DROPS / 111 / 29

Rapunzel by DROPS Design

DROPS tøfler i ”Eskimo”.

DROPS design: Model nr EE-236
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 42/44
Fodens længde: 22 - 24 - 27 cm
Materialer: DROPS ESKIMO fra Garnstudio
100-100-150 gr f.nr 30, pastelrosa

DROPS PINDE nr 6 - eller det p.nr du skal bruge for at få 13 m x 17 p glatstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Se filtet variant af denne tøffel: Modell nr 111-29.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: tøfler,
Garntype
Deals fra
22.00 DKK
17.95 DKK
24.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Retstrik: Strik ret både frem og tilbage på p.

UDTAGNINGSTIPS: Der tages ud fra retsiden med omslag. På næste p strikkes omslaget drejet vrang, dvs strik i bagerste m-bue i stedet for i forreste, så der ikke bliver hul.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
TØFFEL: Der strikkes frem og tilbage på p fra tåen mod hælen, tøflen syes sammen midt ovenpå foden. Slå 12-13-14 m op på p 6 med Eskimo (lad trådenden være ca 30 cm lang, den bruges til at sy tøflen sammen med bagefter). Sæt 1 mærke i den 4.m og 1 mærke i den 9.-10.-11. m. Strik glatstrik - SAMTIDIG tages der 1 m ud på hver side af de 2 mærker – SE UDTAGNINGSTIPS, gentag udtagningen på hver 2.p totalt 4 gange = 28-29-30 m.
HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN!
Strik videre til arb måler 9-10-11 cm. Næste p strikkes således: 7 m retstrik, 14-15-16 m glatstrik, 7 m retstrik. Fortsæt således til arb måler 22-24-27 cm. Luk af.

MONTERING: Træk tåen sammen og sy sømmen midt ovenpå foden indenfor ½ m frem til der hvor det retstrikkede starter. Sy sammen midt bagpå yderst i kanten så der ikke bliver en tyk søm.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 111-29.