DROPS Extra / 0-835

Warm Banjo by DROPS Design

Strikket DROPS hundevest i ”Fabel” og ”BabyMerino” med kanter i ”Symphony”. Str XS - L

Stikkord: kjæledyr,
DROPS Design: Modell nr fa-188
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: XS - S - M - L
Hundens mål:
Brystvidde: ca 28/32-40/44-50/54-60/66 cm
Rygglengde: ca 24/26-32/34-40/42-48/52 cm
Eks på hunderaser:
XS = Chihuahua, S = Bichon Frisé, M = Cocker Spaniel, L = Irsk Setter.

Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio
50-100-100-150 g f.nr 161p, rosadrøm
Og bruk:
DROPS BABY MERINO fra Garnstudio
50-100-100-150 g f.nr 05, lys rosa
Og bruk:
DROPS SYMFONY fra Garnstudio
50 g i alle str f.nr 01, natur

DROPS SETTP (til str XS), RUNDP (40 cm til str S og M og 60 cm til str L) NR 4,5 – eller det p.nr du må bruke for å få 18 m x 23 p glstrikk med 1 tråd Fabel + 1 tråd Baby Merino på 10 x 10 cm.
DROPS HEKLENÅL NR 4.
KNAPPER: 4 stk på ca 2½ cm i diameter.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

75% Ull, 25% Polyamid
fra 29.00 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 29.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 31.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 33.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill

100% Ull
fra 27.00 kr /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 27.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 27.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Symphony DROPS Symphony
65% Ull, 35% Polyamid
Utgått
finn alternativer
Pinner & Heklenåler

Instruksjoner

RILLER (frem og tilbake på p):
Strikk rett på alle pinner.

ØKETIPS:
Det økes på innsiden av 2 m riller i hver side. Øk ved å hente opp m fra forrige p og strikk denne fortløpende inn i vrborden.
----------------------------------------------------------

VEST:
Plagget strikkes rundt på settp i str XS og rundp i de øvrige str, det strikkes fra halsen og nedover.
Legg opp 40-55-70-85 m på settp/rundp 4,5 med Symphony. Strikk vrbord = 3 r / 2 vr i 5-8-11-14 cm (= hals). Bytt til 1 tråd Fabel + 1 tråd Baby Merino – HERFRA MÅLES ARB VIDERE! Fortsett vrborden i 2-4-6-8 cm. På neste omg økes alle 3 r til 4 r = 48-66-84-102 m. Når arb måler 6-9-12-15 cm, deles det til forbena slik: Sett de første 10-16-22-28 m på 1 tråd – det skal være 4 r på starten og slutten av tråden = 38-50-62-74 m tilbake på p. Fortsett med overstykket.

OVERSTYKKET:
Strikk vrborden videre frem og tilbake på p med 2 m RILLER i hver side - se forkl over! SAMTIDIG, på neste p fra retten, økes det 1 m i hver side – LES ØKETIPS! Gjenta økningen på hver p fra retten 5-11-11-17 ganger til = 50-74-86-110 m. Arb måler nå ca 12-19-22-31 cm. På neste p fra retten felles det til 1 knapphull i hver side slik: Fell de 2 midterste rett-m i det ytterste rett-partiet i hver side og legg opp 2 nye m over de felte på neste p. Gjenta knapphullsfellingen når arb måler 16-24-28-37 cm. Når arb måler 19-26-32-38 cm felles det på beg av hver p: 2 m 7-9-11-14 ganger i hver side = 22-38-42-54 m. Fell deretter de resterende m av. Arb måler ca 30-42-53-64 cm inkl halsen.

UNDERSTYKKET:
Sett m fra tråden tilbake på p 4,5, strikk i tillegg opp 2 m i hver side på baksiden av de 2 rille-m som er strikket på overstykket = 14-20-26-32 m. Strikk vrbord med 1 tråd Fabel + 1 tråd Baby Merino frem og tilbake på p med 2 m riller i hver side. Fell av når understykket måler 13-17-20-23 cm.

HEKLEKANT:
Hekle på nål 4 med Symphony, rundt hele overstykket og understykket slik: 1 fm, * 3 lm, hopp over ca 1 cm, 1 fm i neste m *, gjenta fra *-*, avslutt med 1 kjm i første fm.

MONTERING:
Sy 4 knapper på understykket, 2 på hver side, slik at de passer med knapphullene på overstykket.
TIPS: Prøv vesten på hunden, dersom den blir for vid, sys det kun 2 knapper på midten av understykket og begge sider av overstykket kneppes om samme knapp.
PS: Halsen brettes dobbelt når den tas på.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (18)

Esti Tomson 06.04.2019 - 08:22:

Am l reading correctly in saying your yarns are not available in Canada? What a crime! Esti

DROPS Design 08.04.2019 kl. 10:34:

Dear Mrs Tomson, please find here our DROPS retailer in/for Canada. Happy knitting!

Angela 27.01.2019 - 00:12:

I loved this pattern. So happy it had buttons as it is much easier to put on. The small size fit my Brussels Griffon perfectly, no sizing adjustments needed. Thank you.

Anne 27.09.2018 - 22:20:

Hallo, ich habe ein Problem die Anleitung zu lesen. Ich habe das Unterteil auf den Hilfsfaden und will nun das Rückenteil stricken. Ich habe 38 M auf der Nadel und soll 5 mal Maschen auf beide Seiten aufnehmen. Das ergibt bei mir nur 48 M. Wie komme ich auf die 50M? Lieben Dank für die Hilfe. Anne

DROPS Design 28.09.2018 kl. 08:33:

Liebe Anne, Sie sollen insgesamt 6 Mal zunehmen = 12 Maschen werden insgesamt zugenommen - Deutsche Anleitung wird bald korrigiert. Viel Spaß beim stricken!

Anne 18.12.2017 - 19:30:

Hello, my sister is knitting this pattern. She is at the point to bind off the first time. She slipped the stitches to a stitch holder. Her working yarn is on the stitch holder! What did she do wrong? Please help. I’m reading the pattern and cannot figure it out. Thank you, Anne (and Annette) in Canada

DROPS Design 19.12.2017 kl. 08:17:

Dear Anne and Anette, when dividing piece for front (stomach) and back piece, she can work the first sts before slipping them on a stitch holder, so that she doesn't have to cut the yarn. Happy knitting!

Susan 16.09.2017 - 01:01:

Don't know what the following means? " Knit in addition up 2 sts in each side at the back of the 2 sts in garter st worked on back piece = 14-20-26-32 sts. " Am I adding two additional stitches to each side in garter stitch? Am I Attaching to the back piece? For how many rows? Is finished piece measured with neck folded? Would greatly appreciate your help.. Thank you.

DROPS Design 18.09.2017 kl. 00:27:

Dear Susan, knit up sitches means you should be picking up stitches into the back loop of the garter stitch you knitted earlier on the back. I hope this helps. Happy Knitting!

Bonnie 22.12.2016 - 17:35:

Is the chest dimension supposed to be the circumference or diameter of the dogs chest? Thank you.

DROPS Design 22.12.2016 kl. 18:21:

Dear Bonnie, the chest dimension is the circumference of the dog around chest. Happy knitting!

June 20.12.2016 - 01:59:

Where is the stitches for the second leg I only see where u take off for 1 leg

DROPS Design 20.12.2016 kl. 09:18:

Dear Mrs June, you don't cast off sts for legs, only slip the first 10-16-22-28 sts on a st holder for front piece (stomach) and then work each piece separately . When you will work below piece you will pick up 2 sts on each side (in sts on back piece). Happy knitting!

Hanna 13.10.2016 - 14:02:

Merci. donc si j'ai bien compris je mets en attente les 10 premieres maille mais il me reste 2 maille end sur mon aiguille double pointe pas 4 comme ecrit

DROPS Design 13.10.2016 kl. 14:33:

Bonjour Hanna, vous devez avoir en attente pour le devant: 4 m end, 2 m env, 4 m end = 10 m. Continuez sur les 38 mailles restantes pour le dos en allers et retours avec 2 m point mousse de chaque côté et avec les augm. de chaque côté. Bon tricot!

Hanna 13.10.2016 - 13:41:

Bonjour, je suis entrain de faire le manteaux et je bloque à la mise en attente des mailles et la continuation du dos; je travaille avec des aiguilles double pointe et je ne comprends comment former l'ouverture pour les pattes et continuer à tricoter le dos merci de votre aide

DROPS Design 13.10.2016 kl. 13:47:

Bonjour Hanna, pour l'ouverture des pattes, on glisse en attente les 10-28 premières m (cf taille) sur un arrêt de mailles et on continue sur les mailles du dos (ajustez les m end comme indiqué) en allers et retours jusqu'à 30-64 cm de hauteur totale. On reprend ensuite les 10-28 m en attente en relevant 2 m de chaque côté pour tricoter le rabat du ventre. Bon tricot!

Linda 25.09.2016 - 23:00:

With the sixteen stitches on the stitch holder and then working back and forth, are the increases only done on the RS rows? Also, will the garter stitch rows always include only the first three and last three stitches on each side? I'm struggling with this part of the pattern. Thank you!

DROPS Design 26.09.2016 kl. 11:10:

Dear Linda, when working back piece back and forth, inc on RS rows (= every other row) - work rib as before but with now 2 sts in garter st in each side (= at beg+ at the end of row). See also "INCREASE TIP" at the beg of the pattern. Happy knitting!

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-835

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.