Calm Sea by DROPS Design

Enkel DROPS bluse i «Highlander» eller "Cloud"

DROPS 76-5
Størrelse: XS/S - M - L/XL - XL/XXL
Materialer: DROPS Highlander fra Garnstudio
250-300-300-350 gr f.nr 11, lys turkisblå

Eller brug:
DROPS Cloud fra Garnstudio
250-300-300-350 gr f.nr 09, petrol

DROPS Pinde nr 8 og 9

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------

Instruktioner

Strikkefasthed: 9 m x 14 p = 10 x 10 cm på p 9 og glatstrik. Husk pindenr er kun vejledende!

Forstk: Slå 38-44-50-56 m op (inkl 1 kantm i hver side) på p 8 med Highlander eller Cloud. Strik således: 1 kantm, * 6-7-8-9 vr, 6-7-8-9 r *, gentag fra *-* slut af med 1 kantm. Når arb måler 8 cm skiftes der til p 9 og fortsættes med glatstrik. Husk på strikkefastheden! Når arb måler 14 og 24 cm tages der 1 m ud i hver side = 42-48-54-60 m. Når arb måler 33-34-35-36 cm lukkes der af til ærmegab i hver side på hver 2.p: 3 m 1-1-1-2 gange, 2 m 0-1-2-2 gange og 1 m 2-2-3-2 gange = 32-34-34-36 m. Når arb måler 48-50-51-53 cm lukkes de midterste 8-10-10-10 m af til hals. Luk derefter af i hver side af halsen på hver 2.p: 2 m 1 gang og 1 m 1 gang = 9-9-9-10 m tilbage på hver skulder. Luk af når arb måler 54-56-58-60 cm.

Rygstk: Slå op og strik som forstk. Luk af til ærmegab som på forstk og strik videre til arb måler 52-54-56-58 cm. Nu lukkes de midterste 12-14-14-14 m af til hals. Videre lukkes der 1 m på næste p mod halsen = 9-9-9-10 m tilbage på hver skulder. Luk af når arb måler 54-56-58-60 cm.

Ærme: Slå 26-26-30-30 m op (inkl 1 kantm i hver side) på p 8 med Highlander eller Cloud. Strik således: 1 kantm, * 6-6-7-7 r, 6-6-7-7 vr *, gentag fra *-* slut af med 1 kantm. Når arb måler 12 cm skiftes til p 9 og der fortsættes med glatstrik. Samtidig tages der 1 m ud i hver side på hver 9.-6,5.-7,5.-5,5. cm totalt 5-6-5-6 gange = 36-38-40-42 m. Når ærmet måler 50-48-45-43 cm lukkes der af til ærmekuppel i hver side på hver 2.p: 3 m 1 gang, 2 m 2-1-0-0 gange, 1 m 1-3-7-9 gange, videre lukkes der 2 m i hver side til arb måler 58-58-59-59 cm. Luk de resterende m af.

Montering: Sy højre skuldersøm.

Hals: Saml 40 eller 48 m op (delbart med 8) rundt i halsen på p 8 med Highlander eller Cloud. Strik Rib = * 4 r, 4 vr * - OBS: sørg for at der kommer 4 r midt foran. Når halsen måler 3 cm lukkes der af med r over r og vr over vr.
Sy venstre skuldersøm og op langs halsen - sy halsen i yderste led af yderste m således at sømmen ikke bliver tyk. Sy ærmerne i. Sy ærme- og sidesøm i et indenfor 1 kantm.

Diagram

diagram measurements

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 76-5) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

signature-image signature

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (16)

country flag Liat wrote:

Pour le devant taille L/XL , pouvez-vous me préciser combien de mailles dois-je rabattre pour les emmanchures tous les 2 rangs. Merci

26.02.2022 - 19:33

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Liat, en L/XL vous rabattez de chaque côté tous les 2 rangs 1 fois 3 m, 2 fois 2 m et 3 fois 1 m = soit 54 m - (3+4+3)x2= il reste 34 mailles. Bon tricot!

28.02.2022 kl. 09:40

country flag Lida Dias wrote:

Op de foto zie ik toch duidelijk een 1 recht 1 averecht steek bij het voorpand en de mouwen en geen tricotsteek. Hoe kan dat?

22.01.2022 - 16:07

DROPS Design answered:

Dag Lida,

Toch zijn de panden gebreid in tricotsteek. Omdat het van heel dik garen is gebreid, kan het lijken alsof het 1 recht, 1 averecht is.

24.01.2022 kl. 20:24

country flag Mal wrote:

Jaką włóczkę aktualnie dostępną w ofercie DROPS można wykorzystać do tego wzoru? Dobrze by było zaktualizować tę informację

12.01.2022 - 17:35

DROPS Design answered:

Witaj, stopniowo to robimy. We wzorach, w których nie ma podanej alternatywy bezpośrednio we wzorze radzimy zastosować nasz zamiennik włóczek: TUTAJ. Link do zamiennika znajduje się również na stronie wzoru pod materiałami potrzebnymi do wykonania wzoru. Pozdrawiamy!

12.01.2022 kl. 20:45

country flag Ingrid Kamphuis wrote:

Ik wil graag Drops patroon 76/5 gaan breien in maat 38/40 Nu is deze wil niet meer te koop ik wil hem graag breien in petrol of lichtblauw iets gemêleerd . Bij voorbaat hartelijk dank voor uw advies.

08.10.2021 - 16:40

DROPS Design answered:

Dag Ingrid,

Onderaan de materialenlijst bij het patroon vind je een link naar de garenvervanger waarmee je een vervangend garen kunt vinden voor wol dat uit de handel is.

17.10.2021 kl. 18:34

country flag DESMET MARC wrote:

Beste, heb voor mijn vrouw een aankoop gedaan. 10 bollen breiwol en een paar breinaalden maar we hebben geen bevestiging gehad van jullie? Is dat normaal of zou de bestelling niet zijn doorgegaan? Ik heb met VISA betaald maar kan pas binnen +/- 14d. zien of het bedrag er is afgegaan. Mijn vrouw zou graag asap aan de trui willen beginnen, is voor ons kleinkind en met de koude in 't verschiet. Bedankt antwoord Grtjs Marc en Martine +32 484 228 338

13.11.2019 - 07:01

DROPS Design answered:

Dag Marc,

Voor vragen over je bestelling moet je even contact opnemen met de winkel waar je je bestelling hebt geplaatst. (Op dit forum kun je vragen kwijt over de patronen van DROPS.)

15.11.2019 kl. 12:30

country flag Eva Svensson wrote:

Jag har stickat alla delar men ärmen blir alldeles för liten i ärmkullen. Är det verkligen rätt maskantal? Skulle vara 24 cm ärmöppning, min ärm blir 18 cm. Har kollat stickfastheten så den stämmer. Stickar i Drops Andes.

07.01.2019 - 22:08

DROPS Design answered:

Hei Eva. Jeg antar du strikker størrelse XL/XXL iden du refererer til at ermåpningen skal være 24 cm. Du begynner å felle til ermåpning når arbeidet måler 43 cm, og du feller som anvist over 16 cm, til arbeidet måler 59 cm. Så feller du av alle maskene. Maskeantallet og målene som er angitt i oppskriften stemmer overens med målene på målskissen. Kan det være du ikke har strikket ermtoppen til den måler 16 cm i strikkeretningen? Du kan forsøke å feste ermet til åpningen i bolen med knappenåler før du syr slik at du er sikker på ermet blir sydd fast jevnt i forhold til bolen. God fornøyelse

14.01.2019 kl. 08:13

country flag Karin wrote:

Beste, zijn 6 bollen van 50gr (300gr) echt genoeg om deze trui te breien maat M drops cloud? Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg wol ga hebben. Bedankt

31.07.2018 - 16:07

DROPS Design answered:

Dag Karin, Dat klopt wel hoor. Cloud is heel erg licht in gewicht. Daardoor heb je een hogere looplengte, dus meer meters bij een gewicht van 50 gr. :)

01.08.2018 kl. 21:32

country flag Kath wrote:

Pour la manche du patron 76-5 vous dites ( puis 2 m jusqu'à 58-58-59-59 cm) est ce que c'est 1 maille de chaque côté à tous les 2 rangs jusqu'à 59 cm ? ou 1 fois 2 mailles. Merci

19.01.2017 - 00:47

DROPS Design answered:

Bonjour Kath, on rabat 2 mailles de chaque côté jusqu'à ce que la manche mesure 58-59 cm, soit 2 m au début de chaque rang à la fois sur l'endroit et sur l'envers jusqu'aux mesures indiquées. Bon tricot!

19.01.2017 kl. 08:56

country flag Marcy wrote:

Please explain what you mean "bind off for armhole at each side every other row." I understand the bind off and number of stitches but please explain every other row. Do I bind off on right side then knit to end, turn over bind off on wrong side and then knit right side and wrong side one time without binding off? Then bind off and continue?

18.01.2016 - 02:44

DROPS Design answered:

Dear Marcy, that's right, you will have to bind off on each side at the beg of every row both from RS and from WS, so that you will bind off on each side every other row. Happy knitting!

18.01.2016 kl. 15:19

country flag Khb wrote:

Holder det med 6 nøster hvis jeg strikker denne i str M - med "drops Cloud" ?

02.11.2015 - 21:24

DROPS Design answered:

Hej. Ja det ska vara tillräckligt. Här kan du läsa om hur du gör för att byta ut ett garn mot ett annat. Lycka till!

03.11.2015 kl. 08:14

Kommentere opskrift DROPS 76-5

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.