Fairy Wings by DROPS Design

Rillestrikket bolero med blondekant i DROPS Kid-Silk. Til barn i størrelser fra 3 til 12 år

DROPS Children 22-18
DROPS design: Modell nr KS-002-bn
Garngruppe A
--------------------------------------------------------
Størrelse: 3/4 - 5/6 - 7/8 - 9/10 - 11/12 år
Str i cm: 98/104 - 110/116 - 122/128 - 134/140 - 146/152
Materialer: DROPS KID-SILK fra Garnstudio
Farge nr 07, lys gråblå: 50-50-75-75-100 g.

DROPS RUNDP (60 cm) nr 3,5 – eller det p.nr du må bruke for å få 22 m x 44 p rillestrikk på 10 x 10 cm.
--------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


75% Mohair, 25% Silke
fra 59.95 kr /25g
DROPS Kid-Silk uni colour DROPS Kid-Silk uni colour 59.95 kr /25g
LindeHobby
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 119.9kr. Les mer.

Instruksjoner

RILLE (frem og tilbake på p):
1 rille = 2 p rett.
MØNSTER:
Se diag M.1. For at mønsteret skal bli likt i hver side, strikkes første rad i diag på slutten av første rad fra retten og på slutten av andre rad fra vrangen. Dvs at alle p hvor det strikkes kast og m sm, må strikkes på slutten av p. Maskeantallet i diag varierer fra 7 til 17 m. FORKORTEDE PINNER:
Strikk 6 p over alle m, * strikk frem til merket i den ene siden, snu, stram tråden og strikk ut p. Strikk 1 p over alle m, snu, strikk frem til merket i den andre siden, snu, stram tråden og strikk ut p. Strikk 5 p over alle m *, gjenta fra *-*. Dvs at strikkes 6 pinner (= 3 riller) over de midterste 70-76-78-86-92 m og 8 pinner (4 riller) over m i hver side i hver rapport.
--------------------------------------------------------

BOLERO:
Arb strikkes sidelengs frem og tilbake på rundp fra erme til erme. Deretter brettes boleroen dobbelt og erm- og sidesømmer syes.

Legg opp 52-58-62-66-70 m med 2 tråder Kid-Silk på rundp 3,5. Ta bort 1 tråd og strikk RILLER – se forkl over! HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Når arb måler 8 cm (= erme) legges det løst opp 27-29-30-34-37 nye m i hver side (legg opp på slutten av de 2 neste p) = 106-116-122-134-144 m. Sett 1 merke i arb 18-20-22-24-26 m inn fra hver side (= 70-76-78-86-92 m mellom merkene).
Fortsett med riller og MØNSTER over de ytterste m i hver side – se forkl over – SAMTIDIG strikkes det FORKORTEDE PINNER – se forkl over!
Når arb måler ca 44-49-54-59-64 cm (inkl ermet), felles det løst av 27-29-30-34-37 m i hver side (fell på beg av de 2 neste p) – NB: Avpass slik at det felles etter 1 hel rapport av M.1.
Fortsett med riller over de gjenværende 52-58-62-66-70 m (= erme). Når ermet måler 8 cm felles det løst av med 2 tråder.

MONTERING:
Brett boleroen dobbelt – målskissen viser arb når det er brettet. Sy erm- og sidesømmer i ytterste ledd av ytterste m, pass på at sømmen ikke strammer – den stiplede linjen på målskissen viser hvor sømmene skal være.

Diagram

symbols = rett fra både retten og vrangen (= rille)
symbols = dobbeltkast, dvs 2 kast mellom 2 m, på neste p strikkes det første kastet rett og det andre kastet vridd rett
symbols = 1 kast mellom 2 m, på p tilbake strikkes kastet rett
symbols = 2 rett sammen
symbols = fell av denne m
symbols = strikkeretning
diagram
diagram

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

5) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

6) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatt er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

7) Hvilken størrelse skal jeg velge?

Hvis du synes det er vanskelg å velge hvilken størrelse du skal lage, kan det være en god ide å måle et plagg du har og liker størrelsen på. Sammenlign målene med målskissen og velg den størrelsen som passer deg best.

Du finner målskissen nederst i oppskriften.

See DROPS lesson: Hvordan man leser en målskisse

til toppen

8) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

9) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

10) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

11) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

12) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

13) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

14) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

15) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

16) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

17) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

18) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

19) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

20) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

21) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

Foretrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen til slutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

22) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

23) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

24) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

25) Hvorfor nupper plagget mitt?

Nupper er en naturlig prosess som skjer til og med på de mest fine og ekslusive fibre. Det er et naturlig tegn på bruk og slitasjone og er vanskelig å unngå. Det blir mest tydelig der hvor det er mest friksjon på plagget, som under armene og på håndleddene.

Du kan få ditt plagg til å se ut som nytt igjen ved å fjerne nuppene med en nuppefjerner.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (54)

country flag Wenche Kristin Amundsen wrote:

Hei, jeg står fast på forkortede pinner samtidig med mønster? Skal de forkortede pinnene strikkes en gang, og så mønster?

12.10.2023 - 12:15

DROPS Design answered:

Hej Wenche, det er de yderste masker i de forkortede pinde du strikker i hulmønster :)

17.10.2023 - 14:02

country flag Sabrina wrote:

Buonasera non ho capito come si deve abbinare il diagramma con i ferri accorciati. dopo l aumento il primo ferro successivo a dritto devo bloccarmi alla 24 m e tornare indietro (TG 9/10). come faccio a partire con il diagramma se c'è scritto di farlo alla fine del ferro e non ci devo arrivare? grazie

29.03.2023 - 23:28

country flag Katrine Skjevling wrote:

Hei. Jeg har litt problemer å forstå begynnelsen. Det står at jeg skal legge opp masker med 2 tråder og så ta bort en tråd. Det står ikke noe sted om når eller om denne tråden skal tas inn igjen. Er det bare oppleggsmaskene og fellingen som er med dobbel tråd? Mvh Katrine

19.02.2023 - 17:44

DROPS Design answered:

Hei Katine. DROPS Kid-Silk er et meget tynt garn. For å få en mer stabil oppleggskant og avfellingskant brukes det da 2 tråder. Resten av plagget strikkes med 1 tråd. mvh DROPS Design

27.02.2023 - 13:13

country flag Hetty wrote:

Moet ik enkele of dubbele omslagen gebruiken? Bij enkele houd ik uiteindelijk weinig steken over.

15.07.2022 - 14:39

DROPS Design answered:

Dag Hetty,

In het telpatroon staat aangegeven wanneer je enkele of dubbele omslagen moet gebruiken. De dichte ovalen zijn dubbele omslagen, de open ovalen zijn enkele omslagen.

17.07.2022 - 11:31

country flag Copla wrote:

Bonjour, suite à vos réponses aux questions posées, vous est-il possible de rectifier les explications du diagramme soit remplacer la phrase "tricoter le 1er jeté à l'endroit et tricoter le 2ème jeté torse à l'endroit" par "tricoter le 1er jeté et laissez tomber le 2ème" car je suis obligée de tout défaire et recommencer ! Merci pour les nouvelles personnes qui commenceront cet ouvrage.

15.04.2021 - 00:12

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Copla, la légende de ce symbole est correcte v- cf réponse précédente. Bon tricot!

15.04.2021 - 07:38

country flag Copla wrote:

Bonjour, faut-il tricoter les rangs raccourcis jusqu' à la hauteur totale (manche comprise) ou seulement une fois après 6 rangs et une autre fois après 5 rangs ?

14.04.2021 - 18:21

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Copla, vous répétez les rangs raccourcis (=8 rangs de chaque côté mais seulement 6 au milieu) jusqu'à ce que l'ouvrage mesure 44-49-54-59-64 cm de hauteur totale (manche comprise) = 8 cm de manche + 36-41-46-51-56 cm en mesurant au milieu. Bon tricot!

15.04.2021 - 07:37

country flag Copla wrote:

Bonjour, sur explications du diagramme il est écrit "tricoter le 1er jeté à l'endroit et tricoter le 2ème jeté torse à l'endroit" : pourtant vous écrivez en réponse à une question "tricoter le 1er jeté à l'endroit et laissez tomber le 2ème jeté", je ne comprends pas.

14.04.2021 - 18:18

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Copla, le double jeté du 2ème symbole est à tricoter comme indiqué dans la légende, ainsi vous augmentez 2 m à chaque double jeté = 4 augmentations et vous diminuez 2 m au total = vous avez 2 m en plus comme le montre le diagramme. Bon tricot!

15.04.2021 - 07:33

country flag Anne Jackson-Carroll wrote:

Diagram for Fairy Wings Bolero M.1 I can not understand. 1st row 7 stitches knit? 2nd row same? 3rd row - you have lost me. I need written instructions - is this possible? Ready to go unable to read chart. Please help I love the pattern.

01.02.2021 - 23:32

DROPS Design answered:

Dear Mrs Jackson-Carroll, sorry we only have diagrams for this pattern, first 2 rows are knitted then on 3rd row, you will work: (from the right towards the left): K1, double YO, K2 tog, double YO, K2 tog, K2 (you increased 2 sts), on next row, knit the double yarn over only once (knit first yarn over and drop 2nd - see diagram key). You will read more about diagrams here and read PATTERN at the beginning of written pattern. Happy knitting!

02.02.2021 - 10:31

country flag May-Liss Bøe Sollund wrote:

Denne oppskriften har en svært dårlig verbaldel. Det er ut fra beskrivelsen ikke mulig å få noe fornuftig til å veilede meg gjennom M1. I tillegg er bildet av boleroen i en farge der det er vanskelig å se mønsteret. Bruk heller rødt feks. Er denne oppskriften fagfellevurdert? Jeg har strikket en bolero, men den ligner overhodet ikke på den avbildede, selv om jeg trodde jeg fulgte mønsteret. Min ble fin.

11.06.2020 - 23:55

country flag May-Liss Bøe Sollund wrote:

Denne oppskriften har en svært dårlig verbaldel. Det er ut fra beskrivelsen ikke mulig å få noe fornuftig til å veilede meg gjennom M1. I tillegg er bildet av boleroen i en farge der det er vanskelig å se mønsteret. Bruk heller rødt feks. Er denne oppskriften fagfellevurdert? Jeg har strikket en bolero, men den ligner overhodet ikke på den avbildede, selv om jeg trodde jeg fulgte mønsteret. Min ble fin.

11.06.2020 - 23:54

Kommentér oppskrift DROPS Children 22-18

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Fra #dropsfan galleriet

Fairy Wings

Gillian Johnstone, Cyprus