DROPS Baby / 21 / 41

Micah by DROPS Design

Heklet lue / nisselue i DROPS Alpaca og DROPS Vienna eller Melody, til baby og barn

Stikkord: hodeplagg, jul, luer, nisse,
  • Micah / DROPS Baby 21-41 - Heklet lue / nisselue i DROPS Alpaca og DROPS Vienna eller Melody, til baby og barn
  • Micah / DROPS Baby 21-41 - Heklet lue / nisselue i DROPS Alpaca og DROPS Vienna eller Melody, til baby og barn
DROPS Design: Modell Z-083-byb
Garngruppe A og D
--------------------------------------------------------

LUE:
Størrelse: 1/3 mnd – 6/18 mnd (2/4) år
Passer hodemål: 40/42 – 44/48 (48/52) cm

Materialer: DROPS Alpaca fra Garnstudio (garngruppe A)
50-50 (50) g f.nr 0100, natur
Og bruk:
DROPS Vienna fra Garnstudio (garngruppe D)
50-50 (50) g f.nr 21, natur
Eller bruk:
DROPS Melody fra Garnstudio (garngruppe D)
50-50 (50) g f.nr 01, natur

DROPS HEKLENÅL 4,5 – eller den nåla du må ha for å få 18 m x 20 rader fastm med 1 tråd Vienna/Melody eller 2 tråder Alpaca hver kvalitet på 10 x 10 cm.
--------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Alpakka
fra 35.00 kr /50g
DROPS Alpaca uni colour DROPS Alpaca uni colour 35.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Alpaca mix DROPS Alpaca mix 35.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Vienna DROPS Vienna
91% Mohair, 9% Polyester
Utgått
finn alternativer
needles Pinner & Heklenåler Bestill

Instruksjoner

LUE:

HEKLEINFO-1:
Hver omg avsluttes med 1 kjm i første m på omg.

HEKLEINFO-2:
1.fm på beg av hver omg erstattes med 2 lm. SAMMENHEKLING AV FASTM:
2 fm hekles sammen til 1 fm slik: Stikk nåla inn i første m, hent tråden, stikk nåla inn i neste m, hent tråden, lag et kast og trekk tråden gjennom alle 3 m på nåla.

ØKETIPS:
Det økes 1 fm ved å hekle 2 fm i samme m.
--------------------------------------------------------

LUE:
Hekle 64-72 (80) lm på nål 4,5 med Vienna/Melody. Sett dem til en ring med en kjm i første m.
1.OMG: LES HEKLEINFO-2. 1 fm i hver lm, avslutt med 1 kjm i første lm = 64-72 (80) fm - LES HEKLEINFO -1.
Fortsett med fm i hver fm. Når arb måler 4-5 (6) cm byttes til 2 tråder Alpaca. Når arb måler 8-10 (11) cm hekles neste omg slik: * 1 fm i hver av de 6 første m, deretter hekles de 2 neste fm sammen – SE FORKL OVER *, gjenta fra *-* omg rundt (det er nå felt 8-9-10 fm på omg). Gjenta fellingene på hver 2.omg totalt 5 ganger = 24-27 (30) fm på omg. Bytt til Vienna/Melody og hekle 2-2 (3) omg uten å felle. Bytt til 2 tråder Alpaca og hekle til arb måler 20-22-24 cm. Neste omg felles det 4-4 (4) fm jevnt fordelt på omg = 20-23 (26) fm på omg. Hekle 4-4 (7) cm uten å felle arb måler nå ca 24-26 (31) cm.
Neste omg felles det 4-4 (5) fm jevnt fordelt på omg = 16-19 (21) fm. Hekle 3-4 (4) cm uten å felle. Neste omg felles det 2-3 (3) fm jevnt fordelt på omg = 14-16 (18) fm. Hekle 1 cm uten å felle.
På neste omg hekles alle fm sammen 2 og 2 = 7-8 (9) fm tilbake på omg. Klipp tråden, tråkle den gjennom de siste m og snurp sammen, lua måler ca 31-32 (37) cm fra toppen og ned.
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (31)

country flag Daria 20.11.2020 - 15:59:

Czy wzór na sweterek ale szydełkiem to jest dostępny?

user icon DROPS Design 20.11.2020 kl. 16:13:

Witaj Dario! Niestety nie, ściegi na tym sweterku są typowe dla drutów. Poszukaj na naszej stronie: wpisz w wyszukiwarkę SWETER, zaznacz 'szydełko' i wybierz kategorię 'dzieci'. Na pewno coś ci wpadnie w oko :) Pozdrawiamy!

country flag Gloria 02.06.2020 - 22:17:

Hola! No vienen los diagramas M1 ni M2.

country flag Aresi Lia 11.01.2020 - 23:33:

Non trovo il diagramma M1 e M2..dove sono?

user icon DROPS Design 12.01.2020 kl. 11:50:

Buongiorno Lia. Trova le indicazioni corrette con anche i diagrammi a questo link . Correggeremo questo modello nei prossimi giorni. Buon lavoro!

country flag Marin 17.10.2019 - 13:38:

Ciao, non capisco come si procede per il collo nella taglia 2 e con sprone senza bottoni. Le 15 maglie che si devono mettere in sospeso sono sul davanti o sul dietro del collo? E quando parla di lavorare le rimanenti maglie avanti e indietro con le relative diminuzioni sulle spalle/maniche, significa che devo cambiare Ferri o posso continuare con i Ferri circolari? Grazie mille, Marina

user icon DROPS Design 17.10.2019 kl. 14:10:

Buongiorno Marin. Deve mettere in attesa solo le 15 maglie al centro, sul davanti. Prosegue poi, sempre con i ferri circolari, usandoli come fossero ferri dritti, lavorando in ferri di andata e ritorno. Buon lavoro!

country flag Esmeralda Reichmuth 26.09.2019 - 22:46:

Hallo\r\nIch verstehe auch nicht, wie man auf die Halsmaschenzahl kommt. Ärmel plus Brust machen z.B. 196/ - 15x8 (Abnahmen) da habe ich immer noch 112 Maschen!

user icon DROPS Design 27.09.2019 kl. 08:14:

Liebe Frau Reichmuth, Sie nehmen für den Raglan 8 Maschen ab (= 11-11-12 (12-13) Mal bei jeder 2. R. und danach 1-3-4 (6-7) Mal bei jeder R) und gleichzeitig werden die mittleren 13-15 Maschen für den Halsausschnitt stillgelegt + Maschen gegen Hals abgekettet (= 1 Mal 2 M. und 2-2-2 (3-3) Mal 1 M auf beiden Seiten). Dann sollen 45-57 Maschen bleiben (Passe mit Knöpfen) oder 41-53 M (Passe ohne Knöpfen). Viel Spaß beim stricken!

country flag Marina 11.09.2019 - 03:37:

Salve, mi sono bloccata all’inizio dello scalfo (sto facendo una taglia 2 anni senza bottoni), e non capisco i suggerimenti per le diminuzioni... c’è una regola per cui le diminuzioni sul davanti vanno fatte in maniera diversa da quelle sul dietro o sono uguali? E che differenza c’è tra le diminuzioni esterne ai segnapunti e quelle all’interno dei segnapunti? Grazie in anticipo, Marina

user icon DROPS Design 11.09.2019 kl. 09:11:

Buongiorno Marina. Le diminuzioni sono uguali in corrispondenza di ogni segnapunti. Si diminuisce in modo diverso prima e dopo il segnapunti perchè in questo modo la maglia che risulta è orientata correttamente rispetto al lavoro. Buon lavoro!

country flag Sohier 15.03.2019 - 15:06:

Ik heb een vraagje bij het breien van de mouwen wat bedoel je met 2 steken bijzetten in midden van de mouw en 5 st afkanten in midden van de mouw

country flag Grete 20.11.2018 - 11:22:

Tere! Millise meriino lõngaga võiks seda alpacat asendada? Mure seisneb selles et soov teha seda kampsunit 86/92 auurust aga lõngaks meriino

user icon DROPS Design 09.12.2018 kl. 18:57:

Tere Grete! Lõngamuundur (link vajalike materjalide all) pakub, et 200 g kahekordset Alpakat saab asendada 223g DROPS Big Merinoga (1 lõng). Head kudumist!

country flag Anne 14.02.2018 - 20:55:

Bonjour, j'ai repris les manches sur la même aiguille circulaire que le dos et devant et placé les marqueurs comme indiqué, je ne comprends pas les explications des diminutions raglans sans bordure boutonnée en revanche la video "Comment tricoter les diminutions d'un raglan sur l'endroit et l'envers" est bien explicite mais ne correspond pas aux explications. Merci pour votre aide

user icon DROPS Design 15.02.2018 kl. 09:18:

Bonjour Anne, vous avez placé 1 marqueur à chaque transition manche/dos/manche/devant = 4 marqueurs. Vous diminuez maintenant avant et après chaque marqueur comme indiqué sous DIMINUTIONS RAGLAN SANS BORDURE BOUTONNÉE, c'est-à-dire qu'on diminue 8 m à chaque tour/rang de diminutions, 2 m pour chaque manche et 2 m sur le devant et sur le dos. Vous allez ainsi diminuer 11-13 tous les 2 tours/rangs puis 1-7 fois tous les rangs. Après les diminutions de l'encolure, on va continuer en allers et retours (= en rangs), en continuant les diminutions du raglan sur l'endroit d'abord puis sur l'endroit et sur l'envers. Bon tricot!

country flag Anne 30.12.2017 - 22:21:

Bonjour, je tricote ce pull en 12/18 mois, à quel moment faut-il tricoter le diagramme M2 ?

user icon DROPS Design 31.12.2017 kl. 11:28:

Chere Anna, le diagramme M.2 fait une partie du diagramme M.1. Tu commences directement apres les cotes en bas du pull. Bon tricot!

Kommentér oppskrift DROPS Baby 21-41

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.