Kikiri-Key by DROPS Design

DROPS Påske: Rillestrikket påskekylling i ”Cotton Merino”

Søkeord: dekorasjon, dyr, leke
DROPS Extra 0-1021
DROPS Design: Modell nr cm-010
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Materialer:
DROPS COTTON MERINO fra Garnstudio
50 g f.nr 17, vaniljegul
50 g f.nr 13, korall

En kylling veier ca 7 gr uten fyll.

DROPS SETTP NR 3,5 – eller det p.nr du må bruke for å få 23 m x 30 p glattstrikk på 10 x 10 cm.

TILBEHØR: Vatt til fyll.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


50% Ull, 50% Bomull
fra 36.95 kr /50g
DROPS Cotton Merino uni colour DROPS Cotton Merino uni colour 36.95 kr /50g
LindeHobby
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 73.9kr. Les mer.

Instruksjoner

RILLE (frem og tilbake på p):
1 rille = 2 pinner rett.
----------------------------------------------------------

PÅSKEKYLLING:
Arb strikkes frem og tilbake på p. Først strikkes hanekam, så hempe, deretter kyllingen og til siste ben.

HANEKAM:
Legg opp 2 m med korall på p 3,5. Videre strikkes det tagger slik:
1.P: Strikk 1 m rett, 1 kast, 1 m rett.
2.P: Strikk alle m rett, kast strikkes vridd rett = 3 m.
3.P: Strikk 2 m rett, 1 kast, 1 m rett.
4.P: Strikk alle m rett, kast strikkes vridd rett = 4 m.
5.P: Strikk 3 m rett, 1 kast, 1 m rett.
6.P: Strikk alle m rett, kast strikkes vridd rett = 5 m.
7.P: Strikk 4 m rett, 1 kast, 1 m rett.
8.P: Strikk alle m rett, kast strikkes vridd rett = 6 m.
9.P: Strikk 5 m rett, 1 kast, 1 m rett.
10.P: Strikk alle m rett, kast strikkes vridd rett - SAMTIDIG som at de første 5 m felles av og strikk ut p = 2 m.
Gjenta 1.-10.p videre til det er strikket totalt 3 tagger, og fell av alle m på 10.p av siste tagg. Klipp, fest tråden og legg hanekammen til side.

HEMPE:
Strikk en hempe slik: Legg opp 1 m på p 3,5 med gul, * lag et kast og fell av m *, gjenta fra *-* til hempen er ca 12 cm lang. Plukk deretter opp 1 m i den første m (= oppleggsmasken) og løft m som var på p over denne m. Legg opp 14 nye masker, strikk 1 p rett over disse m.

KYLLING:
Plukk opp 15 m i ytterste ledd av ytterste m i undersiden av kammen (= vrangen). Videre strikkes det RILLER - se forkl over, strikk totalt 5 riller. Avslutt med 1 p fra vrangen. Legg arb til side og strikk en nebb slik: Legg opp 2 m på p 3,5 med korall. Videre økes det 1 m på hver p med å lage et kast innenfor 1.m, kastet strikkes vridd rett på neste p. Strikk slik til
det er 6 m på p. Avslutt med å strikke 1 p vrang uten økning, det er nå 2 p glattstrikk på den ene siden av nebbet. Legg nebbet til side og hent frem kyllingen igjen. Strikk rett over de 12 første m, hent frem nebbet og legg det på rettsiden av kyllingen med de 2 glattstrikkede p mot deg. Strikk sammen 1 m fra nebbet med 1 m fra kyllingen og strikk deretter videre på kyllingen. Strikk riller videre til det er strikket totalt 11 riller og fell av fra retten.

BEN: Legg opp 13 m på p 3,5 med korall. Strikk og fell av de første 3 m, sett 4.m (= m som er på høyre p) tilbake på venstre p. Snu arb og og legg opp 3 nye m. Strikk og fell av alle m på p. Klipp og fest tråden. Strikk ett ben til på samme måte.

MONTERING OG DEKORASJON:
Broder et par øyne på oversiden av nebbet, bruk en rest av blått eller sort garn. Brett arb dobbelt slik at oppleggskanten og kammen ligger mot hverandre med vrangen mot vrangen. Sy sammen med små sting. Sy videre nedover langs siden av arb (= baksiden av kyllingen). Fyll kyllingen med vatt, brett arb slik at avfellingskanten ligger på tvers av sømmen øverst, stikk inn et ben i hver side nede. Sy sammen langs hele avfellingskanten og pass på å sette noen sting gjennom begge ben.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Alle våre oppskrifter har Instruksjonsvideoer som kan være til hjelp

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (13)

country flag Renée Azéma wrote:

Oh, merci pour vos conseils ! j'ai repassé la vidéo à vitesse lente et en notant "avec mes mots" ce que je voyais, c'est un très joli modèle !

10.05.2022 - 18:51

country flag Renée Azéma wrote:

Bonjour je fais mon premier poussin, avec la vidéo je comprends, mais comment reconnaitre le devant de l'envers ? je me suis trompée et la crête du poussin est à l'envers. (les côtés obliques de la crête sont orientés vers le centre) Merci de m'aider

10.05.2022 - 15:53

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Azéma, vous relevez les mailles de la crête sur l'envers de la poule, autrement dit, après le rang sur l'endroit de l'attache, tricotez 1 rang (= sur l'envers) pour la poule et relevez les mailles - en plaçant la crête comme dans la vidéo - time code 07.30. Bon tricot!

10.05.2022 kl. 16:34

country flag Christine wrote:

Merci pour ses explications je vais essayer sa a air d etre facile encore merci beaucou

02.09.2019 - 08:47

country flag Karolyne wrote:

Vraiment au top :) Un réel plaisir de la tricoter :) mes enfants sont ravis d'avoir chacun sa petite poule :) encore merci pour le tuto .

10.04.2019 - 15:37

country flag Mourey Laetitia wrote:

Bonjour, j'avais hâte de tricoter ce petit oiseau. Hélas les explications ne sont pas claires. Je n'ai donc pas monté le tricot comme il faut. Je vais devoir réécrire tout ce tuto moi même. Merci de mieux expliquer ce tuto pour de prochaines tricoteuses. Cordialement. LM

14.02.2019 - 14:04

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Mourey, nous sommes désolés que vous ayez des soucis de compréhension, vous pouvez suivre la vidéo explicative en même temps pour vous aider. Bon tricot!

14.02.2019 kl. 14:48

Maria wrote:

Te escribo de Argentina, muy buenas tus explicaciones y muy hermosos todos los trabajos , gracias y muchas gracias por compartirlos.

24.09.2016 - 18:43

country flag éliane Villain wrote:

Bonjour, on voit bien sur la photo de la poule que le corps est réalisé d'un seul morceau et pourtant vous faites relever des mailles uniquement sur un côté ... vraiment pas clair !

30.03.2015 - 10:19

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Villain, effectivement, la poule se tricote d'une seule pièce, on la plie ensuite en double le long de la crête pour coudre le haut de la tête. Bon tricot!

30.03.2015 kl. 16:02

country flag Paulette wrote:

Poule de Pâques Pour le bec de la poule: je tricote 12 mailles et je reprend à partir de la 12 ème 3 mailles du bec et les 3 autres ou vont 'elles?

29.03.2015 - 14:50

DROPS Design answered:

Bonjour Paulette, tricotez d'abord les 12 premières m puis tricotez les mailles suivantes et les mailles du bec ainsi: la 13ème m sur l'aiguille et la 1ère m du bec ensemble, puis la 14ème m et la 2ème m du bec ensemble et ainsi de suite jusqu'à ce que toutes les mailles du bec aient été tricotées, et terminez par les dernières m de la poule. Bon tricot!

30.03.2015 kl. 15:44

country flag Stricker Petra wrote:

Bei dieser Anleitung kann die Maschenzahl für den Körper nicht stimmen. Es werden 15 M aus dem Kamm aufgenommen, später soll man dann den Schnabel mit 6 M nach 12 M mit dem Körper zusammenstricken, da sind nur noch 3 M übrig. Wo ist die andere Seite des Huhns?

19.03.2015 - 08:00

DROPS Design answered:

Die von Ihnen vermissten M sind vorhanden - sie werden nach dem Aufhänger angeschlagen. Nachdem Sie den Aufhänger gestrickt haben, schlagen Sie 14 neue M an, stricken 1 R re über diese M und fassen dann 15 M aus dem Kamm auf, dann haben Sie 30 M auf der Nadel (die M des Aufhängers ist ja auch noch dabei). Die Anschlagskante wird zuletzt oben an die andere Seite des Kamms genäht.

19.03.2015 kl. 10:13

country flag Helen wrote:

Hvordan får dere 12+6 m til å passe? Når nebb skal strikkes inn i kropp. Helen

11.03.2015 - 06:17

DROPS Design answered:

Hej Helen, se hvordan du gør her:

DROPS Knitting Tutorial: How to knit an Easter chicken in garter st from Garnstudio Drops design on Vimeo.

29.05.2015 kl. 13:09

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-1021

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.