Little Sunshine by DROPS Design

Basker med bladmønster strikket ovenfra og ned i DROPS Karisma til børn.

DROPS Design: Model nr u-071-bn
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Størrelse: 2/3 - 4/6 år
Passer hovedmål: ca 48/50 - 52/54 cm
Materialer:
DROPS KARISMA fra Garnstudio
100 g i begge str i f.nr 52, sennepsgul

DROPS STRØMPEP OG RUNDP (40 cm) nr 3 (str 2/3 år) eller nr 3,5 (str 4/6 år) - eller det p.nr du skal bruge for at få 23 m x 32 p glatstrik (str 2/3 år) eller 22 m x 30 p glatstrik (str 4/6 år) på 10 x 10 cm.
DROPS RUNDP (40 cm) nr 2,5 (str 2/3 år) eller nr 3 (str 4/6 år) - til Rib.
DROPS SNONINGP – til snoningerne.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 16.95 kr /50g
DROPS Karisma uni colour DROPS Karisma uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Karisma mix DROPS Karisma mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 33.9kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER:
Se diag A.1.

MAGISK CIRKEL:
For at undgå hul i midten startes der med denne teknik:
Hold i garnenden med venstre hånd og lav en løkke rundt om venstre pegefinger (fra venstre mod højre). Hold i løkken med venstre tommelfinger og pegefinger. Stik pinden gennem løkken, hent tråden fra nøglet (dvs læg tråden 1 gang over pinden fra dig), træk tråden tilbage gennem løkken, slå om (tråden lægges nu bagfra og mod dig) og træk omslaget gennem m på pinden, * stik pinden gennem løkken, slå om (tråden lægges bagfra og mod dig), træk omslaget gennem løkken, slå om igen (bagfra og mod dig) og træk omslaget gennem yderste m på højre p (dvs den sidste m som blev lavet) *, gentag fra *-* til der er 14 m på pinden. Fordel m på 4 strømpep 3 eller 3,5 som forkl i opskriften.
Strik videre som forkl i opskriften – SAMTIDIG trækkes der i garnenden så løkken snøres sammen og hullet forsvinder.
----------------------------------------------------------

ALPEHUE:
Arb strikkes rundt på strømpep, skift til rundp når der er nok m.
Start med Karisma og MAGISK CIRKEL – se forkl over = 14 m. Fordel m på 4 strømpep 3 eller 3,5 med 4 m på hver af de 3 første p og 2 m på sidste p. Strik mønster rundt efter diag A.1 (= 7 rapporter à 2 m). HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når der er 1 omg tilbage i A.1 er der 112 m på p. Skift til rundp 2,5 eller 3 og fortsæt Ribben rundt som vist i sidste omg i A.1. Når Ribben måler 4-5 cm lukkes der af med ret over ret og vrang over vrang (sørg for at aflukningskanten ikke strammer).

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 07.10.2016
Rettelse: Lille fejl rettet i diagram A.1

Diagram

= ret
= vrang
= strik 2 m i samme m
= slå om mellem 2 m, på næste omg strikkes omslaget ret (= hul)
= slå om mellem 2 m, på næste omg strikkes omslaget drejet vrang (= ikke hul)
= Boble: strik 1 ret, 1 vrang, 1 ret i samme m (= 3 m), vend og strik 4 p glatstrik frem og tilbage over de 3 m (1.p = vrang fra vrangen), derefter løftes 2.m på højre pind over første m, videre løftes 3.m over første m (= 1 m tilbage)
= 2 ret sammen
= tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse m over
= sæt omslaget på snoningsp foran arb, 1 vrang, strik omslaget drejet ret (= ikke hul)
= sæt 1 vrang på snoningsp bag arb, strik omslaget drejet ret (= ikke hul), strik 1 vrang fra snoningsp
= sæt 1 m på snoningsp foran arb, 1 vrang, 1 ret fra snoningsp
= sæt 1 m på snoningsp bag arb, 1 ret, 1 vrang fra snoningsp
= 2 vrang sammen
= tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes ret, 2 ret sammen, løft den løse m over
= strik 3 m, løft første m som blev strikket over de 2 sidste m så den ligger rundt om de andre m (= 1 m taget ind)
= sæt 2 m på snoningsp foran arb, 2 ret, 2 ret fra snoningsp

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Children 27-17) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (16)

Gabriele 09.12.2019 - 01:52:

Ich meine den Fehler gefunden zu haben.In der 36.Runde darf nur 1x1Masche zugenommen werden,nicht 2x. LG.,Gabriele

Gabriele 15.11.2019 - 16:57:

Also wenn ich die letzten 2 Maschen als Rundenbeginn stricke,habe ich immer noch 9-anstatt 8 linke Maschen! liebe Grüße, Gabriele

DROPS Design 18.11.2019 kl. 08:14:

Liebe Gabriele, bei der 37. Runde stricken Sie die 4 M vomZopf (=2 von der letzten Runden/vorrigen A.1 + 2 ersten von A.1); dann 8 linke Maschen, 1 re, 1 Umschlag, 1 re, 7 linke Maschen, 2 linke Maschen zusammen (= 1 Abnahme) (bei der nächsten Runden stricken Sie dann 8 linke Maschen). Viel Spaß beim stricken!

Gabriele 13.11.2019 - 11:02:

Hallo ihr Lieben. Ich habe schon 2x von Vorne begonnen und komme in der 36.-37. Runde nicht weiter. Bitte helfen sie mir dbei den Fehler zu finden. Meine nächste Frage bezieht sich auf die Zeichenerklärungen.Gibt es eine Liste für die Zeichenerkläungen? Mit lieben Grüßen und vielen Dank! Gabriele

DROPS Design 13.11.2019 kl. 12:12:

Liebe Gabrielle, bei der 36. Runde nehmen Sie 2 Maschen zu = 1 M in der 1. Masche + 1 M i n der letzte Masche vom Diagram, die 37. Runde beginnt mit der 2 letzten Maschen vom letzten Rapport + die 2 ersten Maschen vom 1. Rapport = 4 rechte Maschen. D.h. dieser Zopf wird dann über die 2 letzten Maschen vom 1./nächsten Diagram + die 2 ersten Maschen vom nächsten/letzten Diagram gestrickt. Viel Spaß beim stricken!

Margrethe Svanhede 07.03.2019 - 09:08:

Jeg kan heller ikke få mønstret til at passe. Efter udtagning på række 36 har jeg 24 m i hvert mønster og på række 37 er der kun 23 m. Mvh.

DROPS Design 12.03.2019 kl. 14:31:

Hei Margrethe. Det har du helt rett i, her er det en feil i diagrammet. Det er bare 1 økning i hver rapport: den siste økningen skal fjernes. Vi skal få rettet diagrammet med det samme. Beklager det. Takk for beskjed og god fornøyelse videre

Babouille 19.02.2019 - 01:58:

Bonsoir, je vous remercie pour votre réponse rapide, en fait je n'avais pas bien tricoté le rang précèdent. Encore un grand merci

BABOUILLE 16.02.2019 - 14:00:

Bonjour, encore moi merci pour votre réponse mais décidemment sois je ne suis pas douée ou alors mes neurones se ramollissent, j'ai encore un souci avec le rang 2. a la fin du diagramme après les 2 maille il faut glisser une maille envers sur aig auxiliaire puis tricoter le jeté torse, mais à quel moment il faut faire le jeté, je ne sais pas merci de m'aider encore une fois. Merci d'avance

DROPS Design 18.02.2019 kl. 09:27:

Bonjour Babouille, si c'est le même rang que la question précédente, le jeté a été fait au tour précédent (juste à la fin du tour, jeté en noir). Vous terminez A.1 par une torsade en glissant la dernière m env de A.1 sur une aiguille aux. derrière l'ouvrage, tricotez le jeté torse à l'end et terminez par la m env de l'aiguille auxiliaire. Bon tricot!

Babouille 15.02.2019 - 09:54:

Bonjour merci pour votre réponse rapide, je rencontre un autre souci au rang 21 du diagramme, il faut commencer par une maille endroit, puis je ne comprends pas comment réaliser le sigle(faire un jeté sur l'aiguille auxiliaire) pouvez vous m'aider merci d'avance

DROPS Design 15.02.2019 kl. 15:45:

Bonjour Babouille, traitez ce jeté comme une maille normale, mais tricotez-le torse pour éviter qu'il forme un trou: 1 m end, glissez le jeté sur l'aiguille auxiliaire devant l'ouvrage (comme une torsade classique), tricotez la maille suivante à l'envers, reprenez le jeté sur l'aiguille auxiliaire et tricotez-le torse (= dans le brin arrière au lieu du brin avant). Bon tricot!

BABOUILLE 14.02.2019 - 10:48:

Bonjour, je ne réussis pas à faire le montage pour qu'il n'y ait pas de trou, existe t il une vidéo pour ce montage merci d'avance pour votre réponse

DROPS Design 14.02.2019 kl. 11:44:

Bonjoru Babouille, tout à fait, cette vidéo explique comment monter les mailles en rond. Bon tricot!

Doryka 18.09.2018 - 10:00:

Hi. You said the pattern was corrected, but row 36 and 37 still wrong. Where can I find the right pattern? Thanks for the answer

DROPS Design 18.09.2018 kl. 11:21:

Dear Doryka, row 36 and 37 are correct: at the beg of row 36 you kfb the first and last st on diagram, on row 37 these 4 sts (= last 4 sts from previous repeat + first 4 sts on next repeat) will be the first 4 sts in A.1. Happy knitting!

Doryka 18.09.2018 - 00:21:

Hi. You said the pattern is corrected, but I didn't see it. Row 36 and 37 still didn't work. Where can I find the right pattern?

DROPS Design 18.09.2018 kl. 04:53:

Dear Doryka, you can find the corrections by clicking on the red text, just below the pattern text. In this case it says : " Correction: Small error corrected in diagram A.1." Happy Knitting!

Kommentere opskrift DROPS Children 27-17

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.