Kombinere DROPS Delight og DROPS Kid-Silk

Er du på udkig efter en garnkombination, som resulterer i blødt tøj men med god formstabilitet? Så skal du prøve at kombinere 1 tråd DROPS Delight og 1 tråd DROPS Kid-Silk. Prøven nedenfor indeholder... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Fabel og DROPS Brushed Alpaca Silk

Du kan få et blødt og slidstærkt stykke tøj som passer til opskrifter i Garngruppe D, ved at kombinere 2 af vores populære garner: DROPS Fabel og DROPS Brushed Alpaca Silk. Her finder du billeder... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS BabyAlpaca Silk og DROPS Kid-Silk

Hvis du er på udkig efter et super blødt og delikat garnalternativ, så prøv at kombinere DROPS BabyAlpaca Silk med DROPS Kid-Silk. Resultatet, som tilhører Garngruppe C, vil give farverne et subtilt... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Kid-Silk og DROPS Nepal

Endnu en fantastisk kombination for at få samme tykkelse som Garngruppe D er ved at strikke/hækle DROPS Nepal sammen med DROPS Kid-Silk. Resultatet bliver tøj som er både varmt og blødt, har en god... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Delight og DROPS Brushed Alpaca Silk

Ved at kombinere DROPS Delight og DROPS Brushed Alpaca Silk, får du et blødt og formstabilt resultat som tilhører garngruppe D. Her er et eksempel hvor vi strikker de 2 kvaliteter DROPS Delight 17... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer