DROPS / 111 / 8

Violet Petal Kids by DROPS Design

Strikket jakke med raglanindtagning i DROPS Silke-Alpaca eller DROPS Paris. Str 7 til 14 år.

DROPS design: Model nr SA-002-bn
-------------------------------------------------------
Størrelse: 7/8 - 9/10 - 11/12 - 13/14 år
Str i cm: 122/128-134/140-146/152-158/164
Materialer: DROPS SILKE-ALPACA fra Garnstudio
350-400-450-450 gr, f.nr 4010, perlegrå

Eller brug:
DROPS Paris fra Garnstudio
300-350-400-400 gr, f.nr 23, lysgrå

DROPS STRØMPEP OG RUNDP 4,5 (80 cm) - eller den p du skal bruge for at få 17 m x 22 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS STRØMPEP OG RUNDP 4 (80 cm) – til retstrik.
DROPS METALKNAP, NR 542: 3 stk
-------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

Instruktioner

RETSTRIK (frem og tilbage på p således):
Strik ret på hver p.

RETSTRIK (rundt på rundp således):
1. omg: Ret og 2. omg: Vrang.

KNAPHUL:
Der lukkes af til knaphul på højre forkant.
1 KNAPHUL = luk 4. m af fra midt foran og slå 1 ny m op over den aflukkede på næste p. Luk af til knaphul når arb måler:
STR 7/8 år: 25, 32 og 39 cm.
STR 9/10 år: 27, 34 og 41 cm.
STR 11/12 år: 29, 36 og 43 cm.
STR 13/14 år: 31, 38 og 45 cm.

STRIKKETIPS: Hvis strikkefastheden ikke stemmer i højden og der strikkes for stramt vil raglanindtagningen blive for kort og ærmegabet for lille. Dette kan justeres ved at strikke 1 ekstra p uden indtagning med jævne mellemrum mellem indtagningerne.

INDTAGNINGSTIPS (gælder raglan):
Alle indtagninger gøres fra retsiden:
Før mærketråden: 2 m ret sm.
Efter mærketråden: Tag 1 m løst af p som om den skulle strikkes ret, 1 m ret, løft den løse m over.
--------------------------------------------------------

JAKKE:
Arb strikkes frem og tilbage på rundp.
Slå 138-146-150-158 m op (inkl 12 forkantm i hver side) på rundp 4 med Silke-Alpaca eller Paris. Strik 6 p retstrik – se forkl over! Sæt 2 mærketråde i arb, 37-39-40-42 m ind fra hver side (rygstk = 64-68-70-74 m). Skift til rundp 4,5. Fortsæt i glatstrik med 12 m retstrik i hver side (= forkant). Forkanten strikkes i retstrik til færdig mål. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arb måler 8 cm tages der 1 m ind på hver side af begge mærketråde, gentag på hver 9.-9.-10.-10.cm totalt 3 gange (= 4 indtagninger pr omg) = 126-134-138-146 m. Husk at lukke af til KNAPHUL på højre forkant – se forkl over! Når arb måler 31-32-33-34 cm lukkes der 8 m af i hver side til ærmegab (dvs 4 m på hver side af begge mærketråde) = 110-118-122-130 m. Læg arb til side.

ÆRME:
Arb strikkes rundt på Strømpep. Slå 46-50-52-56 m op på Strømpep 4. Strik RETSTRIK – se forkl over! Sæt 1 mærketråd i beg af omg (= midt under ærmet). Når arb måler 8 cm lukkes der 4 m af på hver side af mærketråden = 38-42-44-48 m. Læg ærmet til side. Strik et ærme til.

BÆRESTK:
LÆS STRIKKETIPS! Nu sættes ærmerne ind på samme rundp 4,5 som ryg- og forstykke hvor der blev lukket af til ærmegab = 186-202-210-226 m. Sæt 1 mærketråd i hver overgang mellem ryg- og forstk og ærmer = 4 mærketråde. Tag ind til RAGLAN – se forkl over! OBS! De 2 første indtagninger gøres bare på ryg- og forstykke, ikke på ærmerne. Tag ind på hver 4.p: 3-3-3-4 gange og på hver 2.p: 11-13-14-15 gange. SAMTIDIG når arb måler 38-40-42-44 cm sættes 6 m i hver side på 1 tråd mod midt foran. Luk derefter af til hals i hver side i beg af hver p således: 2 m 2 gange og 1 m 2 gange. Efter alle indtagninger er der 58-58-58-58 m på p. Strik 18-18-20-20 m op (inkl m på trådene) fra hver forstk = 94-94-98-98 m. Strik 10 p retstrik, SAMTIDIG på 1.p tages der 14-10-10-6 m ind jævnt fordelt = 80-84-88-92 m. Husk at lukke af til det sidste knaphul. Luk af.
MONTERING: Sy åbningerne under ærmerne. Sy knapperne i.

Diagram


Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 111-8) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (35)

Nerea 01.02.2021 - 08:11:

Buongiorno. Modello 215-35. Lavorare il bordo del collo in piano? Confezione-2 Cucire il bordo del collo e l'ultima cucitura della spalla?

DROPS Design 01.02.2021 kl. 19:25:

Buonasera Nerea, se fa riferimento al modello 215-35 compili il modulo sotto quel modello, altrimenti facciamo fatica ad aiutarla. In ogni caso, nel modello 215-35 il bordo del collo si lavora in piano. Dopo aver lavorato il bordo si cuce l'altra spalla. Buon lavoro!

Nerea 01.02.2021 - 08:01:

Buongiorno Sto facendo il modello 215-35 Non capisco questo passaggio Confezione: cucire i margini delle spalle. Bordo del collo : riprendere i punti...... iniziando in cima alla spalla nel lato non cucito??? Cosa significa? Grazie

DROPS Design 01.02.2021 kl. 19:26:

Buonasera Nerea, a questo punto del lavoro è stata cucita solo una spalla: deve iniziare a riprendere i punti del bordo del collo dal lato non cucito. Buon lavoro!

Anne-Louise Severino 14.11.2020 - 21:36:

Could you kindly confirm that the repeat decreases after both markers are every 9 cms and not every 9 rows. Thank you.

DROPS Design 16.11.2020 kl. 08:41:

Dear Mrs Severino, that's right, you decreases at the both sides on every 9 cm a total of 3 times (= when piece measures 8 cm, 17 cm and 26 cm). Happy knitting!

Mara Giustini 04.08.2018 - 11:13:

Buongiorno, volevo sapere se è possibile usare il filato love you 8 per questo modello.Grazie

DROPS Design 04.08.2018 kl. 17:36:

Buongiorno Mara. Sì può usare la Drops loves you 8 come filato alternativo. Verifichi di ottenere la tensione corretta. Buon lavoro!

Judy 01.08.2016 - 17:32:

How many yards of yarn are needed for each size

DROPS Design 01.08.2016 kl. 18:27:

Dear Judy, you can find the yarn requirement for this pattern at the top of the page next to the picture on the right. Happy knitting!

Anette Brandt Schmidt 15.03.2016 - 08:11:

Det er altså de 6 første masker af den retstrikkedd forkanten der skal sættes af. Så må forkanten da blive skævt strikket?

Anette Brandt Schmidt 13.03.2016 - 17:04:

Jeg kan ikke finde ud af halsindtag - og hvor sættes de 6 masker af? Indenfor de 12 retmasker i kanten? Og hvor tages der så ind? Bliver der ikke et hul i strikketøjet? ?

DROPS Design 14.03.2016 kl. 08:46:

Hej Anette, Nej det er de yderste 6 m i starten af pindene du sætter på en tråd, og på pinden efter lukker du 2 m af 2 gange i hver side ifølge opskriften og til sidst 1 m 2 gange. Strik masker op og følg det sidste af opskriften. God fornøjelse!

Sylvie Brusini 14.02.2016 - 21:19:

Bonjour je tricote la taille 7/8 la 3 eme boutonniere doit etre faite a 39 cms total, mais les 6 mailles a mettre de côté a 38 cms, ou doit t on faire cette boutonniere? Merci de votre aide.

DROPS Design 15.02.2016 kl. 11:29:

Bonjour Mme Brusini, la dernière boutonnière sera faite dans le col, après avoir repris les mailles en attente et relevé celles de chaque côté des devants (dans les 10 rangs point mousse). Bon tricot!

Eva 08.12.2015 - 00:02:

Hallo Obwohl ich mir zuerst alle (deutschen) Fragen und Antworten durchgelesen habe, weiss ich immer noch nicht so genau, wo ich jeweils die 6 M stilllege. Jeweils am Beginn bzw. Ende der Blende? Aber dann verschiebt sich doch dad letzte Knopfloch, oder sehe ich das falsch? Und nehme ich dann ab den stillgelegten Maschen die Maschen gegen den Hals ab? Vielen dank schon mal im voraus.

DROPS Design 12.12.2015 kl. 20:58:

Sie legen die M jeweils an den Vorderteilen still, es sind die je 6 äußersten M an den beiden Vorderteilen, d.h. jeweils die Hälfte der Blenden-M. Das machten Sie für den Halsausschnitt statt die M abzuketten, damit Sie die M hinterher für die Blende wieder auffassen können. Das letzte Knopfloch arbeiten Sie erst dann ein, wenn Sie die M wieder für die Halsblende aufgefasst haben, also bei den 5 R kraus re.

Patricia Wallace 14.10.2015 - 03:08:

Yoke: slip 6 stitches each side. What stitches? Or how many in from the front ? Cast off to shape neckline at beginning of every row. Are those stitches after the stitch holders? Confused, sorry!

DROPS Design 14.10.2015 kl. 08:51:

Dear Mrs Wallace, you slip the first and last 6 sts on row on st holders (= 6 sts on each side = 6 sts on each front piece). Cast off then the sts for neckline, when all dec are complete, pick up sts from st holders + along neckline + remaining sts from yoke to work neck edge. Happy kitting!

Kommentere opskrift DROPS 111-8

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.