DROPS 92-1 by DROPS Design

DROPS Jakke med store masker strikket fra side til side i ”Snow” og ”Vienna”

DROPS 92-1
Størrelse: S - M - L - XL - XXL
Materialer: DROPS Snow fra Garnstudio
350-400-450-450-500 gr nr 16, rosabeige
350-400-450-450-500 gr f.nr 30, pastelrosa
og brug: DROPS Vienna fra Garnstudio
200-200-250-250-300 gr f.nr 43, lys beige
DROPS Pinde nr 20.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


100% Uld
fra 15.95 kr /50g
DROPS Snow uni colour DROPS Snow uni colour 15.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Snow mix DROPS Snow mix 17.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Snow print DROPS Snow print 18.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Vienna DROPS Vienna
91% Mohair, 9% Polyester
Udgået
find alternativ
needles Pinde & Hæklenåle Bestil

Instruktioner

Strikkefasthed: Husk p.nr er vejledende
5 m x 6 p på p 20 med 2 tråde Snow + 1 tråd Vienna og glatstrik = 10 x 10 cm.

Arb strikkes fra midt foran og ud mod ærmet til kraven er færdig, derefter strikkes rygstk. Tilsidst sættes for- og rygstk-m ind på samme p og der strikkes ud mod ærmet.

Højre forstk: Slå 31-33-34-36-37 m løst op på p 20 med 1 tråd Snow i hver farve + 1 tråd Vienna (= 3 tråde). Strik 6 p retstrik (1.p = retsiden), derefter sættes der 1 mærketråd i arb - herfra måles arb videre! Strik glatstrik men de 3 yderste m i hver side strikkes ret på alle p. Husk på strikkefastheden. Når arb måler 7 cm fra mærketråden lukkes de yderste 4-5-5-6-6 m af i beg af p (set fra retsiden) til krave og de resterende 27-28-29-30-31 m sættes på 1 tråd.

Højre rygstk: Slå 31-33-34-36-37 m løst op på p 20 med 1 tråd Snow i hver farve + 1 tråd Vienna (= 3 tråde). Strik 2 p retstrik (1.p = retsiden), derefter strikkes der glatstrik men de 3 yderste m i hver side strikkes ret på alle p. Når arb måler 7 cm fra opslånings-kanten lukkes de sidste 4-5-5-6-6 m af sidst på p (set fra retsiden) til krave.

Højre forstk + rygstk: Behold de 27-28-29-30-31 m fra højre rygstk på p og sæt de 27-28-29-30-31 m fra tråden på højre forstk ind på samme p = 54-56-58-60-62 m på p. Fortsæt i glatstrik (1.p = vrangen) samtidig med at de yderste 3 m i hver side strikkes ret på alle p (= nederst på for- og rygstk).
Når arb måler 20-22-24-26-28 cm fra mærketråden på forstk lukkes der af i hver side således (nu strikkes der glatstrik over alle m): Luk 15-16-16-17-17 m af i hver side. Videre lukkes der på hver 2.p: 1 m 4-4-4-4-5 gange og derefter på hver 4.p: 1 m 2 gange = 12-12-14-14-14 m tilbage på p til ærme. Strik glatstrik over alle m til arb måler 68-69-70-71-72 cm fra mærketråden. Nu strikkes der 4 p retstrik over alle m før der lukkes løst af.

Venstre forstk: Strik som højre forstk men modsat.

Venstre rygstk: Strik som højre rygstk men modsat.

Venstre forstk + rygstk: Strik som højre forstk + rygstk.

Montering: Sy højre og venstre rygstk + krave sammen indenfor aflukningskanten så de 2 p retstrik ligger mod hinanden midt bagpå.
Sy kraven sammen i hver side i yderste led af yderste m så sømmen ikke bliver tyk. Sy ærme- og sidesøm i et på samme måde.
Jakken lukkes med f.eks en pind, en broche eller et bælte.

Diagram

diagram measurements

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 92-1) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

signature-image signature

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (13)

country flag Photini wrote:

What does the back of this look like? I would love to see this properly front and back!

19.09.2020 - 04:37

DROPS Design answered:

Dear Photin, since this is a fairly old pattern, we are sorry, but we cannot provide you with other / different pictures. There is two project that used this pattern on Ravelry, and they have several pictures. I suggest you look those up. Happy Knitting!

20.09.2020 kl. 02:38

country flag Ineke Kaptein wrote:

L.S. Klopt het patroon van het vest 92-1 wel? Ik zit met een vraag over de kraag van het vest. Deze zou 12cm hoog moeten zijn. Maar er staat niets vermeld hoe de kraag te breien. Wel dat er afgekant moet worden voor de kraag. Nu de kraag nog! Vriendelijke groet, Ineke Kaptein.

31.03.2019 - 23:47

DROPS Design answered:

Dag Ineke,

De voorpanden worden overdwars gebreid, waarbij je eerst een paar naalden in ribbelsteek breit en daarna verder gaat in tricosteek, maar de eerste 3 steken aan beide kanten worden dan in ribbelsteek gebreid, en dit is de kraag.

09.04.2019 kl. 21:20

country flag Sylvie Dubois wrote:

Dans le modèle devant droit il est dit d'arrêter à 7 cm du marqueur et dans le dos droit à 7 cm de hauteur totale, n''y a t\'il pas une erreur.D\'autre part vous dites à Céline ceci :" on tricote le devant et le dos à partir du milieu devant (bordure devant = les 6 rangs point mousse) pendant 31-37 cm,\" Je ne vois nulle part qu\'il faut tricoter pendant 31-37 cm puisqu\'il faut arrêter à 7 cm de hauteur ? Merci de votre réponse. Sylvie

21.01.2019 - 10:55

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Dubois, la veste se tricote dans le sens de la longueur: on tricote d'abord la bordure devant et en jersey pendant 7 cm, puis on rabat les mailles du début du rang pour le col et on met en attente (= 27-31 m). On tricote ensuite le dos à partir du milieu pendant 7 cm (= 31-37 m (et non cm)) et on reprend toutes les mailles (54-62 m), on va ensuite rabattre les mailles des côtés jusqu'à ce qu'il reste celles de la manche. Bon tricot!

21.01.2019 kl. 12:40

country flag Sylvie Dubois wrote:

Dans le modèle devant droit il est dit d\'arrêter à 7 cm du marqueur et dans le dos droit à 7 cm de hauteur totale, n\'y a t\'il pas une erreur.\r\n\r\nD\'autre part vous dites à Céline ceci :\" on tricote le devant et le dos à partir du milieu devant (bordure devant = les 6 rangs point mousse) pendant 31-37 cm,\" Je ne vois nulle part qu\'il faut tricoter pendant 31-37 cm puisqu\'il faut arrêter à 7 cm de hauteur ? Merci de votre réponse. Sylvie

19.01.2019 - 13:03

country flag Celine wrote:

Désolée, si ma question est bête mais vous dites continuer sur 31/37cm et de rabattre, mais sur le modèle est noté 7cm.Ce qui me gêne aussi c'est de mettre les mailles en attente du devant droit à la suite des 27 mailles restantes du dos droit...

24.09.2018 - 14:23

Celine answered:

Ok, j'ai compris;)

24.09.2018 kl. 14:36

country flag Celine wrote:

Bonjour, Je ne comprends vraiment pas les explications... Les mailles rabattues sur le devant et les dos sont les mailles du col? Et les mailles lisieres sont les coutures du col? Merci pour votre aide

23.09.2018 - 23:16

DROPS Design answered:

Bonjour Céline, on tricote le devant et le dos à partir du milieu devant (bordure devant = les 6 rangs point mousse) pendant 31-37 cm, puis on rabat les 4-5-6 m (cf taille) pour le col et on continue chaque pièce comme indiqué. À la fin, on assemble ces 4-5-6 m rabattues entre elles sur le côté, elles vont ainsi former le col. Bon tricot!

24.09.2018 kl. 10:03

Luisa wrote:

Buongiorno, è possibile avere la traduzione in italiano? Grazie

05.02.2018 - 13:38

DROPS Design answered:

Buongiorno Luisa. Tradurremo il modello in italiano appena possibile. Buon lavoro!

05.02.2018 kl. 14:15

Luisa wrote:

Grazie mille della vostra disponibilità =)

13.12.2017 - 22:29

Luisa wrote:

Buongiorno, è possibile avere la traduzione in italiano di questo modello? Grazie

13.12.2017 - 15:55

DROPS Design answered:

Buonasera Luisa. Tradurremo il modello appena ci è possibile. Buon lavoro!

13.12.2017 kl. 17:10

country flag Marion wrote:

Bonjour. J'ai assemblé toutes les parties entre elles sans problème, sauf le col. Les deux morceaux de cols à coudre de chaque coté n'ont pas la même taille : ex. le col "devant droit" mesure 14cm (6rg de mousse / 1 marqueur / 7cm de jersey après le marqueur et 4m rabattue) et le col "dos droit" mesure 7cm (2rg de mousse et rabat des mailles à 7cm de hauteur totale). Idem donc pour le coté gauche. Comment assembler ces deux parties inégale? Merci pour votre aide.

08.12.2017 - 16:18

DROPS Design answered:

Bonjour Marion, il est normal que le devant soit plus long car il comporte également le col et la bordure devant, alors que le dos commence au milieu dos. Lors de l'assemblage, vous cousez les mailles montées des 2 demi-dos entre elles, et les mailles montées des 2 devants entre elles (= col), puis cousez le col le long de l'encolure dos. Bon assemblage!

08.12.2017 kl. 17:21

Kommentere opskrift DROPS 92-1

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.