Bl by DROPS Design

Strikkede benvarmere med rib og glatstrik til børn. Størrelse 3 - 12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Brushed Alpaca Silk

DROPS Design: Model as-002-bn
Garngruppe C eller A + A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 3/5 - 6/8 - 9/12 år
Længde: 24 - 26 - 28 cm
Materialer:
DROPS BRUSHED ALPACA SILK fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
25-25-50 g farve 13, jeansblå

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe C)" – se link under.

DROPS STRØMPEPINDE nr 5 – eller de pinde du skal bruge for at få 17 masker og 22 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

DROPS STRØMPEPINDE nr 4,5 til rib - eller de pinde du skal bruge for at få 18 masker og 23 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

DROPS BrushedAlpacaSilk: Farvekort / Alternative garner (Garngruppe C)

Tags: benvarmere,

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

BENVARMERE:
Arbejdet strikkes rundt på strømpepinde.

Slå 44-48-52 masker op på strømpepinde 4,5 med Brushed Alpaca Silk. Strik rib (= 2 ret / 2 vrang). Strik således til ribben måler ca 4 cm. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Skift til strømpepinde 5. Fortsæt i glatstrik til arbejdet måler 20-22-24 cm. Skift til strømpepinde 4,5 og strik rib (= 2 ret / 2 vrang). Luk af med ret over ret og vrang over vrang når arbejdet måler 24-26-28 cm (ribben måler ca 4 cm). Strik en benvarmer til på samme måde.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Children 30-26.