3 tråde med DROPS Melody

Er du på udkig efter et fjerlet og superblødt garn, men kan ikke finde noget som er tykt nok? Så skal du prøve at kombinere 3 tråde DROPS Melody - garngruppe D - det er helt perfekt til dit næste chunky projekt på tykke pinde, som modsvarer opskrifter i Garngruppe F!

Sweaters, ponchoer, hyggelige tæpper, sjaler og tørklæder - der er så meget du kan lave med denne kombination. Og på grund af tykkelsen kan du få næste projekt lavet meget hurtigt!

Hvordan arbejder man med 3 tråde DROPS Melody

Vind de 3 nøgler sammen til 1 stort nøgle DROPS Melody. Det vil blive meget lettere at holde styr på trådene hvis du vinder dem sammen til ét nøgle.

Se alle farverne i DROPS Melody her!

Strikkefastheden med 3 tråde DROPS Melody på pinde nr 15 er: 7 masker x 8 pinde på 10 x 10 cm, som passer perfekt til vores opskrifter til Garngruppe F. Sørg for at du altid følger strikke-/hæklefastheden som står i opskriften!

Som du kan se på billedet, bliver resultatet hyggeligt og blødt - helt perfekt til varme og skønne trøjer, tilbehør og tæpper! Ved du allerede nu hvad du vil lave? Skriv en kommentar med dine ideer, som inspiration til alle andre!

Nedenfor findes inspiration til gratis opskrifter, som du kan lave med disse 3 garner vundet sammen!

Få inspiration her!

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål til denne lektion

Din mailadresse vil ikke synes. Obligatoriske felter er markeret med *