DROPS Extra / 0-1269

Freestyle by DROPS Design

Strikket DROPS sjal i ”Kid-Silk” med riller og hullrader

Stikkord: hullmønster, sjal,
DROPS Design: Modell nr ks-112
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Mål: Høyde midt på ca 57 cm. Bredde øverst ca 165 cm.
Materialer:
DROPS KID-SILK fra Garnstudio
75 g f.nr 06, lys grågrønn

DROPS RUNDP (80 cm) NR 4 – eller det p.nr du må bruke for å få 21 m x 40 p rillestrikk på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

75% Mohair, 25% Silke
fra 59.00 kr /25g
DROPS Kid-Silk uni colour DROPS Kid-Silk uni colour 59.00 kr /25g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Kid-Silk long print DROPS Kid-Silk long print 59.00 kr /25g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 177kr. Les mer.

Instruksjoner

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = 2 p rett.

HULLRAD:
1.P (= retten): Strikk og øk som før over de ytterste 4 m, strikk rett frem til det gjenstår 4 m, strikk 4 m rett.
2.P (= vrangen): Strikk og øk som før over de ytterste 4 m, strikk vrang frem til det gjenstår 4 m, strikk 4 rett.
3.P (= retten): Strikk og øk som før over de ytterste 4 m, * 2 m rett sammen, 1 kast *, gjenta fra *-* frem til det gjenstår 4 m, strikk 4 rett.
4.P (= vrangen): Strikk som 2.p.

MØNSTER-1:
* Strikk 16 RILLER - se forkl over, og 1 HULLRAD - se forkl over *, gjenta fra *-* totalt 2 ganger.

MØNSTER-2:
* Strikk 4 riller og 1 HULLRAD - se forkl over *, gjenta fra *-* totalt 2 ganger og strikk 8 riller og 1 HULLRAD.

STRIKKETIPS:
Ønskes det et større sjal strikkes hele mønster 2 ferdig, deretter fortsettes det med mønster 1 til ønsket størrelse - avpass slik at det ikke felles av rett etter en hullrad.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Arb strikkes frem og tilbake på rundp for å få plass til alle m. Legg opp 2 m på rundp 4 med Kid-Silk. Videre strikkes det etter MØNSTER-1 - se forkl over, SAMTIDIG som det økes i sidene slik:
1.-2.P: 1 m rett, 1 kast og strikk rett ut p.
3.-4.P: 1 m rett, 1 kast, 1 m rett, 1 kast og strikk rett ut p.
HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Gjenta de 4 øke-pinnene oppover til ferdig mål. NB! Pass på at det hele tiden strikkes hullrad fra samme side av arb. Når mønster-1 er ferdig strikkes MØNSTER-2 - se forkl over. Gjenta mønster-1 og mønster-2 totalt 1 gang til, men på siste gjentagelse strikkes ikke den siste hullraden i mønster-2. Arb måler nå ca 57 cm (målt i strikkeretningen) - LES STRIKKETIPS. Fell av løst med dobbel tråd.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (24)

Betty Palsa 14.09.2020 - 02:21:

Hi Again! I have a question on the gauge. It says 21 sts x 40 rows in garter = 10 x 10 cm. I figured that 10 x 10 is 4" x 4". You suggest using Size 4mm needle. I am up to a size 6mm to get 21 stitches and 40 rows to equal 4" x 4". Does that make sense to you??

DROPS Design 14.09.2020 kl. 09:38:

Dear Mrs Palsa - you will read more about knitting tension here. Happy knitting!

Betty Palsa 09.09.2020 - 06:05:

Hi Again -- I would not be able to do this without your help. So Thank You. Above you said there was a total of 228 Rows. Below you said Pattern 1 has 72 rows and Pattern 2 has 44 rows. You are to do pattern 1 and pattern 2 a total of 2 times. That would come to 232 Total rows. ------ 232 is what I came up with by reading the pattern. But then you said there would be a total of 228 rows. So I am confused now. Please help. Thank you.

DROPS Design 09.09.2020 kl. 09:23:

Dear Mrs Palsa, you should have a total of 228 rows = pattern-1 = 72 rows, pattern-2 = 44 rows, pattern-1 = 72 rows, pattern-2 = 40 rows (2nd time you work pattern-2 you don't work the eyelet pattern) = 72+44+72+40= 228 rows. Happy knitting!

Betty Palsa 07.09.2020 - 21:56:

Hi: New knitter and I think I'm getting this -- Slow Going. I think my gauge is off but I'll ask about that later. Can you tell me how many actual total rows are done for this shawl?

DROPS Design 08.09.2020 kl. 10:23:

Dear Mrs Palsa, you can always read more about tension here - with 40 rows garter stitch = 10 cm, the 57 cm should match approximately 228 rows. Happy Knitting!

Betty Palsa 04.09.2020 - 05:40:

Hi!! On the Eyelet Row. Row 1. It says "K until 4 sts remain, K4. Why don't you say K to end of row? Thank you.

DROPS Design 04.09.2020 kl. 08:23:

Dear Mrs Palsa, to explain how the first 4 sts and the last 4 sts will be worekd. Happy knitting!

Betty Palsa 31.07.2020 - 18:15:

Hi: Is this worked with one strand of the Kid-Silk? Eyelet Row: When you say outermost 4 sts ... Do you mean K1, 1YO, K1, 1YO ??? Is it possible to translate the other questions to English? Thank you. Love This

DROPS Design 03.08.2020 kl. 07:32:

Dear Mrs Palsa, correct, the shawl is entirely worked with 1 Strand Kid-Silk (only cast off with 2 strands to make it elastic) - the outermost sts on eyelet rows are the first 4 sts worked K1, YO, K1, YO. Happy knitting!

Sabine 04.11.2019 - 15:48:

Bonjour je ne comprends pas ce modèle\r\nPoint ajouré : que signifie tricoter et augmenter comme avant alors que l’on commence seulement le tricot?\r\nEnsuite rang 1 sur l’endroit et rang 2 sur l’envers alors que l’explication au niveau du châle indique rang 1 et 2 point fantaisie tricoter à l’endroit ?\r\nMerci de votre aide

DROPS Design 05.11.2019 kl. 09:23:

Bonjour Sabine, on va tricoter à l'endroit, en augmentant comme indiqué aux rangs 1-2 et 3-4 sous CHÂLE, et, en même temps, tricoter le point fantaisie-1 et le point fantaisie-2; avec les 4 rangs du point ajouré décrits. Bon tricot!

Lisa Williams 26.09.2019 - 23:26:

Hello. I'm new-ish to knitting and don't understand the pattern and when I do the eyelet rows. For pattern 1 (when I first start), does it mean knit 32 rows, then knit Row 1 of the eyelet row - which just says knit? Then another 32 rows and then Row 2 of the eyelet row - which is all purl until knitting the final 4 stitches? Or do I knit 32 rows and then all 4 of the eyelet rows? Then do I move on to pattern 2, and then eyelets and then back to pattern 1? Help!

DROPS Design 27.09.2019 kl. 08:29:

Dear Mrs Williams, the pattern-1 consists on 16 ridges (= 32 rows) + the lace pattern (= 4 rows), and you repeat these 36 row a total of 2 times = 72 rows for pattern-1. In pattern-2 you will work 4 ridges (= 8 rows) + the lace pattern (=4 rows) = 12 rows you repeat a total of 2 times = 24 row s then work 8 ridges (= 16 rows) + lace pattern (= 4 rows) = 44 rows for pattern-2. Happy knitting!

Petra 17.06.2019 - 13:58:

Vielen Dank für die schnelle Info. Und werden die Tiere auch Muselin frei gehalten? Steht das in dem europäischen Verordnungen? Vg Petra 

DROPS Design 17.06.2019 kl. 15:40:

Liebe Petra, ja genau, hier lesen Sie mehr. Viel Spaß beim stricken!

Petra 15.06.2019 - 15:45:

HALLO, wo kann ich rausfinden woher die Wolle stammt? Stichworte Nachhaltigkeit und Tierhaltung? Danke Petra

DROPS Design 17.06.2019 kl. 07:28:

Liebe Petra, Alle unsere Wolle stammt aus Südafrika und Südamerika und wird in Europa von einigen der größten Unternehmen der Branche hergestellt. Da es sich um EU-Unternehmen handelt, müssen sie die europäischen Gesetze und Richtlinien in Bezug auf die Beschaffung von Rohstoffen, die Behandlung von Tieren, Färbetechniken usw. einhalten. Alles wird überwacht. Hoffe das beantwortet deine Frage!

Wenche Magnusson 14.06.2019 - 20:20:

Skal dette sjalet strikkes med dobbelt garn?

DROPS Design 17.06.2019 kl. 08:25:

Hei Wenche. Det hekles med 1 tråd Kid Silk på dette sjalet. God fornøyelse

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-1269

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.