College Campus Tote by DROPS Design

Strikket taske i DROPS Paris og DROPS Safran. Arbejdet strikkes rundt med striber, hæklede kanter, frynser og strop.

Keywords: striber, tasker
DROPS Design: Model w-877
Garngruppe C + A
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Arbejdet måler ca: Bredde = 32 cm. Højde = 36 cm.

MATERIALER:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
200 g farve 17, naturhvid
Og brug:
DROPS SAFRAN fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50 g farve 18, naturhvid
50 g farve 01, ørkenrose
50 g farve 12, fersken
50 g farve 10, vaniljeis
50 g farve 04, salvie grøn
50 g farve 50, mintgrøn
50 g farve 31, æblegrøn

PINDE:
DROPS RUNDPIND NR 5,5: Længde 60 cm.

HÆKLENÅL:
DROPS HÆKLENÅL 4,5.

STRIKKEFASTHED:
16 masker i bredden og 25 pinde i højden i mønster med 1 tråd i hver kvalitet = 10 x 10 cm.
OBS: Husk at pinde nr kun er vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere pinde. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere pinde.

HÆKLEFASTHED:
16 fastmasker i bredden og 18 rækker i højden = 10 x 10 cm.
OBS: Husk at nål nr kun er vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere hæklenål. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere hæklenål.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


100% Bomuld
fra 9.95 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 9.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 9.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil

100% Bomuld
fra 10.95 kr /50g
DROPS Safran uni colour DROPS Safran uni colour 10.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 116.45kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RETSTRIK (strikkes rundt således):
Strik 1 omgang ret og 1 omgang vrang.

STRIBER:
Hele arbejdet strikkes med 1 tråd DROPS Paris og 1 tråd DROPS Safran. Der bruges hele tiden en tråd i Paris i farven naturhvid, det er kun farverne i Safran som skiftes ud undervejs.
1.STRIBE: Brug farven ørkenrose og strik ca 5 cm.
2.STRIBE: Brug farve fersken og strik ca 4 cm.
3.STRIBE: Brug farven vaniljeis og strik ca 4 cm.
4.STRIBE: Brug farven salvie grøn og strik ca 4 cm.
5.STRIBE: Brug farven mintgrøn og strik ca 4 cm.
6.STRIBE: Brug farven æblegrøn og strik ca 4 cm.
7.STRIBE: Brug farven naturhvid og strik ca 4 cm.

MØNSTER:
1.-3.OMGANG: Strik ret
4.OMGANG: Strik vrang
Gentag 1.-4.omgang.

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

TASKE - KORT OVERSIGT OVER ARBEJDET:
Arbejdet strikkes rundt på rundpind nedenfra og op. Derefter hækles der en kant rundt om åbningen af tasken, bunden hækles sammen og til sidst hækles der en strop øverst på tasken.

TASKE:
Slå 102 masker op på rundpind 5,5 med 1 tråd DROPS Paris og 1 tråd DROPS Safran, begge i farven naturhvid.
Strik 2 omgange retstrik - læs forklaring over. Derefter strikkes der rundt i STRIBER og MØNSTER - læs forklaring over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN!
Strik striber og mønster til alle striber er færdige. Strik 4 omgange retstrik med 1 tråd af hver kvalitet i farven naturhvid. Luk af med ret.

MONTERING:
Brug hæklenål 4,5 og 1 tråd af hver kvalitet i farven naturhvid.
Hækl 1 omgang langs med aflukningskanten således:
Hæft tråden med 1 kædemaske i første maske på omgangen, hækl 2 luftmasker, * spring over 1 maske, hækl 1 fastmaske i næste maske, hækl 1 luftmaske *, hækl fra *-* omgangen rundt, afslut med 1 kædemaske i 2.luftmaske på begyndelsen af omgangen. Klip og hæft trådene.
Læg tasken fladt, så begyndelsen af omgangen ligger i siden af tasken.
Hækl og luk bunden af tasken således:
Hæft tråden med 1 kædemaske i første maske på omgangen, videre hækles der gennem yderste led af maskerne således: Hækl 1 fastmaske i hver maske fra begge sider samtidig = 51 fastmasker.
Videre hækles der frem og tilbage over de 51 fastmasker efter diagram A.1, A.2 og A.3 således: Hækl A.1, hækl A.2 til der er 9 masker tilbage, og hækl A.3. Klip og hæft trådene.

KVASTER:
Hæft kvaster i luftmaskebuerne nederst på tasken således:
Klip 8 tråde Paris og 8 tråde Safran i farven naturhvid på ca 20 cm. Læg trådene sammen, træk dem halvvejs gennem luftmaskebuen. Sno en tråd rundt om toppen af kvasten og bind en stram knude. Lav 1 kvast i hver luftmaskebue.

SKULDERSTROP:
Brug hæklenål 4,5 og 1 tråd i hver kvalitet i farven naturhvid. Læg tasken fladt, start så stroppen kommer i siden af tasken og hækl således:
Sæt tråden fast med 1 kædemaske i en luftmaske, * hækl 1 fastmaske i næste fastmaske, 1 fastmaske om næste luftmaske *, hækl fra *-* 3 gange og hækl 1 fastmaske i næste fastmaske = 7 fastmasker. Vend arbejdet.
Hækl 1 luftmaske (denne kommer i tillæg til maskerne på rækken), hækl 1 fastmaske i hver af de 7 fastmasker. Hækl frem og tilbage således til stroppen måler ca 64 cm - OBS! Stroppen kan strække sig i brug, så lav den heller for lidt for kort end lidt for lang. Klip trådene og lad enderne være ca 15 cm. Sy stroppen godt fast i modsat side af åbningen.

Diagram

symbols = fastmasker fra sammenhæklingen af tasken, start på næste række
symbols = start på denne række
symbols = 2 luftmasker
symbols = 2 luftmasker (luftmaskebue)
symbols = 2 luftmasker (luftmaskebue)
symbols = 1 halvstangmaske i masken under / om luftmaskebuen under
symbols = om luftmaskebuen under hækles der: 2 stangmasker, 1 dobbeltstangmaske, 2 luftmasker, 1 dobbeltstangmaske og 2 stangmasker
diagram

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 229-3) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

signature-image signature

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (9)

country flag Lily wrote:

This looks beautiful

19.06.2022 - 07:46

country flag Marianne Juhler wrote:

Hej. I skriver naturhvid både som nr. 17 og 18, men den ene er hvid i farveskalaen, så hvad mener I hvor? De 200 g er det naturhvid eller hvid?

23.04.2022 - 11:37

DROPS Design answered:

Hei Marianne, Til denne vesken brukes det 2 kvaliteter, både DROPS Paris og DROPS Safran. Det brukes 200 gram DROPS PAris naturhvit farge nr 17 og det brukes 50 gram DROPS Safran naturhvit farge nr. 18 (denne fargen er litt lysere enn Paris nr. 17, men betegnes som naturhvit). Om du ser på fargekartet til både DROPS Paris og DROPS Safran vil du se at vi også har fargen hvit i begge kvalitetene (Safran farge nr. 17 hvit og Paris farge nr. 16 hvit, men disse brukes ikke i denne oppskriften). mvh DROPS Design

25.04.2022 kl. 11:01

country flag Anita wrote:

Her er det oppgitt for lite garn. Flere kunder og jeg har strikket denne og må supplere med 50 g Paris natur

28.03.2022 - 18:47

country flag Anna wrote:

Jakiego koloru powinna być jasna włóczka Muskat ? 18 biały czy 08 ecru? We wzorze jest pomylony numer z nazwą koloru.

05.03.2022 - 12:50

DROPS Design answered:

Witaj Aniu, używamy tutaj włóczki Paris kolor 17 ecru i Safran, kolor 18 ecru, nie używamy włóczki Muskat. Pozdrawiamy!

07.03.2022 kl. 08:48

country flag Christina wrote:

A piece of the rainbow

17.01.2022 - 14:15

country flag AD Knits wrote:

Ribs and Tassels

14.01.2022 - 20:15

country flag Kirsty wrote:

Happy Day

14.01.2022 - 15:47

country flag Pia wrote:

Spring Bag, would be a good name

13.01.2022 - 16:35

country flag Ale wrote:

"Hippy Bag"

13.01.2022 - 16:35

Kommentere opskrift DROPS 229-3

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.