DROPS / 204 / 2

Hello Autumn by DROPS Design

Strikket hue med struktur og pompon, og halstørklæde med frynser i DROPS Eskimo.

DROPS Design: Model ee-682
Garngruppe E eller C + C
-------------------------------------------------------

HELE SÆTTET:

STØRRELSE:
S/M – M/L

MATERIALER:
DROPS ESKIMO fra Garnstudio (tilhører garngruppe E)
550-550 g farve 85, karry
50 g farve 57, marineblå

HUE:

STØRRELSE:
S/M – M/L
Passer til hovedmål: ca 54/56 – 56/58 cm

MATERIALER:
DROPS ESKIMO fra Garnstudio (tilhører garngruppe E)
150-150 g farve 85, karry
50 g farve 57, marineblå

STRIKKEFASTHED:
11 masker i bredden og 15 pinde i højden med glatstrik = 10 x 10 cm.
11 masker i bredden og 18 pinde i højden med mønster A.1 = 10 x 10 cm.

DROPS RUNDPIND NR 7: Længde på 40 cm til rib.
DROPS RUNDPIND NR 8: Længde på 40 cm.
DROPS STRØMPEPINDE NR 8.
Pinde nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere pinde. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere pinde.

HALSTØRKLÆDE:

STØRRELSE:
Arbejdet måler ca: Bredde = 32 cm. Længde = 164 cm uden frynser (200 cm med 18 cm lange frynser).

MATERIALER:
DROPS ESKIMO fra Garnstudio (tilhører garngruppe E)
400 g farve 85, karry
50 g farve 57, marineblå


STRIKKEFASTHED:
10 masker i bredden og 14 pinde i højden med glatstrik = 10 x 10.
10 masker i bredden og 17 pinde i højden med mønster A.1 = 10 x 10 cm.

PINDE:
DROPS PINDE/RUNDPIND NR 9: Længde på 60 cm.
Pinde nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere pinde. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere pinde.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

100% Uld
fra 14.95 kr /50g
DROPS Eskimo uni colour DROPS Eskimo uni colour 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Eskimo mix DROPS Eskimo mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Eskimo print DROPS Eskimo print 18.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 59.8kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

MØNSTER:
HUE: Se diagram A.1 til A.3.
Halstørklæde: Se diagram A.1. Diagrammet viser alle pinde i mønsteret set fra retsiden.

INDTAGNINGSTIPS (jævnt fordelt):
For at beregne hvordan der skal tages ind jævnt fordelt, regner man det totale maskeantal på pinden (f.eks 64 masker) og deler maskerne med antal indtagninger som skal gøres (f.eks 10) = 6,4.
I dette eksempel tages der ind ved at strikke skiftevis hver 5. og 6.maske og hver 6. og 7.maske ret sammen.

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

HUE - KORT OVERSIGT OVER TØJET:
Arbejdet strikkes rundt på rundpind, nedenfra og op. Skift til strømpepinde efterhånden som der tages ind.

HUE:
Slå 64-68 masker op på rundpind 7 med Eskimo. Strik 1 omgang vrang. Derefter strikkes der rib (= 2 ret / 2 vrang) i 11 cm. Skift til rundpind 8. Strik 1 omgang ret hvor der tages 10-12 masker ind jævnt fordelt – læs INDTAGNINGSTIPS (jævnt fordelt) = 54-56 masker. Strik A.1 rundt i 13-14 cm – sørg for at der afsluttes efter sidste omgang i diagrammet. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN. Nu starter indtagningen: Strik 0-2 masker med mønster A.1 som før, * A.2 (= 11 masker), A.3 (= 7 masker) *, strik fra *-* totalt 3 gange i bredden. Når diagrammerne er strikket færdig i højden, er der 18-20 masker tilbage på omgangen. Strik 1 omgang ret hvor maskerne strikkes ret sammen 2 og 2 = 9-10 masker. Klip tråden, træk den gennem de resterende masker, træk sammen og hæft godt. Huen måler ca 32-33 cm (ca 25-26 cm med 7 cm opbuk).

POMPON:
Lav en løs og stor pompon på ca 12 cm i diameter med 6 tråde karry og 1 tråd marineblå. Sy pomponen fast øverst på huen.

-------------------------------------------------------

HALSTØRKLÆDE - KORT OVERSIGT OVER TØJET:
Arbejdet strikkes frem og tilbage på rundpind.

HALSTØRKLÆDE:
Slå 32 masker op på rundpind 9 med Eskimo. Strik 1 pind vrang. Derefter strikkes mønster A.1, frem og tilbage. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arbejdet måler 164 cm, lukkes der af – sørg for at aflukningskanten ikke strammer.

FRYNSER:
Lav 11 frynser i hver ende af halstørklædet. Halstørklædet på billedet har 7 frynser med karry og 4 frynser med 1 tråd i hver farve. For at frynsene skal hænge pænt, bør de fugtes, rystes og tørres.
1 FRYNSE: Klip 2 tråde med Eskimo á 36 cm. Læg dem dobbelt, træk løkken fra retsiden gennem den yderste maske i aflukningskanten. Træk derefter trådenderne gennem løkken og stram forsigtig. Lav 10 frynser til på samme måde og hæft dem jævnt fordelt langs med aflukningskanten. Gentag langs opslåningskanten.

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen
= strik 3 masker ret sammen (= 2 masker taget ind)

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 204-2) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (10)

Nanna 20.02.2020 - 21:57:

Hej. Jeg er ved at strikke huen. Og jeg kan ikke få mønsteret til at passe efter den første indtagning. Hvordan kan det være at diagrammet siger at der skal strikkes vrang oven på indtagningerne. Men også siger at man skal strikke ret oven på de indtagede masker som ikke er der mere? (Det ligner jeg har 3 ret masker på linje på pinden efter indtagningen, og næste række rib passer derfor ikke?)

DROPS Design 21.02.2020 kl. 08:35:

Hej Nanna, Jo da du altid tager 2 masker ind på en gang, så kan du også altid fortsætte med 1 vrang over 1 ret og omvendt. God fornøjelse!

Déborah Bellanger 27.11.2019 - 04:02:

Bonjour je viens de tricoter ce bonnet,(204-2) et de l offrir a ma maman, elle me demande si ce point (A1) a un nom.merci

DROPS Design 27.11.2019 kl. 08:23:

Bonjour Mme Bellanger, c'est une variation du point de blé, vous trouverez ici , comment lire un diagramme. Bon tricot!

Ghislaine DesGagné 27.11.2019 - 03:18:

Le 1er rg doit se tricoter à l'envers, ce qui m'amène au rg 2 qui devra lui aussi être à l'envers? J'imagine que je commence le diagramme A1 au 3ième rg? Les rgs envers doivent se faire comment? Merci

DROPS Design 27.11.2019 kl. 08:10:

Bonjour Mme DesGagné, pour l'écharpe, on commence par 1 rang en mailles envers = ce rang sera le 1er rang sur l'envers. On va donc commencer le diagramme A.1 par le 1er rang et ce sera un rang sur l'endroit. Répétez ensuite les 6 rangs de A.1 en hauteur. Vous trouverez ici comment lire des diagrammes. Bon tricot!

Carmen 18.11.2019 - 16:13:

Muchas gracias. Ya lo he entendido. Me había ofuscado con eso de empezar el esquema por el revés de la labor. En realidad, a efectos visuales la primera pasada del revés equivaldría a una pasada 3 del esquema. 🤯🤯 !!!! Gracias Mil

Carmen 15.11.2019 - 20:04:

He empezado la bufanda: “ trabajar 1 fila del revés, después trabajar el patrón A.1”. Si el diagrama es visto del derecho y la labor está del lado del revés, significa que hay que leer el esquema de izda. A dcha. , en lugar de dcha. a izda. ? O hacer 2 filas del revés al inicio para seguir el esquema : filas impares derecho de la labor, filas pares revés de la labor. Espero haberme explicado!!! Saludos

DROPS Design 17.11.2019 kl. 19:05:

Hola Carmen. Si, esta bufanda se comienza con una fila de revés para tener un borde más firme, pero esto no afecta al trabajar el diagrama. Se trabaja una fila de revés y después se empieza a trabajar la 1ª fila del diagrama, de derecho. El diagrama se lee como siempre de derecha a izquierda.

Silke 16.10.2019 - 19:39:

Warum ist in der Strickschrift von Hin- und Rückreihen die Rede, wenn doch Runden gestrickt werden. Mir ist nicht klar, wie die Schrift zu lesen ist.

DROPS Design 17.10.2019 kl. 10:20:

Liebe Silke, wenn Sie die Mütze stricken, werden die Diagramme in der Runde gestrickt, aber wenn Sie den Schal stricken, stricken Sie die Diagramme in Hin- und Rückreihen. So daß 1 Masche rechts in Hin-Reihen wird immer rechts in der Runde gestrickt, und 1 Masche rechts in Rück-Reihen muss dann in der Runde links gestrickt. Viel Spaß beim stricken!

Silke 16.10.2019 - 19:37:

Warum ist in der Strickschrift von Hin- und Rückreihen die Rede, wenn doch Runden gestrickt werden. Mir ist nicht klar, wie die Schrift zu lesen ist.

Jette Hansen 15.08.2019 - 11:01:

Strikkefasthedsprøve, er den strikke på pind nr. 8 eller pind nr. 9 Mvh Jette

DROPS Design 16.08.2019 kl. 09:56:

Hej Jette, Til halstørklædet har vi brugt pind nr 9 og til huen har vi brugt pind nr 8 (7 til ribkanten). God fornøjelse!

Mirjam 22.06.2019 - 19:33:

Ren vinterhygge!

Anne 07.06.2019 - 15:30:

Confortable et agréable cet ensemble me fait penser à notre chouchou le baigné délicieux spécialité toulonnaise

Kommentere opskrift DROPS 204-2

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.