DROPS Extra / 0-833

Little Watcher by DROPS Design

Strikket DROPS hundegenser med hette i ”Fabel”

Stikkord: hundegenser, kjæledyr,
  • Little Watcher / DROPS Extra 0-833 - Strikket DROPS hundegenser med hette i ”Fabel”
  • Little Watcher / DROPS Extra 0-833 - Strikket DROPS hundegenser med hette i ”Fabel”
  • Little Watcher / DROPS Extra 0-833 - Strikket DROPS hundegenser med hette i ”Fabel”
DROPS Design: Modell nr fa-189
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------------

Størrelse: XS - S - M

Genserens mål:
Brystvidde: ca 30 - 42 - 50 cm
Rygglengde: ca 15 - 26 - 35 cm

Eks på hunderaser: XS = Chihuahua,
S = Bichon Frisé, M = Cocker Spaniel

Materialer: DROPS Fabel fra Garnstudio
50-100-100 gr f.nr 521, blå/brun
50 gr f.nr 107, blå

DROPS RUNDP (40 cm) og SETTP 2.5 mm – eller den p du må ha for å få 26 m x 34 p glstrikk på 10 x 10 cm.
------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


75% Ull, 25% Polyamid
fra 29.00 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 29.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 31.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 33.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 58kr. Les mer.

Instruksjoner

GENSER:
Plagget strikkes rundt på p nedenfra og opp. Legg opp 78-110-130 m på rundp 2,5 med blå og strikk rundt i glstrikk i 2,5 cm.
Bytt til blå/brun og fortsett rundt til arb måler 9-18-25 cm.
Strikk neste omg slik: 10-14-18 r, fell 5 m til første ben, 48-72-84 r (= rygg), fell 5 m til neste ben, 20-28-36 r (= under magen).
Fortsett i glstrikk frem og tilbake over de siste 20-28-36 m, samtidig felles 1 m i starten på hver p totalt 4 ganger = 16-24-32 m igjen.
Fortsett til arb måler ca 5-7-9 cm fra der det ble felt til benet.
Videre økes 1 m i starten på hver p totalt 4 ganger = 20-28-36 m, klipp tråden og sett m på en tråd.
Strikk videre frem og tilbake over de 48-72-84 m på ryggen, samtidig som det felles 1 m i starten på hver p totalt 4 ganger = 44-68-80 m igjen. Fortsett til arb måler ca 5-7-9 cm fra der det ble felt til benet. Videre økes 1 m i starten på hver p totalt 4 ganger = 48-72-84 m.
Strikk neste p fra retten: 48-72-84 r, legg opp 5 m, strikk 20-28-36 r fra tråden, legg opp 5 m.
Strikk 63-91-107 m, sett et merke, dette er nå starten på omg.
Strikk 1 omg til over alle 78-110-130 m.

HETTE:
Sett et merke etter 39-55-65 m = midt bak på hetta. Fortsett i glstrikk med blå/brun frem og tilbake på p samtidig som det felles i hver side og senere midt bak på hetten slik:
Side: Fell i starten på hver p i hver side: 4 m 1 gang, 2 m 2 ganger, videre 1 m 7 ganger (15 m felles i hver side). Fortsett uten fellinger.
Når hetten måler 7-11-15 cm økes 1 m ytterst i hver side. Gjenta økningen i hver side på hver 6.p totalt 3 ganger.
Midt bak: Samtidig når hetten måler 7-11-15 cm felles fra retten med start 2 m før merket: 2 r sm, merke, ta 1 m løs av p som om den skulle strikkes rett, 1 r, løft den løse m over, strikk p ut.
Gjenta på hver p fra retten totalt 8 ganger = 16 m felles totalt.
Etter alle fellinger gjenstår 38-70-90 m, hetten måler ca 12-16-20 cm. Fell av.
Legg hetten dobbel og sy sammen øverst med maskesting fra retten.

BEN:
Strikk opp 40-52-64 m med blå/brun på settp 2,5 rundt en av åpningene til benet. Strikk glstrikk runt i 3-5-7 cm, bytt til blå og strikk 6 omg. Fell løst av. Gjenta rundt den andre benåpningen.

HETTEKANT:
Strikk opp ca 70-88-110 m med rundp 2,5 og blå rundt hettens åpning, med start nederst midt foran. Strikk 12 p rett frem og tilbake samtidig økes 1 m i starten på hver p. Fell løst av.
Legg høyre side av halskanten over den venstre, sy fast rillekanten i fellekanten midt foran.
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (17)

country flag Inga Lundbäck 08.09.2020 - 09:32:

Hej, var hittar jag diagram till mönster DROPS Extra / 0-833 ?

user icon DROPS Design 08.09.2020 kl. 11:21:

Hej Inga. Det finns inget diagram till detta mönster utan det är det print-färgade garnet som skapar mönstret. Det står i texten när du ska använda det blåa (enfärgade) garnet och när du ska använda det blå/bruna (printfärgade) garnet. Mvh DROPS Design

country flag Dalva 09.08.2019 - 18:08:

Amei tudo. Obrigada

country flag Camilla Fritsborn 08.08.2019 - 14:17:

Jag har kommit så långt att jag stickat de 39 maskorna och satt en markör för att sen börja med huvan. Fattar ingenting om hur jag gör. Står att man ska sticka fram och tillbaka på stickan men över vilka maskor då? Tacksam för förtydligande ang detta. Mvh Camilla

user icon DROPS Design 09.08.2019 kl. 08:42:

Hej Camilla, du börjar mitt fram och stickar alla 78 maskor fram och tillbaka, samtidigt som maskar av i varje sida enligt beskrivningen. Lycka till :)

country flag Nicole 03.03.2019 - 12:53:

Hello, I am working on the biggest size of the pattern with a130 total st. I am know at the point to do the leg decreases. The stitch count doesn't seem to work. I seem to be missing 18 stitchest? Can you help please. Thank you

user icon DROPS Design 04.03.2019 kl. 10:11:

Dear Nicole, on the dividing row you work the first 18 sts (front piece), then cast off the next 5 sts for leg, work the next 84 sts for back piece, cast off the next 5 sts for 2nd leg, then 18 sts remain on needle, work these 18 sts (= 130 sts) then the first 18 sts from beg of round = 36 sts for front piece. Work now these 36 sts back and forth decreasing 1 st at the beg of each row a total of 4 times = 32 sts remain. Happy knitting!

country flag Helle Froberg 18.02.2019 - 12:42:

Jeg savner opskrift til sfinks-katte.

user icon DROPS Design 21.02.2019 kl. 09:12:

Hei Helle. Ditt ønske er videreformidlet til vår designavdeling. Hilsen DROPS

country flag Amber 04.04.2018 - 10:43:

Hi there, I believe that the recommended yarn colour (521 blue/brown) has now been discontinued. Can you recommend an alternative? Thanks in advance

user icon DROPS Design 04.04.2018 kl. 11:51:

Dear Amber, for any assistance choosing a colour you are welcome to contact your DROPS store, even per mail, telephone or on social medias so that they can give you personnal service. Happy knitting!

Leslie J. McCreath-Hunneman 02.01.2017 - 18:59:

Thank-you so much for your fast reply! As I continued knitting, I realized that was exactly how the pattern read😊! Calvin the Chihuahua is going to be the best dressed dog around...thank-you for such a cute pattern! Fabel Print 151 is adorable, in addition to being a lovely yarn to work with! Blessings...Leslie 😃

Leslie J. McCreath-Hunneman 01.01.2017 - 16:06:

Good Morning and Greetings from Canada! Here is my question: I cast on 78 stitches for my sweater, and am ready to start the cast-off section for the leg openings. The math isn't working for me😳! If I work as follows: Knit 10, bind off 5, knit 48, bind off 5 and knit 20, I am short 10 stitches. 10+5+48+5+20=88, making 10 extra stitches. Blessings...Leslie 😊

user icon DROPS Design 02.01.2017 kl. 09:01:

Dear Mrs McCreath-Hunneman, the first 10 sts worked are before first leg and the last 20 sts worked are the last 10 sts on round (= the 10 sts after 2nd leg) + 10 sts before 1st leg (you already worked once at the beg of round) = 20 sts for belly. Happy knitting!

country flag Jette Hoegh 26.09.2015 - 19:03:

Jeg er ved hætten Hvordan kan man skrive senere i en opskrift og hvor lang skal man strikke frem og tilbage og tage ind 😡

user icon DROPS Design 01.10.2015 kl. 16:15:

Hej Jette, hvis du læser lidt længere i stykket så står der: Midt bagpå: Samtidig når hætten måler 7-11-15 cm tages der ind ..... osv! God fornøjelse!

country flag Jette Hoegh 26.09.2015 - 13:27:

Der er en fejl i denne opskrift. Jeg er igang med at strikke denne trøje i en xs og på den omgang hvor man skal lukke af til ben .efter 2 ben står der at man skal strikke 20 ret men man skal kun lave 10 ret.

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-833

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.