Mexican Sunset by DROPS Design

Strikkede DROPS sokker i ”Fabel” med nordisk mønster, strikket fra tåen og op. Str 35 - 43

DROPS 170-11
DROPS Design: Model nr fa-339
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fodens længde: ca 22 - 24 - 27 cm
Sokkens højde: ca 27 - 27 - 27 cm
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio
100 g i alle str i f.nr 310, solnedgang
50 g i alle str i f.nr 100, natur

DROPS STRØMPEP nr 2,5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 26 m x 34 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS STRØMPEP nr 2 – til Ribkant.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


75% Uld, 25% Polyamid
fra 22.00 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 22.00 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 24.00 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 26.00 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 66kr. Læs mere.

Instruktioner

MAGISK CIRKEL:
For at undgå hul i midten startes der med denne teknik:
Hold i garnenden med venstre hånd og lav en løkke rundt om venstre pegefinger (fra venstre mod højre). Hold i løkken med venstre tommelfinger og pegefinger. Stik pinden gennem løkken, hent tråden fra nøglet, træk tråden tilbage gennem løkken, slå om (tråden lægges bagfra og mod dig) og træk omslaget gennem m på pinden, * stik pinden gennem løkken, slå om, træk omslaget gennem løkken, slå om og træk omslaget gennem yderste m på højre p (dvs den sidste m som blev lavet) *, gentag fra *-* til der er 10-10-12 m på pinden. Fordel m på strømpep 2,5. Strik videre som forkl i opskriften – SAMTIDIG trækkes der i garnenden så løkken snøres sammen og hullet forsvinder.

MØNSTER:
Se diag A.1 til A.12 (vælg diag for rigtig str). Hele mønsteret strikkes i glatstrik.

HÆL:
Der strikkes frem og tilbage.
1.P (= retsiden): Strik til der er 1 m tilbage, vend arb.
2.P (= vrangen): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes vrang, stram tråden og strik til der er 1 m tilbage, vend arb.
3.P (= retsiden): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes ret, stram tråden og strik til der er 2 m tilbage, vend arb.
4.P (= vrangen): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes vrang, stram tråden og strik til der er 2 m tilbage, vend arb.
Fortsæt vendingerne på samme måde til der er 15 m midt på p. Sæt 1 mærke.
Fortsæt frem og tilbage, men nu strikkes der 1 m mere for hver p over hælen. For at undgå hul i overgangene løftes den horisontale tråd, før den m som strikkes mere, op og sættes drejet på p. Strik tråden sammen med næste m (fra retsiden strikkes tråden og m ret sammen og fra vrangen strikkes tråden og m vrang sammen). Strik således til der er strikket over alle m på hælen.
----------------------------------------------------------

SOKKER:
Arb strikkes fra tåen og op.
Start med solnedgang og MAGISK CIRKEL - se forkl over - på strømpep 2,5. Næste omg strik således: * 1 ret, slå om *, gentag fra *-* omg rundt (strik omslagen drejet ret på næste omg) = 20-20-24 m. Sæt 1 mærke i en m i hver side med 9-9-11 m mellem hvert mærke. Der tages ud på hver side af hvert mærke således: * Strik til der er 1 m tilbage før m med mærke i, slå om, strik 3 m ret (mærket sidder i 2.m), slå om *, gentag fra *-* totalt 2 gange (= 4 m taget ud) - OBS: På næste omg strikkes omslaget drejet ret så der ikke bliver hul. Gentag udtagningen på hver omg totalt 5-3-3 gange og derefter på hver 2.omg totalt 4-7-7 gange = 56-60-64 m. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Strik 1 omg ret.
Nu strikkes der mønster rundt efter diag A.1 (= 14-15-16 rapporter på omg). Når A.1 er færdig strikkes der 1 omg ret med solnedgang hvor der tages 2-2-0 m ud jævnt fordelt = 58-62-64 m. Næste omg strikkes således: A.2 (= 23-27-29 m ovenpå foden), A.3 (= 3 m), A.4 (= 29 m under foden), A.5 (= 3 m). Fortsæt således til arb måler ca 13-15-18 cm fra tåen. Fortsæt som før, men nu strikkes A.6 mellem A.3 og A.4, og A.7 mellem A.4 og A.5. Fortsæt således til A.6 og A.7 er færdig i højden = 70-74-76 m.

Strik A.2 som før (= 23-27-29 m), skift til solnedgang og strik omg ud. Klip trådene. Arb måler ca 17-19-22 cm fra tåen. Sæt de 41-45-47 m midt ovenpå foden på en tråd (dvs A.7, A.5, A.2, A.3 og A.6) = 29 m på p til hæl (= A.4). Strik HÆL - se forkl over, hele hælen strikkes i solnedgang. Efter de forkortede p over hælen fortsættes der i glatstrik og solnedgang over de 29 m på hælen - SAMTIDIG i slutningen af hver p (både fra retsiden og vrangen), strikkes sidste m på p sammen med yderste m fra tråden (fra retsiden strikkes de 2 m drejet ret sammen og fra vrangen strikkes de 2 m vrang sammen). Fortsæt frem og tilbage således til de 6 yderste m i hver side på tråden er strikket sammen med m på hælen. Sæt de resterende 29-33-35 m fra tråden tilbage på p = 58-62-64 m. Klip tråden. HERFRA MÅLES ARB VIDERE!

Start på ny omg i siden, dvs 15-13-12 m før første m i A.2 og strik næste omg således: Strik A.8 (= 15-13-12 m) - OBS: Start på samme p som næste p i A.2 - A.2 fortsættes som før, strik A.9 (15-13-12 m), afslut omg med A.10 (= 5-9-11 m bag på foden). Fortsæt mønsteret til arb måler ca 16- cm - afpas efter en hel eller en halv rapport af A.8/A.9 i højden = 64-68-70 m. Nu strikkes A.11 (= 4 m) over alle m - Samtidig med at der på første p tages 4-0-2 m ud jævnt fordelt = 68-68-72 m. Når A.11 er færdig strikkes A.12 (= 12 m) over alle m - Samtidig med at der på første p tages 4-4-0 m ud jævnt fordelt = 72 m. Når A.12 er færdig, skift til strømpep 2 og der strikkes Ribkant (= 1 r / 2 vr) med solnedgang til kanten måler ca 4 cm. Luk af med r over r og vr over vr. Klip og hæft tråden. Strik 1 sok til på samme måde.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 24.06.2021
Nyt diagram A.2 (pind 17, maske 28 - den sorte prik (solnedgang)er flyttet 1 pind op).

Diagram

symbols = natur
symbols = solnedgang
symbols = slå om mellem 2 m (omslaget strikkes drejet ret på næste omg for at undgå hul)
symbols = rækker som gentages opover
symbols = ingen m (viser første/sidste m i A.4)
diagram
diagram
diagram

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 170-11) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

signature-image signature

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (20)

country flag Dorothee wrote:

Ik zie de telpatroontekening van A1, A2, A3 en A7 er niet bij staan, terwijl de beschrijving er wel naar verwijst. Kunnen die nog toegevoegd worden?

19.06.2023 - 14:02

DROPS Design answered:

Dag Dorothee,

A.7 staat helemaal links onderaan (naast A.6), A.1, A.2 en A.3 staan helemaal bovenaan bij de telpatronen. Misschien dat de pagina tijdelijk niet goed laadde.

21.06.2023 kl. 20:57

country flag Norsk wrote:

Bonjour, Merci pour la vidéo pour réaliser le rond magique au tricot (elle est très utile !). Avez-vous à présent une vidéo pour réaliser le talon de cette chaussette ? Je n'ai jamais réalisé une chaussette à partir de la pointe et je ne comprends pas les explications. En outre, la vidéo pour le talon ne correspond pas à la technique utilisée pour cette chaussette. Merci !

26.12.2022 - 17:23

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Norsk, le talon se tricote comme dans cette vidéo (même si le modèle est de haut en bas dans la vidéo), autrement dit, on tricote des rangs raccourcis en laissant 1 maille à la fin de chaque rang jusqu'à ce qu'il reste 15 m (4 dans la vidéo) puis on tricote 1 m en plus à la fin de chaque rang jusqu'à ce que toutes les mailles du talon aient été tricotées (2ème partie du talon à partir de 4:59 dans la vidéo). Bon tricot!

02.01.2023 kl. 09:28

country flag Norsk wrote:

Avez-vous une vidéo pour réaliser le rond magique au tricot ? Je ne trouve un tuto que pour le crochet. Merci !

17.12.2022 - 17:16

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Norsk, tout à fait, vous la retrouverez ici. Bon tricot!

19.12.2022 kl. 08:55

country flag Pia Johansson wrote:

Förstår inte hur jag ska sticka hälen...

22.11.2022 - 21:24

DROPS Design answered:

Hei Pia. Hvordan hælen strikkes står beskrevet under HÄL, øverst i oppskriften. Hva er det du ikke helt skjønner med hva som står der? mvh DROPS Design

28.11.2022 kl. 09:56

country flag Pia Johansson wrote:

Stickar strumpor 170-11, förstår inte alla hur jag ska sticka hälen. Har stickat många strumpor förut, men då börjat från skaftet och ned.

22.11.2022 - 21:22

country flag My wrote:

Sidan bara laddar och laddar utan att några bilder eller diagram visas, spelar ingen roll om jag byter browser heller. :(

13.01.2022 - 14:55

country flag Pia Johansson wrote:

20 maskor på stickorna , ska sätta ett märke i var sida , med 9 maskor emellan...? Borde vara 10 maskor mellan ....,?

02.01.2022 - 21:53

DROPS Design answered:

Hej Pia. Du sätter markörer i maskorna (inte mellan maskor) på varje sida så då blir det 9 maskor mellan maskorna med markörer i. Mvh DROPS Design

03.01.2022 kl. 09:48

country flag Myriam wrote:

Bonjour et merci pour ce très beau modèle. Mais je sèche sur le talon. Où faut-il commencer le « en même temps » ! Est-ce après tous les rangs raccourcis ? Merci pour votre aide.

27.12.2021 - 17:06

DROPS Design answered:

Bonjour Myriam, vous le faites après tous les rangs raccourcis. Bon tricot!

28.12.2021 kl. 09:57

country flag Cathis wrote:

Är det inte ett litet fel på A2, mönsterbildens vänstersida straxt ovanför mitten? Det är inte symmetriskt.

30.10.2020 - 21:31

DROPS Design answered:

Hei Cathis. Hvilken størrelse mener du da? Man strikker forskjellige utsnitt av A.2 ved de ulike størrelsene. mvh DROPS design

02.11.2020 kl. 12:46

country flag Lisbeth Lund wrote:

Går det å start fra kruset på disse sokkene ?

11.01.2020 - 23:52

DROPS Design answered:

Hej Lisbeth, de her strikkes fra tåen og opp, næsten alle vore andre sokker strikkes fra skaftet og ned, så du finder sikkert et mønster som passer dig :)

15.01.2020 kl. 15:37

Kommentere opskrift DROPS 170-11

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

Mexican Sunset

Angelique, Australia