Kombinere DROPS Big Delight og DROPS Kid Silk

Er du på udkig efter en garnkombination, som resulterer i blødt tøj men god formstabilitet? Så skal du prøve at kombinere 1 tråd DROPS Big Delight og 1 tråd DROPS Kid-Silk. Prøven nedenfor indeholder... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Delight og DROPS Kid-Silk

Er du på udkig efter en garnkombination, som resulterer i blødt tøj men med god formstabilitet? Så skal du prøve at kombinere 1 tråd DROPS Delight og 1 tråd DROPS Kid-Silk. Prøven nedenfor indeholder... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Fabel og DROPS Brushed Alpaca Silk

Du kan få et blødt og slidstærkt stykke tøj som passer til opskrifter i Garngruppe D, ved at kombinere 2 af vores populære garner: DROPS Fabel og DROPS Brushed Alpaca Silk. Her finder du billeder... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS BabyAlpaca Silk og DROPS Kid-Silk

Hvis du er på udkig efter et super blødt og delikat garnalternativ, så prøv at kombinere DROPS BabyAlpaca Silk med DROPS Kid-Silk. Resultatet, som tilhører Garngruppe C, vil give farverne et subtilt... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Kid-Silk og DROPS Nepal

Endnu en fantastisk kombination for at få samme tykkelse som Garngruppe D er ved at strikke/hækle DROPS Nepal sammen med DROPS Kid-Silk. Resultatet bliver tøj som er både varmt og blødt, har en god... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Delight og DROPS Brushed Alpaca Silk

Ved at kombinere DROPS Delight og DROPS Brushed Alpaca Silk, får du et blødt og formstabilt resultat som tilhører garngruppe D. Her er et eksempel hvor vi strikker de 2 kvaliteter DROPS Delight 17... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Kombinere DROPS Big Delight og DROPS BabyAlpaca Silk

Du kan få en tykkelse som modsvarer Garngruppe D, samt lidt mere dæmpede farvemeleringer ved at kombinere disse 2 populære garnkvaliteter: DROPS Big Delight og DROPS BabyAlpaca Silk Her er et eksempel... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

3 tråde med DROPS Melody

Er du på udkig efter et fjerlet og superblødt garn, men kan ikke finde noget som er tykt nok? Så skal du prøve at kombinere 3 tråde DROPS Melody - garngruppe D - det er helt perfekt til dit næste... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Erstat Alpaca med Flora

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Alpaca med 1 tråd DROPS Flora. Find opskrifter hvor du kan... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer

Erstat AlpacaClassic med Puna

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS AlpacaClassic med 1 tråd DROPS Puna. Find opskrifter hvor... (Læs mere)

kategori: Garnalternativer