Røsslyng by DROPS Design

Strikkede benvarmere med perlestrik til børn. Størrelse 3 - 12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Puna

DROPS Design: Model pu-001-bn
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 3/5 - 6/8 - 9/12 år
Længde: 22 - 24 - 26 cm
Materialer:
DROPS PUNA fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
100-100-100 g farve 10, gammelrosa

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe B)" – se link under.

DROPS STRØMPEPINDE nr 4 – eller de pinde du skal bruge for at få 21 masker og 28 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

DROPS STRØMPEPINDE nr 3,5 til rib - eller de pinde du skal bruge for at få 22 masker og 30 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
27.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

PERLESTRIK:
1. PIND: * 1 ret, 1 vrang *, strik fra *-*.
2. PIND: Strik ret over vrang og vrang over ret.
Gentag 2.pind.
----------------------------------------------------------

BENVARMERE:
Arbejdet strikkes rundt på strømpepinde.

Slå 56-60-64 masker op på strømpepinde 3,5 med Puna. Strik rib (= 2 ret / 2 vrang) i 4 cm. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Skift til strømpepinde 4. Strik 1 omgang ret hvor der tages 8 masker ind jævnt fordelt = 48-52-56 masker. Fortsæt med PERLESTRIK – se forklaring over. Skift til strømpepinde 3,5 når arbejdet måler 18-20-22 cm. Strik rib (= 2 ret / 2 vrang) i 4 cm. Luk af med ret over ret og vrang over vrang. Benvarmeren måler ca 22-24-26 cm. Strik en benvarmer til på samme måde.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Children 30-25.