DROPS / 166 / 27

En Pointe by DROPS Design

Hæklede DROPS tøfler i ”Snow”. Str 35-42.

Tags: tå op, tøfler,
DROPS Design: Model nr ee-548
Garngruppe E eller C + C
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/39 - 40/42
Fodens længde: 22 - 24 - 27 cm
Materialer:
DROPS SNOW fra Garnstudio
150-200-200 g f.nr 12, lys blå
50 g i alle str i f.nr 21, blåviolet

DROPS HÆKLENÅL nr 6 – eller den nål du skal bruge for at få 12 fm x 12 rækker på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

100% Uld
fra 14.95 kr /50g
DROPS Snow uni colour DROPS Snow uni colour 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Snow mix DROPS Snow mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Snow print DROPS Snow print 18.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 59.8kr. Læs mere.

Instruktioner

HÆKLEINFO:
Første fm på beg af omg/rækken erstattes med 1 lm. Hver omg afsluttes med 1 km i lm i beg af omg.

UD-/INDTAGNINGSTIPS:
TAG FM UD: Hækl 2 fm i samme fm.
TAG FM IND: Hækl 1 fm, men vent med sidste gennemtræk (= 2 m på nålen), hækl derefter næste fm, men når sidste gennemtræk gøres trækkes tråden gennem alle m på nålen - der er nu taget 1 fm ind.

KREBSEMASKER:
Hækles som fm, men baglæns. Dvs der hækles fra venstre mod højre.
----------------------------------------------------------

TØFFEL:
Der startes med at hækle foran på tåen på nål 6 med lys blå. Hækl 3 lm og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm.
1.OMG: Hækl 6-6-7 fm om ringen - læs HÆKLEINFO!
2.OMG: Hækl 2 fm i hver fm = 12-12-14 fm.
3.OMG: Hækl * 1 fm i første fm, 2 fm i næste fm *, gentag fra *-* omg rundt = 18-18-21 fm.
4.-6.OMG: Hækl 1 fm i hver fm.
7.OMG: Hækl * 1 fm i hver af de første 2 fm, 2 fm i næste fm *, gentag fra *-* omg rundt = 24-24-28 fm. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN!
Hækl videre med 1 fm i hver fm til arb måler ca 11-12-13 cm. Klip og hæft tråden. Nu deles arb og der hækles frem og tilbage fra midt ovenpå foden. Sørg for at det som tidligere var starten på omg nu er på undersiden af foden, dvs start efter 12-12-14 fm fra omg start. Fortsæt med 1 fm i hver fm. Når hele tøflen måler ca 22-24-27 cm lægges den fladt og hækles sammen midt bagpå med en række fm gennem begge lag fra vrangen. Klip og hæft tråden.

SKAFT:
Hækl 1 omg med 1 fm i hver række rundt om tøflens åbning (start midt bagpå). Justere så der er 26-28-34 fm på omg læs UD-/INDTAGNINGSTIPS! Fortsæt rundt med 1 fm i hver fm til skaftet måler 10 cm. Hækl 1 omg med 1 fm i hver fm Samtidig med at der tages 3 fm ud jævnt fordelt = 29-31-37 fm. Gentag udtagningen 1 gang til = 32-34-40 fm. Hækl 1 omg med 1 fm i hver fm. Klip og hæft tråden. Hækl 1 omg med 1 fm i hver fm med blåviolet, derefter hækles der KREBSEMASKER – se forkl over, med 2 tråde blåviolet. Klip og hæft tråden. Hækl 1 tøffel til.

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 166-27) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (12)

RJ Appel 31.12.2018 - 07:07:

I dont understand the instructions past row 7 please help

DROPS Design 02.01.2019 kl. 11:02:

Dear Mrs Appel, after you have worked row 7, there are 24-24-28 sts, continue working 1 st in each stitch iin the round until piece measures 11-12-13 cm. Now divide piece to work back and forth and continue in rows to heel. Crochet heel together then work the leg in the round. The video below shows how to crochet this kind of slippers (remember to follow the pattern at the same time). Happy crocheting!

Sue 11.03.2016 - 14:49:

Hi, when it says dc (double crochet) I never know whether it means the UK or the USA dc. Can you pls clarify that? Ie. Pattern 166-27 Thanks!

DROPS Design 11.03.2016 kl. 15:51:

Dear Sue, these slippers are worked with dc (UK-English terminology, ie sc in US-English terminology) - you can always check the language under picture to select the one you rather follow. Happy crocheting!

Tina Magnussen 06.11.2015 - 11:05:

De er da så smarte at jeg rigtig gerne ville lave nogle til mine 3 børnebørn. Har i en opskrift fra baby til størrer børn?? :)

DROPS Design 06.11.2015 kl. 12:38:

Hej Tina. Vi har noget lignende her. Maaske ikke identisk med dem her, men meget lig, saa du kan eventuelt haekle kanten paa ogsaa. God fornöjelse

DROPS Design 05.11.2015 - 14:02:

There is now a video showing how to work this kind of slippers. Happy crocheting! Il existe désormais une vidéo montrant comment réaliser ce type de chaussons. Bon crochet!

Kati 24.10.2015 - 12:36:

Was bedeutet denn 6-6-7 ?

DROPS Design 27.10.2015 kl. 22:53:

Mit den 3 Zahlen und den Gedankenstrichen werden die verschiedenen Größen dargestellt. Die erste Zahl steht immer für Gr. 35/37, die zweite Zahl für Gr. 38/39 und die dritte Zahl für Gr. 40/42.

RISOUE 05.10.2015 - 12:24:

Suite à mon préc. mess.après avoir monté la jambe en ms sur le rgs précédent, en aller retour "pas possible de faire le tour" du restant de l'ouverture ajusté à 39 pour finir le rgs, cela fait bien le tour de la jambe, si comme expl.aug.3 ms cela va faire trop large, pour finir, il faut fermer par couture sur l'envers du dessus pied jusqu'en haut de la jambe????????

DROPS Design 05.10.2015 kl. 16:21:

Bonjour Mme Risoue, la partie "jambe" des explications se crochète en rond, autour de l'ouverture formée par les débuts/fins de rangs du chausson (et assemblé au milieu dos). Crochetez 28 ms autour de cette ouverture (2ème taille) et, quand cette bordure mesure 10 cm, augmentez 2 fois 3 ms tous les rangs (pour le revers). Vous pouvez tout à fait ajuster le nombre de ms à la largeur de votre cheville si nécessaire - essayez avant si besoin. Bon crochet!

Risoue 03.10.2015 - 20:00:

Bjr, voilà la partie restante crocheté en rags est fermé en la crochetant en double et fermé pour former le prolongement de la pointe jusqu'au talon et un peu niveau cheville, laissant une ouverture, ai fait la jambe par 1 ms ds chaque m.précédentes, ajuster jusq 39 pour arriver à la fin du rgs,

Risoue 23.09.2015 - 11:46:

RE/ la tige de l'ouverture est terminé, mais cette fois, comme indiqué je la plie en 2 et ferme sur l'envers avec 1 ms. le soucis c'est que l'ouverture est trop petite pour passer le pied.sur l'explication est noté de faire la jambe?? faut-il seulement plier la bordure du haut de la tige d'1 rgs et faire la jambe ensuite comme indiqué.merci de votre aimable aide;

DROPS Design 23.09.2015 kl. 13:41:

Bonjour Mme Risoue, quand le chausson mesure 22-24 cm de longueur totale, vous avez une partie (crochetée en rond) qui correspond au bout du pied (11-12 cm), prolongée par une ouverture (la partie restante crochetée en rangs et fermée en la crochetant en double). Cette ouverture correspond au tour de pied, c'est là qu'on va crocheter ensuite la jambe (tige du chausson). Bon crochet!

Risoue 16.09.2015 - 21:10:

Merci pour votre réponse, mais je ne comprends toujours pas, j'avais pris cet ouvrage à faire pendant les qq jours de vacances et déçu , je n'ai pas pu terminer, je bloque toujours dans les explications: crocheter à partir de la 12ms du tour précédent ; ok; mais sur combien de mailles? pour continuer en aller retour et crocheter selon la mesure du pied. a vous lire bien sincèrement; risoue

DROPS Design 17.09.2015 kl. 08:49:

Bonjour Mme Risoue, quand vous reprenez dans la 12ème m, crochetez sur toutes les mailles du tour précédent (= 24 ms), mais quand vous avez crocheté la dernière m, tournez et continuez en allers et retours jusqu'à ce que le chausson mesure 22-24 cm (cf taille). Cette partie faite en rangs va former l'ouverture du pied (pour la tige), on la ferme ensuite par 1 rang de ms sur ce rang plié en double. Bon crochet!

Risoue 04.09.2015 - 22:33:

Beau modèle, à l'air simple à réaliser, mais il semble y avoir une erreur dans l'explication. après le tour 7. couper et rentrer le fil à 24cm environ..POURQUOI? Couper alors que le chausson n'est pas terminer, Diviser l'ouvrage et continuer en aller retour à partir du milieur du pied, il doit manquer des explications pour former le talon, j'ai refait 2fois, et dû redémonter au niveau de l'avant du pied

DROPS Design 07.09.2015 kl. 09:29:

Bonjour Mme Risoue, on commence par crocheter en rond à partir de la pointe (début des tours = milieu sous le pied). Pour créer l'ouverture du chausson (tige), on arrête à 12 cm (2ème taille), puis on continue mais en rang à partir de la 12ème m des tours précédents (milieu du dessus de pied = ouverture du chausson) jusqu'à la longueur totale du pied, puis on assemble au milieu dos - cf vidéo. Bon crochet!

Kommentere opskrift DROPS 166-27

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.