Blueberry Picking by DROPS Design

Hæklet sommerhat i DROPS Paris. Arbejdet hækles rundt, oppefra og ned med striber. Størrelse S-XL.

DROPS Design: Model w-826
Garngruppe C eller A + A
-------------------------------------------------------

Størrelse: S/M - L/XL
Passer hovedmål: ca 54/56 - 58/60 cm

MATERIALER:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
50-50 g farve 29, isblå
50-50 g farve 17, naturhvid
50-50 g farve 102, spray blå
50-50 g farve 26, beige
50-50 g farve 62, salviegrøn

HÆKLEFASTHED:
16 fastmasker i bredden og 18 rækker i højden = 10 x 10 cm.

HÆKLENÅL:
DROPS HÆKLENÅL NR 4,5.
Nål nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere hæklenål. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere hæklenål.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


100% Bomuld
fra 8.95 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 10.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 8.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 44.75kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

HÆKLEINFORMATION:
Første fastmaske på omgangen erstattes med 1 luftmaske. Omgangen afsluttes med 1 kædemaske i første luftmaske i begyndelsen af omgangen. Når der skal skiftes farve på næste omgang, er det en god ide at skifte farve før den sidste kædemaske hækles - da bliver det en finere overgang på striberne. OBS! Klip ikke garnet efter hvert farveskift, men lad garnet følge med op på indersiden af hatten.

STRIBER:
Luftmaske-start + 1.omgang hækles med isblå, derefter hækles striber i denne rækkefølge: * 1 omgang isblå, 1 omgang spray blå, 1 omgang beige, 1 omgang naturhvid, 1 omgang salviegrøn, 2 omgange naturhvid *, hækl fra *-* videre.

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

HAT:
Hækl 4 luftmasker på nål nr 4,5 med isblå, og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske. Læs HÆKLEINFORMATION.
1.OMGANG: Hækl 6 fastmasker om ringen med isblå.
Videre hækles der STRIBER - læs forklaring over.
2.OMGANG: Hækl 2 fastmasker i hver fastmaske = 12 masker.
3.OMGANG: * 1 fastmaske i første/næste maske, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 18 fastmasker.
4.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 2 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 24 masker.
5.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 3 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 30 masker.
6.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 4 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 36 masker.
7.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 5 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 42 masker.
8.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 6 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 48 masker.
9.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 7 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 54 masker.
10.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 8 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 60 masker.
11.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 9 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 66 masker.
12.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 10 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 72 masker.
13.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 11 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 78 masker.
14.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 12 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 84 masker.

Udtagningen er færdig i størrelse S/M.

STØRRELSE L/XL:
15.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 13 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 90 masker.

ALLE STØRRELSER:
Hækl videre med striber som før, men uden udtagning til arbejdet måler ca 17-19 cm. Nu skal der hækles skygge i isblå, de andre tråde kan klippes.

SKYGGE:
Skift til isblå og hækl således:
1.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske omgangen rundt = 84-90 masker.
2.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 13-14 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 90-96 masker.
3.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske omgangen rundt.
4.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 14-15 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 96-102 masker.
5.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske omgangen rundt.
6.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 15-16 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 102-108 masker.
7.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske omgangen rundt.
8.OMGANG: * 1 fastmaske i hver af de 16-17 første/næste masker, 2 fastmasker i næste maske *, hækl fra *-* omgangen rundt = 108-114 masker.
9.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske omgangen rundt. Klip tråden, og skift til naturhvid.
10.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske omgangen rundt.
Klip og hæft tråden.

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 221-42) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

signature-image signature

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (10)

country flag Gunilla Kristiansson wrote:

Om jag vill virka den här hatten utan ränder, i ett och samma garn - vilken är då den totala garnåtgången?

09.08.2022 - 21:34

country flag Monica Lindberg wrote:

Om mönster 22142 virkad hatt , ska det i stl l mätas 19 cm från virkningens mitt start? Eller från den raden där man uppnått 90 m i ett varv?

30.08.2021 - 15:50

DROPS Design answered:

Hei Monica. Det måles fra starten (der du heklet de 4 luftmaskene og satte de sammen til en ring). mvh DROPS design

06.09.2021 kl. 11:33

country flag Leonie wrote:

Hallo, ich häkele leider mit einer anderen Garndicke (3,5 - 4). Wie groß (in cm) muss der Hut sein bevor ich in die Länge arbeite? Vielen Dank vorab. Liebe Grüße, Leonie

24.07.2021 - 18:48

DROPS Design answered:

Liebe Leonie, die 14-15 Runden sollen ca 8 cm messen und die 84-90 Maschen sind ca 53-56 cm. Viel Spaß beim häkeln!

26.07.2021 kl. 08:36

country flag Anabella wrote:

Buongiorno, vorrei fare una domanda sul modello: quando il lavoro dice di lavorare a maglie basse senza aumenti per 17-19cm, la misura parte dal centro cioè dall'inizio del lavoro o da quando non si fanno più gli aumenti? Grazie

30.06.2021 - 12:57

DROPS Design answered:

Buongiorno Anabella, il testo riporta "fino a quando il lavoro misura 17-19 cm", per cui in questo caso si intende dall'inizio del lavoro. Buon lavoro!

01.07.2021 kl. 08:44

country flag Micheline wrote:

Bonjour, Est-ce que l'on doit terminer chaque rang par une maille coulée dans la première maille en l'air du début du tour? Je vous remercie.

29.06.2021 - 20:26

DROPS Design answered:

Bonjour Micheline, tout à fait - cf INFO CROCHET. Bonne continuation!

30.06.2021 kl. 07:10

country flag Henriette Moldt wrote:

Jeg har lidt problemer med at afslutte og begynde omgangene. Jeg synes jeg gør som der står med at starte med en luftmaske i stedet for den 1. fastmaske, og jeg afslutter med en kædemaske. Men jeg får ligesom en snoning ned gennem hatten i skiftet. Tænker den bør være lige, om ikke usynlig? Man kan desværre ikke vedhæfte billede. Noget bud på, hvad jeg gør forkert?

26.06.2021 - 20:21

DROPS Design answered:

Hei Henriette. Ta en titt på denne videoen: Hækl rundt med fastm Her bruker vi et tykt garn slik at man bedre ser maskene. Her kan du se om det ligner ditt arbeid og om du gjør du det på samme måte. mvh DROPS design

28.06.2021 kl. 14:08

country flag Kamilla Andrup Bech wrote:

Første fastmaske på omgangen erstattes med 1 luftmaske. Omgangen afsluttes med 1 kædemaske i første luftmaske i begyndelsen af omgangen. - 1. omg hækle 6 fm. hej jeg forstår ikke helt om jeg skal lave en luft maske også i fx omg 1. kun lave 5 fm selv om der står 6? så jeg hele tiden trækker en fra?

16.06.2021 - 12:40

DROPS Design answered:

Hej Kamilla, jo den første lm tæller du som første fastmaske, så antallet masker bliver 1+5 = 6 :)

16.06.2021 kl. 13:30

country flag Berit wrote:

Skall jag hålla med alla färgtrådar innanför virkningen?, det blir många trådar då jag dessutom jobbar med dubbeltråd. Skulle vara bra med en video om cirkelns start och slutmaska i varvet.

17.05.2021 - 21:20

DROPS Design answered:

Hej Berit her finder du flere videoer virkat - ränder

11.06.2021 kl. 10:42

country flag Camilla Ferreira Baade-Pedersen wrote:

Hvornår udkommer den? :-D

31.03.2021 - 13:57

country flag Arianna wrote:

Striped bucket hat

08.01.2021 - 20:30

Kommentere opskrift DROPS 221-42

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.