DROPS Baby / 33 / 27

Stroll in the Park Booties by DROPS Design

Strikkede tøfler med falske snoninger til baby i DROPS BabyMerino. Størrelse præmatur - 4 år.

DROPS Design: Model bm-099-by
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------

STØRRELSE:
(præmatur) 0/1 - 1/3 - 6/9 - 12/18 mdr (2 - 3/4) år
Passer fodlængde: (8) 9-10-11-12 (14-16) cm

MATERIALER:
DROPS BABY MERINIO fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
(50) 50-50-50-50 (100-100) g farve 45, citron

STRIKKEFASTHED:
26 masker i bredden og 34 pinde i højden med glatstrik = 10 x 10 cm.

PINDE:
DROPS RUNDPINDE NR 2,5:

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 19.95 kr /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 19.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 19.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 19.95kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på alle pinde.

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

TØFLER:
Tøflerne strikkes frem og tilbage fra midt bagpå.
Slå (44) 44-48-52-52 (56-56) masker op på pinde 2,5 med Baby Merino. Strik 1 pind vrang fra vrangen, derefter strikkes der rib således fra retsiden: * 1 ret, 1 vrang *, gentag fra *-*. Fortsæt ribben således i (3) 3-3-4-4 (5-6) cm – næste pind strikkes således, fra retsiden: * 2 ret sammen, slå om, 1 ret, 1 vrang *, gentag fra *-*. Fortsæt med rib til arbejdet måler (5) 5-5-6-6 (7-8) cm. Strik 1 pind vrang fra vrangen, Samtidig med at der tages (9) 9-11-13-13 (13-13) masker ind jævnt fordelt i alle størrelser = (35) 35-37-39-39 (43-43) masker. Klip tråden.
Nu sættes de yderste (11) 11-12-13-13 (15-15) masker i hver side på 1 tråd = 13 masker tilbage på pinden i alle størrelser. Strik A.1 over de 13 masker, start fra retsiden. Fortsæt mønsteret således i (3) 3½-4-4½-5½ (6½-8) cm, strik sidste pind fra vrangen Samtidig med at der tages (5) 5-3-1-1 (1-1) masker ind over de 13 masker, klip tråden.
Næste pind strikkes således fra retsiden: Strik maskerne fra tråden i den ene side, strik (7) 9-10-11-13 (16-21) masker op langs med siden på midtstykket, strik de (8) 8-10-12-12 (12-12) masker på pinden (= foran), strik (7) 9-10-11-13 (16-21) masker op langs med den anden side på midtstykket, og strik maskerne fra den sidste tråd = (44) 48-54-60-64 (74-84) masker på pinden. Strik (2½) 3-3-4-5 (5-5) cm RETSTRIK – se forklaring over, SAMTIDIG efter (1) 1½-1½-2-3 (3-3) cm tages der ind på hver 2.pind (dvs på hver pind fra retsiden) således til færdigt mål: Tag 1 maske ind i begyndelsen og slutningen af pinden ved at strikke 2 masker ret sammen indenfor 1 kantmaske. I tillæg strikkes der 2 masker ret sammen på hver side af de 2 midterste masker på pinden (= 4 masker taget ind på hver 2.pind) = ca (32) 36-42-48-52 (62-72) masker tilbage på pinden. Luk af og sy sømmen sammen under foden og op langs midt bagpå i yderste led af yderste maske så sømmen ikke bliver tyk.

Strik den anden tøffel på samme måde.

BINDEBÅND:
Klip 3 tråde à ca 1 meter. Sno dem sammen til de gør modstand, læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i hver ende. Træk snoren gennem hulrækken på tøflen (start og slut midt foran).

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen
= tag 1 maske løst af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 2 masker ret, løft den løse maske over
= lav 1 omslag mellem 2 masker
= ingen maske, hop over denne rude

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Baby 33-27) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (18)

Susanne 14.09.2020 - 17:21:

Hej! :-) I opskriften står der at der er 13 m tilbage på pinden i ALLE størrelser, over de masker hvor der skal strikkes snoninger. Det vil sige at der bliver 3 rækker af snoninger i ALLE størrelser. Hvorfor er der så 4 rækker af snoninger på det ene billede? (Billedet uden baby). Mvh Susanne

DROPS Design 16.09.2020 kl. 14:03:

Hej Susanne, vi har sikkert lavet en med 3 rækker og en med 4 rækker for at se hvilken som blev finest. Normalt afslører vi det ikke med et billede, men det har vi gjort i det her tilfælde. ;) Uanset hvad så skal du følge opskriften og så får du den tøffel som kun har 3 rækker. :) God fornøjelse!

Mirjam Luik 21.07.2020 - 13:53:

In het diagram staat in het Nederlands en fout . Er staat 1 steek recht afhalen, '2 steken samenbreien' dit moet zijn '2 steken recht breien' dan de afgehaald steek over de twee halen.

Astrid Hediger 14.07.2020 - 07:39:

Die Schweiz ist ein Land mit 4 Sprachen. Doch am meisten wird Deutsch gesprochen. Englisch aber nicht.

DROPS Design 14.07.2020 kl. 09:21:

Liebe Frau Hediger, gerne können Sie die Sprache ändern, klicken Sie auf dem Menu unter dem Bild um die gewünschte Sprache zu wählen. Viel Spaß beim stricken!

Lyna 08.07.2020 - 15:19:

Bonjour, j'ai besoin d'aide au niveau du diagramme A.1, comment sauter une case ? J'ignore comment faire... Jamais croisé ça auparavant...

DROPS Design 08.07.2020 kl. 16:33:

Bonjour Lyna, au 4ème rang de A.1 faites simplement comme si ce carré noir n'existait pas, car il n'y a plus de mailles (au rang 3, on diminue 1 m, au rang suivant, il ne reste que 2 mailles endroit que l'on tricote ainsi (sur l'envers): 1 m envers 1 jeté, 1 m envers). De même au dernier rang de A.1. Bon tricot!

Anna 16.06.2020 - 13:01:

Hello. Could you please help me? I do not understand what "Now place the outermost (11) 11-12-13-13 (15-15) stitches on each side on 1 thread = 13 stitches left on the needle in all sizes. Work A.1 over these 13 stitches" means. How can I tell what is outermost? What is A.1? Thank you very much, Anna

DROPS Design 16.06.2020 kl. 13:40:

Dear Anna, the outermost 11-13-15 sts at the beg of the row are the first 11-13-15 stitches: work these stitches and slip them on a thread. Work then A.1 = diagram at the bottom of the page (worked over 13 sts) - read more about diagrams here. Happy knitting!

Madeleine 16.04.2020 - 12:01:

Hej! Jag är nybörjare men älskar att sticka så mkt och blir så ledsen närmast fastnar... Jag stickar baby boots stroll in the park Och allt går ok fram till Att jag ska sticka ena sidan och sen plocka upp maskor Snälla kan man få mer hjälp där, hur jag ska få ihop det. Vilken sida och från vilket håll jag ska sticka sidan?

DROPS Design 28.04.2020 kl. 10:43:

Hej Madeleine, den här är samma princip, jag tror du kan få hjälp från den :)

How to knit baby booties in Baby DROPS 25-25 from Garnstudio Drops design on Vimeo.

Ansku 19.03.2020 - 14:21:

Aikaisempaan kysymykseeni viitaten: Ratkaisu löytyi. Luin ruutupiirrosta väärästä suunnasta!

Ansku 19.03.2020 - 10:33:

Hei, Minulla olisi kysymys tuohon A1 piirrokseen liittyen. En ymmärrä mitä tarkoitetaan piirroksen 2 ruudulla = tämä silmukka on kavennettu pois työstä, jätä tämä ruutu väliin. silmukkaa ei ole käsketty kaventaa missään kohtaa piirroksessa vai kuuluuko se kaventaa ensimmäisen silmukan kanssa? Onko siis tekstissä virhe?

DROPS Design 19.03.2020 kl. 17:50:

Hei, tämä silmukka kavennettiin pois jo edellisellä kerroksella, eli se oli edellisellä kerroksella tämän ruudun alapuolella. Neuloessasi jätät tämän piirroksen ruudun väliin ja neulot seuraavan ruudun mukaisesti.

Jitka 05.02.2020 - 15:15:

Dobrý den, myslím, že ve vysvětlivkách ke schématu A.1 máte u 3. značky chybu. Uvádíte: - 1 oko sejmeme hladce, 2 oka spleteme hladce a sejmuté přes ně přetáhneme Podle mě by tam mělo být: - 1 oko sejmeme hladce, 2 oka UPLETEME hladce a sejmuté přes ně přetáhneme Jinak budu mít “ujmutá 2 oka a v dalším řádku nahodím pouze 1 oko. Vyložila jsem si to správně? Děkuji.

DROPS Design 05.02.2020 kl. 21:21:

Dobrý den, Jitko, díky za upozornění - máte pravdu. Chyba je opravená. Příjemné chvilky s jehlicemi! Hana

Krista 05.01.2020 - 09:41:

Tere Ma olen proovinud mustrit kududa mitmeid kordi ja mul ei õnnestu kuidagi sama pilt. Palun abi.

DROPS Design 06.01.2020 kl. 11:26:

Tere Krista! Juhendi järgi peaks ikka samasugune suss tulema. Kus teil valesti hakkab minema?

Kommentere opskrift DROPS Baby 33-27

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.