DROPS / 162 / 37

Warm And Soothing by DROPS Design

Virkattu simpukkakuvioinen DROPS pesuliina ”Cotton Light” -langasta.

DROPS Design: Malli nro cl-053
Lankaryhmä B
----------------------------------------------------------
Mitat: 22 x 22 cm
Langanmenekki: Garnstudion
DROPS COTTON LIGHT:
100 g nro 02 valkoinen
100 g nro 01 luonnonvalkoinen
100 g nro 21 vaalea beige

Yksi pesuliina painaa n. 45 grammaa.

DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 3,5 tai käsialan mukaan.
VIRKKUUTIHEYS: n. 20 p koukulla nro 3,5 = 10 cm leveyssuunnassa.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit:

kuvio/tekniikka: viuhkakuvio, muoto: ruutu, ohjetyyppi: rätit, teema: keittiö,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kaikkiin ohjeisiimme kuuluu ohjevideoita, jotka auttavat sinua saamaan työsi valmiiksi käden käänteessä!

Katso videot tästä!

Löydät lisäksi opastusta vaihe vaiheelta kaikkein tavallisimpiin neule- ja virkkaustekniikoihin DROPS Oppitunneista!

MALLIVIRKKAUS:
Katso piirrokset A.1, A.2 ja A.3.
----------------------------------------------------------

PESULIINA:
Virkkaa 32 löyhää kjs koukulla nro 3,5 ja Cotton Light -langalla (sis. 1 kjs kääntymiseen). Virkkaa sitten mallivirkkausta piirrosten mukaisesti seuraavasti (kts. piirrokset): Virkkaa piirroksen A.1 mallivirkkaus, toista piirroksen A.2 mallikertaa yht. 4 kertaa ja virkkaa lopuksi piirroksen A.3 mallivirkkaus. Jatka mallivirkkausta tähän tapaan. Kun olet virkannut piirrokset loppuun, toista jatkossa krs:ia 2.-5. Virkkaa kunnes työn korkeus on n. 22 cm ja olet viimeksi virkannut piirrosten 2. krs:n.

REUNUS: Käännä työ ja virkkaa reunus liinan ympäri. Aloita viimeisestä kerroksesta ja virkkaa seuraavasti: 1 kjs ja 1 ks ensimmäiseen p:seen, *2 ks seuraavaan 2 kjs:n kaareen, 1 ks seuraavaan ks:aan, 2 ks seuraavaan 2 kjs:n kaareen, 1 ks seuraavaan 1 kjs:n kaareen*, toista *-* koko krs:n pituudelta, virkkaa lopuksi 1 ks, 1 kjs ja 1 ks viimeiseen p:seen (= kulma).
Kierrä työ ja virkkaa sivuun seuraavasti: Virkkaa 1 ks samaan s:aan kuin kulman p, *1 ks seuraavaan ks:aan, 1 kjs, 2 ks kumpaankin 2 seuraavaan p:seen*, toista *-*, virkkaa lopuksi 1 ks, 1 kjs ja 1 ks viimeiseen s:aan (= kulma).
Kierrä työ ja virkkaa työn aloitusreunaan seuraavasti: *2 ks seuraavaan 2 kjs:n kaareen, 1 ks seuraavaan ks:aan, 1 kjs, 2 ks seuraavaan 2 kjs:n kaareen*, toista *-* koko krs:n pituudelta, virkkaa lopuksi 1 ks, 1 kjs ja 1 ks viimeiseen ks:aan.
Kierrä työ uudestaan ja virkkaa toisen sivun reunus samalla tavalla kuin ensimmäisen sivun reunus. Virkkaa lopuksi 1 ks, 1 kjs ja 1 ps krs:n ensimmäiseen ks:aan. Katkaise lanka ja päättele langanpäät.

Piirros

= 9 p samaan kjs:aan
= 9 p saman kjs:n ympäri
= 1 p s:aan
= 1 ks s:aan
= 1 kjs

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 162-37 alkuperäisohjeeseen.