DROPS / 167 / 30

Cozy June by DROPS Design

Filtede DROPS tøfler i ”Lima” med retstrik og snoninger. Str 35-43.

  • Cozy June / DROPS 167-30 - Filtede DROPS tøfler i ”Lima” med retstrik og snoninger. Str 35-43.
DROPS Design: Model nr li-069
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fodens længde: ca 22 - 24 - 27 cm
Materialer:
DROPS LIMA fra Garnstudio
100 g i alle str i f.nr 6273, cerise

DROPS PINDE OG STRØMPEP nr 4 – eller det p.nr du skal bruge for at få 21 m x 42 p retstrik på 10 x 10 cm før filtning.
Efter filtning: 10 x 10 cm = 23 m x 46 p.
DROPS SNONINGSP – til snoningerne.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

65% Uld, 35% Alpaca
fra 16.95 kr /50g
DROPS Lima uni colour DROPS Lima uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Lima mix DROPS Lima mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 33.9kr. Læs mere.

Instruktioner

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver p.

RETSTRIK (strikkes rundt således):
1 omg ret og 1 omg vrang.

MØNSTER:
Se diag A.1. Diag viser alle p i mønsteret set fra retsiden. Vælg diag for rigtig str.

INDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 m ind i hver side. Alle indtagninger sker fra retsiden!
Tag ind således i beg af p: 2 m drejet ret sammen.
Tag ind således i slutningen af p: Strik de 2 sidste m ret sammen.
----------------------------------------------------------

TØFFEL:
Tøflen strikkes frem og tilbage på p fra midt bagpå frem til vristen, derefter strikkes der en “klap”. Sæt klappen og resten af tøflen sammen og strik foden rundt til færdig mål.

Slå 45-47-49 m op på p 4 med Lima og strik RETSTRIK – se forkl over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arb måler 6-7-10 cm tages der 1 m ind i hver side – læs INDTAGNINGSTIPS. Gentag indtagningen på hver 4.p (dvs på hver 2. p fra retsiden) totalt 6-6-6 gange og derefter på hver 2.p (dvs på hver p fra retsiden) totalt 3-3-2 gange = 27-29-33 m på p. Efter sidste indtagning strikkes der 1 p ret fra vrangen, arb måler nu ca 12-13-15 cm. Læg arb til side.

KLAP:
Slå 15-15-18 m op på p 4. Strik 4 p retstrik. Næste p strikkes således fra retsiden: 3-3-4 m ret, strik 2 m i hver af de 3 næste m, 3-3-4 m ret, strik 2 m i hver af de 3 næste m og afslut med 3-3-4 m ret = 21-21-24 m. Næste p strikkes således fra vrangen: 3-3-4 m ret, 6 vrang, 3-3-4 m ret, 6 vrang og 3-3-4 m ret. Fortsæt med mønster efter diag A.1. Når A.1 er strikket 1 gang i højden sættes delene sammen og foden strikkes rundt.

FOD:
Sæt m fra de to dele ind på strømpep 4 = 48-50-57 m. Start med klappen og fortsæt A.1 som før, men når sidste m er tilbage strikkes denne drejet ret sammen med første m på tøflen, strik retstrik til der er 1 m tilbage på omg og strik sidste m på omg ret sammen med første m i A.1. (= 2 m taget ind). Fortsæt rundt med A.1 og retstrik Samtidig med at indtagningen på hver side af A.1 gentages på hver 6.omg (dvs på hver snonings-omg) totalt 6-7-8 gange. SAMTIDIG når arb måler 20-22-25 cm (målt fra opslåningskanten på tøflen) tages der 1 m ind i hvert retstrik-parti midt ovenpå foden (= 3 m taget ind). Gentag indtagningen når arb måler 21-23-26 cm. Efter alle indtagninger er der 30-30-35 m tilbage på p. På næste omg med ret strikkes alle m ret sammen 2 og 2 = 15-15-18 m. Strik 1 omg vrang. På næste omg strikkes alle m igen ret sammen 2 og 2 = 8-8-9 m. Strik 1 omg vrang. Klip tråden, træk den gennem de resterende m, træk sammen og hæft.
Sy tøflen sammen midt bagpå i yderste led af yderste m.
Strik en tøffel til på samme måde.

FILTNING:
Læg tøflerne i vaskemaskinen med et vaskemiddel uden enzymer og optiske blegemiddel. Vask på 40 grader med almindelig centrifugering og uden forvask. Bagefter tages tøflerne på foden og formes til rigtige mål mens de stadigvæk er våde. Fremover vaskes tøflerne på uldprogram.

Diagram

symbols = ret fra retsiden, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retsiden, ret fra vrangen
symbols = sæt 3 m på snoningsp bag arb, 3 ret, 3 ret fra snoningsp
symbols = sæt 3 m på snoningsp foran arb, 3 ret, 3 ret fra snoningsp
diagram
signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 167-30) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (22)

country flag Sarah 09.11.2020 - 17:52:

What is the total length of the slipper (heel to toe) after casting off, but BEFORE felting? It would be helpful to have the usual diagram with the dimensions given. Both before and after the felting process.

user icon DROPS Design 10.11.2020 kl. 08:53:

Dear Sarah, sorry we do not have these measurements and haven't get the slippers anymore - but they are fitting feet with a length of 22-24-27 cm - this means if your tension is right in both height and width, you should get fitting slippers. Read more about felting here. Happy knitting!

country flag Zoya 09.04.2020 - 16:48:

So let's just be clear here - should I knit the slippers a size larger than my real size for felting shrinkage?

user icon DROPS Design 09.04.2020 kl. 18:03:

Dear Zoya, you should choose your usual size, pattern is already written with the felting shrinkage - you can check your gauge: 21 sts x 42 rows in garter st before felting = 23 sts x 46 rows in garter st after felting = 10 x10 cm. Happy knitting!

country flag Debbie 02.12.2019 - 15:46:

For those wanting to know the mistake drops are ignoring. The pattern states the knitting length as the the length of the foot. It needs to be longer to allow for shrinkage after felting. I guess we have to work it out for ourselves.

country flag Deborah 02.12.2019 - 15:30:

You are completely incompetent at answering question Learn how to read properly THERE IS A MISTAKE IN YOUR PATTERN anyone who knows how to read properly will see clearly what uselessness it is to ask questions here!

user icon DROPS Design 03.12.2019 kl. 09:50:

Dear Deborah, sorry for previous answer ; and thanks for your feedback, our design team will check the pattern. Happy knitting!

country flag Deborah Beattie 29.11.2019 - 17:02:

It looks like there is a mistake in the pattern. It tells me to knit to 23cm to do the final 3st decrease followed by final 4 rows The foot length is 24cm. There is no allowance for felting shrinkage. I knitted toes and stripes slippers, it worked. The length for the same size is 28.5 cm. Note the tension information in toes and stripes pattern is different to this one despite it being the same yarn on se needles. is this why the slippers are to small when I knit them?

user icon DROPS Design 02.12.2019 kl. 08:07:

Dear Mrs Beattie, the slippers are felted when finished, this means you need to work them somewhat longer and wider than they will be after felting - read more about felting here. Happy knitting!

country flag Deborah Beattie 28.11.2019 - 12:44:

I checked my knitting tension it's fine. I'm going to give up on these or try them when I have more felting experience as the guidence is not adequate for a novice felter

country flag Deborah 27.11.2019 - 20:59:

What sizes are you using? I am UK size 6 = EU 39 = 24.6 cm I did not know the cm length I had to look it up The length you have stated for 38- 40 is 24 cm this is shorter than size 39! The sizing is downright confusing?

user icon DROPS Design 28.11.2019 kl. 09:43:

Dear Deborah, for your size you can follow the 2nd size, slippers should then fit nicely. For any further assistance choosing size or felting, you are welcome to contact your DROPS store, even per mail or telephone. Happy knitting!

country flag Deborah 27.11.2019 - 19:44:

Hello, This is my first felting attempt I have knitted a tension Swatch then the slippers. I have not felted them yet. I am concerned as they are smaller than my foot and need to stretch to fit it. Especially width wise. They are also a really snug fit lengthwise. Should they not be too big for my foot pre felting? I don't understand as I am also using the same yarn (Lima) and definatley knitted the correct size!

user icon DROPS Design 28.11.2019 kl. 07:27:

Hi Deborah, Yes, before felting the slippers should be too large. It sounds like your knitting tension is too tight, so try increasing a needle size. Happy felting!

country flag Deanna 21.10.2019 - 03:49:

So do I begin working the flap with a separate skein?

user icon DROPS Design 21.10.2019 kl. 11:47:

Dear Deanna, that's right, then you will work the bottom piece and the flap (= stitches from the beg of piece) together in the round. Happy knitting!

country flag Marian Oborne 25.03.2019 - 21:49:

Merci pour le lien , j'ai tricoter une pantoufle pour voir si ce serais correcte et oui mais j'aime mieux Le votre Le rose , j'aimerais bien vous Le montrer Ma pantoufle loll et me dire ce que vous en penser Merci Marian

user icon DROPS Design 26.03.2019 kl. 09:14:

Bonjour Mme Oborne, vous pouvez montrer votre ouvrage (même par mail) à votre magasin ou bien la publier dans notre groupe DROPS Workshoop. Bon tricot!

Kommentere opskrift DROPS 167-30

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.