DROPS Design: Modell w-058-bn
Garngruppe C + C + C
-----------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Ca 100 eller 125 cm i diameter.

MATERIALER:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
150-200 g farge 09, kongeblå
150-200 g farge 10, turkis
150-200 g farge 21, mintgrønn
150-200 g farge 11, opal grønn
150-200 g farge 39, wasabi
150-200 g farge 19, lys gul
150-200 g farge 14, løvetann
150-200 g farge 13, orange
150-200 g farge 12, rød
150-200 g farge 58, støvrosa
150-200 g farge 05, syrin

Ønskes arbeidet ensfarget går det med:
1450-1800 g Paris.

STRIKKEFASTHET:
11 masker i bredden og 22 pinner i høyden med rillestrikk og 3 tråder Paris = 10 x 10 cm.

PINNER:
DROPS RUNDPINNE NR 7: lengde på 60 cm eller 80 cm.
Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Bomull
fra 16.00 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 18.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 16.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 464kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = Strikk 2 pinner rett.

STRIKKETIPS:
Når det strikkes 2 rett sammen i vendingene, pass på at det ikke strikkes for løst.

STRIPER:
Hver rapport med vendinger strikkes med tre tråder i samme farge med følgende striper:
1.rapport: 3 tråder med kongeblå
2.rapport: 3 tråder med turkis
3.rapport: 3 tråder med mintgrønn
4.rapport: 3 tråder med opal grønn
5.rapport: 3 tråder med wasabi
6.rapport: 3 tråder med lys gul
7.rapport: 3 tråder med løvetann
8.rapport: 3 tråder ned orange
9.rapport: 3 tråder med rød
10.rapport: 3 tråder med støvrosa
11.rapport: 3 tråder med syrin

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

GULVTEPPE - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet strikkes frem og tilbake på rundpinne. Det strikkes riller og vendinger i striper og det strikkes hullmønster mellom hver rapport.

GULVTEPPE 100 CM:
Legg opp 55 masker på rundpinne 7 med 3 tråder kongeblå. Strikk RILLER og STRIPER - les forklaring over, SAMTIDIG strikkes det vendinger (1.pinne = retten): Strikk til det gjenstår 3 masker, 2 masker rett sammen – les STRIKKETIPS, snu og strikk tilbake. Strikk til det gjenstår 4 masker, 2 rett sammen, snu og strikk tilbake, strikk til det gjenstår 5 masker, 2 rett sammen, snu og strikk tilbake, strikk til det gjenstår 6 masker, 2 rett sammen, snu og strikk tilbake. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Fortsett slik til det er strikket 26 riller, og det er strikket over 1 maske mindre for hver vending. Det gjenstår nå 2 masker på pinnen. Neste pinne strikkes over alle masker slik: 2 masker rille, * 1 maske rille (den masken som tidligere ble strikket 2 rett sammen), 1 kast *, gjenta fra *-* til det gjenstår 1 maske, avslutt med 1 maske rille. Snu og strikk tilbake, NB! Kastene strikkes ikke vridd på denne pinnen, de skal lage hull. Det er nå strikket 1.rapport på gulvteppet.
Fortsett med vendinger og neste stripe for hver rapport til det er strikket totalt 11 rapporter med vendinger. NB! Dersom gulvteppet ikke ligger flatt kan det evt fortsettes videre med en rapport til (velg den fargen du synes passer). Fell av.

MONTERING:
Sy med en tråd gjennom alle kantmaskene i midten og snurp sammen, fest tråden godt. Sy sammen oppleggs- og avfellingskanten.

GULVTEPPE 125 CM:
Legg opp 69 masker på rundpinne 7 med 3 tråder kongeblå. Strikk RILLER og STRIPER - les forklaring over, SAMTIDIG strikkes det vendinger (1.pinne = retten): Strikk til det gjenstår 3 masker, 2 masker rett sammen – les STRIKKETIPS, snu og strikk tilbake. Strikk til det gjenstår 4 masker, 2 rett sammen, snu og strikk tilbake, strikk til det gjenstår 5 masker, 2 rett sammen, snu og strikk tilbake, strikk til det gjenstår 6 masker, 2 rett sammen, snu og strikk tilbake. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Fortsett slik til det er strikket 33 riller, og det er strikket over 1 maske mindre for hver vending. Det gjenstår nå 2 masker på pinnen. Neste pinne strikkes over alle masker slik: 2 masker rille, * 1 maske rille (den masken som tidligere ble strikket 2 rett sammen), 1 kast *, gjenta fra *-* til det gjenstår 1 maske, avslutt med 1 maske rille. Snu og strikk tilbake, NB! Kastene strikkes ikke vridd på denne pinne, de skal lage hull. Det er nå strikket 1.rapport på gulvteppet.
Fortsett med vendinger og neste stripe for hver rapport til det er strikket totalt 11 rapporter med vendinger. NB! Dersom gulvteppet ikke ligger flatt kan det evt fortsettes videre med en rapport til (velg den fargen du synes passer). Fell av.

MONTERING:
Sy med en tråd gjennom alle kantmaskene i midten og snurp sammen, fest tråden godt. Sy sammen oppleggs- og avfellingskanten.
signature-image

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (11)

country flag Jeanette Pedersen wrote:

Har jeg forstået det rigtigt? 1. pind:når jeg har strikket 2 ret sammen ( 1 maske tilbage som ikke strikkes) så vender jeg , 2. pind: tager den masker jeg lige har strikket sammen over på højre pind og strikker tilbage. Derefter strikker jeg på retsiden til jeg har det antal masker tilbage (de masker som er strikket sammen) og gentager som beskrevet. De sidste masker på retsiden bliver ikke strikket med. Måske en ny video omkring dette tilfælde? Forkortet pinde viser det ikke

28.05.2021 - 23:03:

DROPS Design answered:

Hei Jeanette. Det er kun fra retten det strikkes 2 masker sammen og det snus før alle maskene er strikket. Når det strikkes fra vrangen strikkes hele pinnen ut (alle masker). 1. pinne, strikk til det gjenstår 3 masker, 2 masker rett sammen snu. 2.pinne, strikk alle maskene tilbake. 3. pinne, strikk til det gjenstår 4 masker, 2 rett sammen, snu. 4. pinne strikk alle maskene tilbake. 5. pinne, strikk til det gjenstår 5 masker, 2 rett sammen, snu, osv. mvh DROPS design

31.05.2021 kl. 09:25:

country flag Jeanette Pedersen wrote:

Hej Når jeg skal lave vendinger er det så German short row eller vender jeg bare. For jeg synes der kommer “hul” afstand mellem maskerne?

28.05.2021 - 07:39:

DROPS Design answered:

Hej Jeanette, vi vender som du kan se i videoen nederst i opskriften. Men du vælger den teknik som passer dig bedst :)

28.05.2021 kl. 13:46:

country flag Charlene wrote:

Is this pattern worked as separate sections then stitched together at the end?

28.01.2021 - 18:27:

DROPS Design answered:

Dear Charlene, the pattern is worked in one piece changing colour for every repetition - see description under carpet both sizes. There will be only one seam at the end where you will sew the cast off edge to the cast on edge (and tighten the middle of piece to close the hole). Happy knitting!

29.01.2021 kl. 07:29:

country flag Rikke Lise Olsen wrote:

Er det rigtig forstået at vendingerne kun er på hver 2. pind??? Når der er to masker tilbage på pinden og det er tid til at lave omslag, de masker der skal strikkes ret, er det masker som er strikkede op i den maske hvor der tidligere er strikket to sammen??? Til sidst vil der være samme antal masker som man startede med ved den første og så gør man det på ny???

20.10.2019 - 09:22:

DROPS Design answered:

Hei Rikke. Ja, det stemmer. Og når du har strikket alle vendingene på en rapport, bytter du farger. God Fornøyelse!

21.10.2019 kl. 11:32:

country flag Merete W wrote:

Det går da helt galt idag, jeg er vist ikke vågen endnu: det ser ud til at være en fin model, hvor stor er den ca i diameter? Og man kan vel bruge 2 tæpper til en puf?

17.09.2019 - 08:35:

country flag Merete W wrote:

Har vist skrevet uden at tjekke før jeg sendte. Der skulle jo stå “ hvor stort er tæppet i diameter ca” og ikke noget om nogle tæppevirksomheder😂😂 Hilsen Merete

17.09.2019 - 08:32:

country flag Merete W wrote:

Det ser ud til at være en fin modelvirksomhed stor er diameteren på tæppet ca? Man kan vel bruge 2 tæpper til en puf? Tror i ikke?

17.09.2019 - 08:29:

country flag Micheline Lavoie wrote:

Combien de mailles pour le coussin? J'aime beaucoup tous vos jolis patrons.

11.09.2019 - 23:43:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Lavoie et merci, vous trouverez les explications du coussin ici. Bon tricot!

12.09.2019 kl. 08:55:

country flag Christina Kistrup wrote:

Jeg er lidt i tvivle om jeg strikker hver rapport for sig og til sidst syger sammen. Når opskriften nævner striber, er det fordi man strikker alle rapporterne sammen og skifter farver og det vendinger og indtagningen er for hver rapport. Er der en video på tæppet?på forhånd tak😉🌞

29.07.2019 - 12:40:

DROPS Design answered:

Hei Christina. Hele teppet strikkes i 1 stykke. Etter 1 rapport bytter du farge og begynner på ny rapport. Du syr sammen opplegg- og avfellingskanten til slutt. God fornøyelse

31.07.2019 kl. 14:35:

country flag Maryse LE FLOCH wrote:

Merci pour votre réponse rapide mais désolé vous ne me confirmé pas que je peux faire ce tapis avec des aiguilles normales. je n'ai jamais tricoté avec des aiguilles circulaires, je suis plutôt à l'ancienne moi donc merci de me confirmer que je peux faire ce modèle avec des aiguilles n° 7 merci

08.07.2019 - 11:28:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Le Floch, comme indiqué dans la réponse précédente, on utilise les aiguilles circulaires dans ce modèle pour tricoter en allers et retours et pas pour tricoter en rond, on peut donc tout à fait utiliser une aiguille circulaire. Vous trouverez ici plus d'infos sur les aiguilles circulaires. Bon tricot!

08.07.2019 kl. 14:40:

Kommentér oppskrift DROPS Children 35-5

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.