrangen
diagram
Har du et spørsmål? Se listen over ofte stilte spørsmål (FAQ)

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatt er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

Hvis du synes det er vanskelg å velge hvilken størrelse du skal lage, kan det være en god ide å måle et plagg du har og liker størrelsen på. Sammenlign målene med målskissen og velg den størrelsen som passer deg best.

Du finner målskissen nederst i oppskriften.

See DROPS lesson: Hvordan man leser en målskisse

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

Foretrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen til slutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

Nupper er en naturlig prosess som skjer til og med på de mest fine og ekslusive fibre. Det er et naturlig tegn på bruk og slitasjone og er vanskelig å unngå. Det blir mest tydelig der hvor det er mest friksjon på plagget, som under armene og på håndleddene.

Du kan få ditt plagg til å se ut som nytt igjen ved å fjerne nuppene med en nuppefjerner.

Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg. Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager.
I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Du vil kanskje også like...

Hat with buttons

Tytti, Finland

Button beanie

Tytti, Finland

Kommenter oppskrift DROPS 140-40

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Kommentarer / Spørsmål (95)

country flag Vicki wrote:

The hat and neck warmer photo both show buttons, but the pattern does not have button hole instructions? How to create the button holes or where to place the button holes? Can you review pattern and advice? Vicki

07.01.2024 - 03:53

DROPS Design answered:

Hi Vicki, the buttons on the hat and neck warmer are for decoration only, they do not fasten. They are sewn on tightly, through all layers of garment (See - HAT: ... Sew 2 buttons on to flap at the bottom of hat, sew through both layers. NECK WARMER: ... Place bands on top of each other and sew on 4 buttons through both layers.) So there is no worry about button holes at all. Happy knitting!

07.01.2024 - 12:55

country flag Jeanette Grunditz wrote:

Hei, jag kan ikke førstå mønstret! Har prøvd mange ganger men det blir bare feil 😰 kan dere være snille og skrive hvordan det strikkes etter kant og man bytt till pinne 5? Rett og avig kan jag men førstå ikke om det ska være Rett. Rett Avig. Mm ?? Mvh og takk for hjelpen

08.07.2022 - 17:56

country flag Stacey wrote:

The only thing I am confused about in this pattern is when it says “K 1 row from ws”. What exactly does that mean? Is the first row knit and that is the ws?

14.11.2019 - 23:55

DROPS Design answered:

Dear Stacey, ws means the wrong side (and rs means right side) so the sentence means you have to knting onerow from the wrong side. Happy Knitting!

15.11.2019 - 02:33

country flag Monica wrote:

Buonasera, lavorando a m legaccio in tondo è corretto fare le diminuzioni a volte sul dritto e a volte sul rovescio?(per una taglia s/m del cappello). Grazie, saluti.

20.12.2018 - 16:01

DROPS Design answered:

Buongiorno Monica. Quando lavora in tondo, lavora sempre sul diritto del lavoro. In caso di lavorazione in piano, diminuire ogni 3 ferri comporterebbe diminuire una volta sul diritto del lavoro, una volta sul rovescio. Buon lavoro!

20.12.2018 - 16:50

country flag Annick wrote:

Bonjour, j‘ai tricoté le bonnet qui est magnifique, et les explications très claires. Pour le tour de cou, j‘ai tricoté les 2 parties identiques, mais je ne comprends pas vraiment la suite. comment rassembler les 2 parties. Est-ce que vous pourriez y ajouter un shéma ou une illustration? pour aider un peu. Merci d‘avance

17.11.2018 - 21:28

DROPS Design answered:

Bonjour Annick, à la fin de la 2ème partie, coupez le fil, comme à la fin de la 1ère partie. Montez maintenant 6 mailles avec l'aiguille 5, tricotez les mailles des deux parties l'une après l'autre, et montez 6 m = 112 m sur l'aiguille. Continuez maintenant en allers et retours avec 6 m au point mousse (= les 6 nouvelles mailles) de chaque côté. Bon tricot!

19.11.2018 - 08:23

country flag Hermoso wrote:

Bonsoir je comprends pas le diagramme les rgs à l'envers on tricote comme les mailles se présente?merci

17.10.2018 - 20:06

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Hermoso, lisez le diagramme en commençant en bas à droite et de droite à gauche sur l'endroit (= et tous les tours quand vous tricotez en rond) et de gauche à droite sur l'envers ( quand vous tricotez en rangs). Ainsi, A.1 se tricote ainsi en allers et retours: rang1 (sur l'endroit): 1 m end, 1 m env, 1 m end, 1 m env, au rang2 (sur l'envers): 1 m end, 1 m env, 1 m end, 1 m env. Rang 3: tout à l'end. Rang 4: tout à l'end. En rond: rangs 1 et 2: 1 m end, 1 m env, 1 m end, 1 m env. Rang3: tout à l'end. Rang4: tout à l'env. Bon tricot!

18.10.2018 - 09:25

country flag Hesnard Chantal wrote:

Bonjour, pourriez-vous svp m'envoyer la croquis du modèle car je n'arrive pas à voir comment on le monte. Merci d'avance

05.04.2018 - 16:48

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Hesnard, il n'y a pas de croquis pour ce modèle, à quel niveau bloquez-vous? Tricotez-vous le bonnet ou le tour de cou?

06.04.2018 - 08:28

country flag Sandra wrote:

Hallo zusammen, Es fehlt die Angabe zu "kraus rechts - siehe oben" in dieser Anleitung... Es gibt keine Erklärung über der Anleitung wie sonst immer...

27.12.2017 - 22:41

country flag Marianna wrote:

Ma quando posso unire in tondo???? Dopo che ho calato le prime 6maglie??

26.01.2017 - 23:25

DROPS Design answered:

Buongiorno Marianna. Sì esatto, lavora in tondo dopo aver intrecciato le 6 maglie, quindi quando ha completato la parte a legaccio dove poi verranno attaccati i bottoni. Buon lavoro!

27.01.2017 - 06:55

country flag Belinda Lance wrote:

The Drops Yarn weight symbol used here is (Nepal Yarn Group C). In Canada we use number weight symbol: Lace is 0, Super Fine is 1, Fine is 2, Light is 3, Medium is 4, Bulky is 5, Super Bulky is 6 and Jumbo 7. So what number would be used for this particular garment? Is it 4 Medium?

12.01.2017 - 16:25

DROPS Design answered:

Dear Mrs Lance, you'll find all relevant informations about the yarn under their own shadecard. Remember your DROPS Store will provide you any further assistance. Happy knitting!

12.01.2017 - 17:09