DROPS / 115 / 32

Twine Love by DROPS Design

DROPS baskerhue og hals med snoninger strikket fra side til side i ”Alpaca” og ”Kid-Silk”.

DROPS design: Model nr Z-433
-----------------------------------------------------------
Størrelse: S/M – L/XL
Huen passer hovedmål: 52/56 – 57/60 cm
Materialer: DROPS ALPACA fra Garnstudio
Farve nr 100, natur:
HUE: 100 gr i begge str.
HALS: 100 gr i begge str.
Og brug: DROPS KID-SILK
Farve nr 01, natur:
HUE: 50 gr i begge str.
HALS: 50 gr i begge str.

DROPS PINDE nr 3,5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 20 m x 40 p retstrik på 10 x 10 cm med 1 tråd af hver kvalitet.
------------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

100% Alpaca
fra 23.95 kr /50g
DROPS Alpaca uni colour DROPS Alpaca uni colour 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Alpaca mix DROPS Alpaca mix 24.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil

75% Mohair, 25% Silke
fra 33.95 kr /25g
DROPS Kid-Silk uni colour DROPS Kid-Silk uni colour 33.95 kr /25g
YarnLiving
Bestil
DROPS Kid-Silk long print DROPS Kid-Silk long print 33.95 kr /25g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 279.5kr. Læs mere.

Instruktioner

RETSTRIK (frem og tilbage på p således):
Strik ret på hver p.
MØNSTER:
Se diag M.1 og M.2 – mønsteret i diag ses fra retsiden og viser 1 rapport af mønsteret (1.p i mønsteret = vrangen).
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
BASKERHUE:
FORKORTEDE PINDE For at huen skal få baskerfacon skal den være videre på midten. Hver gang man vender midt i arb er det vigtig at stramme tråden.
Strik således – se også Fig-1 (start ved A):
* strik til 4.mærke, vend, strik til 1.mærke, vend, strik til 3.mærke, vend, strik til 2.mærke, vend, strik til 5.mærke, vend, strik p helt ud (= til A), vend, strik til 4.mærke, vend, strik til 1.mærke, vend, strik til 3.mærke, vend, strik til 2.mærke, vend, strik p ud (= til B), vend, strik p ud (= til A) *, gentag fra *-*.
Dvs at 1 rapport = 12 p midt på arb, 4 p i højre side og 2 p i venstre side.

HUE: Arb strikkes frem og tilbage på p fra side til side. Slå 58-62 m løst op med 1 tråd af hver kvalitet på p 3,5. Sæt 5 mærker i arb således fra nederkanten: 1.MÆRKE efter 32-32 m, 2.MÆRKE efter totalt 40-40 m, 3.MÆRKE efter totalt 46-48 m, 4.MÆRKE efter totalt 52-56 m og 5.MÆRKE efter totalt 56-60 m, der er da 2 m tilbage efter sidste mærke. Strik første p således (fra retsiden): 12 r, 2 vr, 2 r, 4 vr, 4 r, 4 vr, 2 r, 2 vr og 26-30 r. Strik næste p således (fra vrangen): 26-30 m retstrik, M.1 (= 20 m), M.2 (= 6 m), 5 m glatstrik og 1 m retstrik (de nederste 6 m = bukkekant).
Fortsæt mønsteret – SAMTIDIG strikkes der FORKORTEDE PINDE – se forkl over.
Strik til huen måler ca 48-54 cm i nederkanten (ved A) – sørg for at sidste p som strikkes er rækken markert med 1 pil i diag. Luk løst af med r over r og vr over vr.

MONTERING: Sy huen sammen yderst i kanten midt bagpå. Træk 1 tråd i hver af m øverst på huen, træk sammen og sy godt fast. Buk de 6 nederste m ind mod vrangen og sy pænt fast – sørg for at sømmen ikke strammer.
----------------------------------------------------------
HALS:
FORKORTEDE PINDE:
For at halsen skal blive videre i nederkanten strikkes der forkortede pinde således (start fra retsiden): OBS: Hver gang man vender midt i arb er det vigtig at stramme tråden.
* Strik 2 p over alle m, strik til 2.mærke, vend, strik tilbage, strik til 1.mærke, vend, strik tilbage, *, gentag fra *-*.
Dvs at 1 rapport = 6 p nederst og 2 p øverst.

HALS: Strik frem og tilbage på p fra side til side. Slå 52-56 m løst op på p 3,5 med 1 tråd af hver kvalitet. Sæt 2 mærker i arb således (fra retsiden): 1.MÆRKE efter 27-27 m, 2.MÆRKE efter totalt 37-39 m, der er da 15-17 m tilbage øverst ved halsen efter sidste mærke. Lad mærkerne følge med rundt. Strik FORKORTEDE PINDE - se forkl over (de nederst 4 m strikkes hele tiden i 2 tråde Alpaca + 1 tråd Kid-Silk, dvs 3 tråde) - Samtidig med at der stikkes mønster - 1.p således fra retsiden: 4 r, 2 vr, 2 r, 4 vr, 4 r, 4 vr, 2 r, 2 vr og 28-32 r.
2.p strikkes således fra vrangen: 28-32 m retstrik, M.1 (= 20 m) og 4 m retstrik. Fortsæt mønsteret til arb måler 35-40 cm øverst i halsen (arb vil da måle ca 105-120 cm i den anden side (= nederst) – sørg for at sidste p som strikkes er rækken markeret med 1 pil i diag. OBS: Mål arb når det ligger fladt på bordet. Luk løst af med r over r og vr over vr.
Sy halsen sammen yderst i kanten midt bagpå.

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen
= sæt 2 m på hj.p foran arb, 2 vrang, 2 ret fra hj.p.
= sæt 2 m på hj.p bag arb, 2 ret, 2 vrang fra hj.p.
= sæt 2 m på hj.p bag arb, 2 ret, 2 ret fra hj.p
= sæt 2 m på hj.p foran arb, 2 ret, 2 ret fra hj.p.


Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 115-32) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (46)

MaryJean Walker 17.02.2020 - 17:09:

Understand shortened rows but not last sentence - 12 rows in middle of piece, 4rows on right, 2 rows on left?

DROPS Design 18.02.2020 kl. 09:15:

Dear Mrs Walker, when you have worked the short rows 1 time from * to * you have worked a total of 12 rows in the middle of piece, 4 rows on the right side of piece and 2 rows on the left side of piece (seen from RS). Happy knitting!

Fanny 16.12.2019 - 22:12:

Bonjour, Il manque une explication sur où commence A et où est B Le bas est A et le B est le haut du béret Le 1er marqueur est donc positionné après le point fantaisies ( 1 point mousse, 5 jersey, M2 ( 6), M1(20) )= 32 mailles lors du 1er rang endroit du diagramme, Le reste des marqueurs de place dans les points mousses suivants Pouvez-vous me le confirmer ? Merci d'avance

DROPS Design 17.12.2019 kl. 09:24:

Bonjour Fanny, tout à fait, le bas du béret est bien A et donc B est le haut, la flèche start indique le 1er rang sur l'endroit - et les chiffres du haut indiquent les marqueurs, donc effectivement, le 1er marqueur se trouve après les 32 premières m = après M.2 vu sur l'endroit et les autres sont répartis dans la partie du bonnet qui sera tricotée au point mousse. Bon tricot!

Mrs D 01.12.2019 - 16:05:

IF someone wanted the TWINE Love hat but can\'t follow the free instructions so they could make one for themselves, WOULD you make this hat and sell the finished hat? Also, what would it cost in USA dollars?\r\nThank you

DROPS Design 02.12.2019 kl. 10:30:

Dear Mrs D, we only provide the free patterns to make our garments & patterns. You are welcome to contact a DROPS store and ask them, or join the DROPS Workshop to ask your question there. Happy knitting!

Janique Gallant 18.10.2018 - 10:18:

Bonjour, pour les diagrammes, je sais que je dois commencer la lecture par le bas mais comme ils ne sont pas chiffrés sur les côtés, je dois commencer par la gauche ou la droite? Merci à l’avance.

DROPS Design 18.10.2018 kl. 10:36:

Bonjour, verrez la lecon intitulee Comment lire les diagrammes des points fantaisie dans les explications?. Bon travail!

Lisa 13.10.2018 - 06:32:

Can someone please help me with some simple knitting language for knitting this hat, I don’t understand diagram 1 or the short rows, Brenda if you still visit this site, please send me your written instructions or anyone else who can help. Thanks very much.

DROPS Design 13.10.2018 kl. 09:10:

Dear Lisa, unfortunately we cannot provide written out instructions for this pattern. However, there are detailed desciptions for each symbol of the diagram, and there are videos to help you along (you can find the links just below th picture): Also,if you still need help, you can ask fo personal assistance in the store you bought your DROPS yarn from. Happy Knitting.

Mona Dumouchel 28.12.2017 - 17:08:

Bonnet: Dans la version française, il y a une erreur au 1er rang: 12 m end,...2 m end, 2 m end (au lieu de 2 m env), 23-30 m end. Bonnet: On indique 100 g de Alpaca et 50 g (au lieu de 100 g) de Kid-silk.

DROPS Design 04.01.2018 kl. 15:17:

Bonjour Mme Dumouchel, merci pour votre retour, le bonnet a été corrigé. La quantité en revanche est juste, il faut bien 100 g en Alpaca (= 2 pelotes de 50 g) et 50 g Kid-Silk (= 2 pelotes de 25 g). Bon tricot!

Brenda 24.06.2017 - 22:22:

I wrote out the directions to this pattern. I also added some help ideas with a picture. Not sure how to down load it in here. Can we download pictures? If not if any one wants the pattern please write me.

DROPS Design 26.06.2017 kl. 09:00:

Dear Brenda, you can print both picture and pattern, to download them you can use a virtual printer. Happy knitting!

Arleen Wetmore 19.05.2017 - 02:36:

Where can I buy these address?

DROPS Design 19.05.2017 kl. 09:21:

Dear Mrs Wetmore, please click here to find a list of DROPS retailers. Happy knitting!

Elena 01.02.2017 - 16:33:

Salve! Bellissimo modello, mi sta venendo molto bene, ma nelle spiegazioni dice di lavorare insieme i due tipi di filato, ma di uno dice che ne servono 50 gr e dell'altro 100gr , se li lavoro insieme uno mi finisce prima dell'altro... Ho capito male?

DROPS Design 01.02.2017 kl. 16:49:

Buongiorno Elena. Deve guardare la quantità di metri nel gomitolo. Alpaca si presenta in gomitoli di 167 metri per 50 gr; kid Silk in gomitoli di 200 metri per 25 gr. Quindi 100 gr di alpaca corrispondono a 167x2= 334 metri e per avere abbastanza Kid Silk deve usare 2 gomitoli. Le avanzerà un po’ di Kid Silk. Buon lavoro!

Zarkout 11.01.2017 - 22:24:

Bonjour, j'aime beaucoup ce beret mais j'ai du mal que les mailles où il faut réaliser le raccourci soit les mêmes que pour les torsades... Merci

DROPS Design 12.01.2017 kl. 11:32:

Bonjour Mme Zarkout, les torsades se tricotent en début de rang sur l'endroit, et les rangs raccourcis se font en même temps comme indiqué dans les explications et le schéma (1er rang = sur l'endroit). Bon tricot!

Kommentere opskrift DROPS 115-32

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.