DROPS / 15 / 22

DROPS 15-22 by DROPS Design

DROPS ski-sweater i Alaska med nordisk Hue i Dame- og Herre str.

DROPS design: Model nr X-057
-------------------------------------------------------

DROPS Retro 1980-1993

Størrelse: Dame: Small/Medium - Medium/Large
Herre: (Small/Medium - Medium /Large)
Materialer: DROPS Alaska fra Garnstudio
600-650 (700-700) gr f.nr 005, grå
200-250 (250-250) gr f.nr 001, hvid
50-50 (50-50) gr f.nr 008, gul

DROPS Rundp og Strømpep 3 og 5.
DROPS Rundp 4,5 (til hue).

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 21 p på p 5 og glatstrik.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 14.95 kr /50g
DROPS Alaska uni colour DROPS Alaska uni colour 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Alaska mix DROPS Alaska mix 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 254.15kr. Læs mere.

Instruktioner

Rib: * 1 r, 1 vr *

Mønster: Hele mønsteret glatstrikkes.

Ryg- og forstykke: Sweateren strikkes på rundp og klippes op til ærmegab bagefter. Tallet i () = herrestr. Slå 152-158 (164-170) m op på rundp 3 med grå, strik 6 cm rib. Skift til rundp 5 og glatstrik samtidigt med der tages 40-58 (28-46) m ud jævnt fordelt på 1.p = 192-216 (192-216) m. Strik M.1, - husk på strikkefastheden, derefter M.2 til arb måler 32-34 (36-38) cm (afpas efter lusene). Samtidigt når arb måler 30-32 (35-36) cm tages der 5 m ud i hver side (disse m er til at klippe ærmegab i bagefter og strikkes ikke ind i mønsteret). Efter M.2 strikkes M.3, M.4, M.5. samtidigt når der er 7 p tilbage af M.5 lukkes de midterste 38-38 (36-36) m foran af til hals og arb strikkes færdigt frem og tilbage på p. Videre lukkes der af mod halsen således: 1 m 1-1 (2-2) gange på hver 2.p. Luk de resterende m af efter M.5. Arb måler ca 60-62 (64-66) cm.

Ærme: Slå 36-38 (38-40) m op på strømpep 3 med grå og strik 5 cm rib. Skift til strømpep 5 og glatstrik samtidigt med der tages 15-13 (11-9) m ud jævnt fordelt på 1.p = 51-51 (49-49) m. Strik M.1 (placer en rapport midt på ærmet) samtidigt tages der 1m ud midt under ærmet på hver side af midtm (= 2 nye m pr udtagning) ialt 26-26 (26-27) gange på Dame S/m +M/1: skiftevis * hver 4., 3., og 3.p * Herre S/m: hver 4.p Herre M/1: skiftevis hver 3. og 4.p = 103-103 (101-103) m. Efter M.1 strikkes M.2 til det er 10 cm tilbage af ærmet (afpas efter lusene), strik M.3, arb måler nu ca 51-48 (57-54) cm. Strik 2 cm glatstrik med vrangen ud til belæg over klippekanten, luk af.

Montering: Sy en mærketråd ned midt i hver side ved ærmegabet. Sy to maskinsømme rundt om mærketråden, 1.søm = 1 m fra tråden, 2.søm = 1/2 m fra første søm. Klip op til ærmegab. Sy skuldersømmen. Saml ca 90 m op med grå rundt i halsen på strømpep 3 og strik 3 cm rib, luk af. Sy ærmerne til ryg- og forstk således: sy skiftevis 1 sting i sidste retstrikkede omg på ærmet og 1 sting på ryg- og forstk efter maskinsømmen. Vend sweateren med vrangen ud og sy ombukket fra ærmet over klippekanten på ryg- og forstk i hånden.
________________________________________


Hue:

Materiale:
100 gr grå
en rest hvid (ca 10gr)
en rest gul (ca 20gr) fra sweateren.

Hue: Slå 100 m op på rundp 4,5 med grå og strik 10 omg glatstrik, 1 omg vr (=ombukningskant), M.6, skift til rundp 5 og fortsæt med grå glatstrik til arb måler 20 cm fra bukkekanten, nu strikkes alle m sammen 2 og 2, derefter 1 omg uden at der lukkes af, så lukkes alle m igen af sammen 2 og 2, 1 omg uden at lukke af, luk de resterende m af og sy toppen sammen. Buk kanten nederst dobbelt mod vrangen og sy. Lav en lille fast gul dusk.

Diagram

= grå
= hvid
= gul

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 15-22) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (10)

Ilka Hansen 13.01.2021 - 15:44:

DROPS 15-22: hier stimmen die Farben nicht alle mit den bestellbaren Nummern überein: 600-650 (700-700) gr. Fb. Nr. 005, grau = Alaska 05 dunkelgrau ? 200-250 (250-250) gr. Fb. Nr. 001, weiss = Alaska 02 weiß ? 50-50 (50-50) gr. Fb. Nr. 008, gelb = Alaska 58 senf?

DROPS Design 13.01.2021 kl. 15:50:

Liebe Frau Hansen, dieses Modell wurde von vielen Jahren schon publiziert, und die Farbkarte wurde seitdem verändert bzw regelmäßig aktualisiert - Ihr Vorschlag sieht schön aus. Viel Spaß beim stricken!

Ilka Hansen 13.01.2021 - 15:20:

Gerne möchte ich den Pullover in XL stricken, habt ihr Tipp wie ich das am besten realisieren kann ? Benötige dann auch die entsprechende Garn von euch. Viele Grüße Ilka

DROPS Design 13.01.2021 kl. 15:45:

Liebe Frau Hansen, vergleichen Sie die Maßen von einem ähnlichen Pullover die Sie haben/den Mann hat mit den in der Maßskizze, das sollte Ihnen helfen, die Anleitung anzupassen - gerne kann Ihnen Ihr DROPS Händler damit helfen - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

Monique 21.11.2020 - 21:36:

Op de foto lijkt het alsof het patroonM3 onder de mouw begint. In de beschrijving vind ik dat niet terug. Ik brei de grootste maat. Bij 36 cm armsgat en tot 38 cm M2 breien maar op de foto ziet het er anders uit dus klopt het wel?

Alison Anthony 05.11.2020 - 21:56:

When knitting M1, I end up with 192 stitches, as the pattern says, but there are 18 stitches in M1 which doesn't divide into 192. Am I supposed to have a half pattern at the end of the round? Thanks.

DROPS Design 06.11.2020 kl. 08:24:

Dear Mrs Anthony, read diagrams bottom up from the right side towars the left (on every round / work WS rows later from the left towards the right), this means M.1 is worked over 4 sts and 18 rows; you will repeat M.1 a total of 48 times in the round over the 192 sts. Read more about diagrams here. Happy knitting!

Mona Vistisen 09.03.2020 - 11:12:

Når man skal lave diagrammerne passer M1 og M2 med antallet af masker, men det gør de ikke i M3, M4 og M5. F.eks. har jeg 216 masker og diagram M3 er på 21 masker. 216/21= 10,29. Dvs. at jeg får 6 masker i overskud . Ligeledes i M4 216/15= 14,4 - dvs 6 masker i overskud. I M5 er det 216/23=9,39 - dvs. 9 masker i overskud. Hvordan gør jeg?

DROPS Design 10.03.2020 kl. 10:24:

Hej Mona, M.1, M.3 og M.5 går over 4 masker, du strikker alle diagrammer fra nederste højre hjørne og opad. God fornøjelse!

Miranda Griffiths 30.01.2020 - 11:15:

I am trying to knit Drops15-22 Traditional Norwegian Jumper and I am using the correct yarn There are 4 sizes but both the sleeves and body say knit the same total number of stitches for all 4 sizes; 192 and 103 stitches Every jumper would then be the same width. Please advise

DROPS Design 30.01.2020 kl. 13:19:

Dear Mrs Griffiths, the first 2 indications are for woman size S/M and M/L and the next 2 (with brackets) are for men, sizes S/M and M/L. See measurement chart - the both women sizes and the largest man size have same armhole depth. Happy knitting!

Kirsten Hjort 27.12.2015 - 13:16:

Kan det virkelig passe at der kun skal være 36 cm fra ribben til ærmegabet? Bliver denne sweater så ikke meget kort i kroppen Mvh Kirsten

DROPS Design 25.01.2016 kl. 14:13:

Hej Kirsten, Nu er det en ældre model hvor ærmegaben er større end hvad de er i dag. Du finder målene på måleskitsen nederst i opskriften. God fornøjelse!

Ulrike Schirmbeck 09.12.2014 - 15:11:

Hallo liebes Team komme irgendwie mit dem Mustersatz m.2 nicht klar, hat sich da eventuell ein kleiner Fehler eingeschlichen oder mache ich etwas falsch? wäre nett ,wenn ihr mir antwortet Vielen Dank LG Patruli

DROPS Design 11.12.2014 kl. 14:21:

Können Sie etwas genauer beschreiben, was bei M.2 nicht funktioniert? Der Mustersatz besteht aus 8 M und diese gehen eigentlich genau in der angeschlagenen M-Zahl 192 oder 216 M = 24 x oder 27 x M.2) auf.

Aafke De Boer 24.11.2012 - 20:57:

Is dit patroon er ook als vest

DROPS Design 25.11.2012 kl. 12:47:

Nee, alleen als trui. Je kan eventueel een vest patroon zoeken in onze database en het patroon toepassen aan het vest patroon

Urte 06.06.2012 - 10:57:

Brachte Spaß,dies Modell zu stricken, nur: Herrengröße medium/small: weiß war zu knapp bemessen, mußte nachkaufen! Außerdem kann man die Länge gern ein wenig aufstocken: im Verhältnis zur Breite ein wenig kurz!

Kommentere opskrift DROPS 15-22

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.