DROPS / 162 / 37

Warm And Soothing by DROPS Design

Hæklet DROPS klud i ”Cotton Light” med muslingemønster.

DROPS Design: Model nr cl-053
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Mål: 22 x 22 cm
Materialer:
DROPS COTTON LIGHT fra Garnstudio
100 g f.nr. 02 hvid
100 g f.nr. 01 natur
100 g f.nr. 21 lys beige

En klud vejer ca 45 gr.

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller den nål du skal bruge for at få ca 20 st i bredden på 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diag A.1, A.2 og A.3.
----------------------------------------------------------

KLUD:
Hækl 32 løse lm med nål 3,5 og Cotton Light (ink 1 lm til at vende med). Derefter hækles der efter MØNSTER - se diag således: hækl A.1, gentag A.2 totalt 4 gange og afslut med A.3. Når diag er hæklet 1 gang i højden gentages række 2-5. Hækl til kluden måler ca 22 cm i højden, sørg for at sidste række er række 2 i diag.

KANT: Vend arb og hækl en kant rundt med start langs sidste række således: 1 lm og 1 fm i første st, * 2 fm om næste lm-bue (med 2 lm), 1 fm i næste fm, 2 fm om næste lm-bue (med 2 lm), 1 fm om næste lm-bue (med 1 lm) *, gentag fra *-* rækken ud og afslut med at hækle 1 fm, 1 lm og 1 fm om sidste st (=hjørnet).
Drej arb og hækl videre ned langs siden. Hækl 1 fm om samme st som hjørnet, * 1 fm om næste fm, 1 lm, 2 fm hver af de næste 2 st *, gentag fra *-* og afslut med 1 fm, 1 lm og 1 fm i sidste m (=hjørnet).
Drej arb og hækl langs lm-rækken fra starten af arb således: * 2 fm om næste lm-bue (med 2 lm), 1 fm i næste fm, 1 lm, 2 fm om næste lm-bue (=med 2 lm) *, gentag fra *-* rækken ud og afslut med 1 fm, 1 lm og 1 fm i sidste fm.
Drej arb igen og hækl op lags siden på samme måde som den anden side. Afslut med 1 fm, 1 lm og 1 km i første fm i beg af omg. Klip og hæft tråden.

Diagram

= 9 st i 1 lm
= 9 st om 1 lm
= 1 st i 1 m
= 1 fm i 1 m
= 1 lm

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 162-37.