DROPS Paris
DROPS Paris
100% Bomuld
fra 9.95 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 130.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

DROPS Super Sale
DROPS 152-36
DROPS Design: Model nr w-520
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
Størrelse: S - M - L - XL - XXL - XXXL
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio
650-750-800-900-1000-1050 g f.nr 35, vaniljegul

DROPS RUNDP (80 cm) nr 5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 17 m x 22 p glatstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------

DROPS Paris
DROPS Paris
100% Bomuld
fra 9.95 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 130.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

Instruktioner

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.

MØNSTER:
Se diag A.1-A.2. Diag viser alle p i mønsteret set fra retsiden.
----------------------------------------------------------

JAKKE:
Jakken strikkes fra nederst på rygstk til og med ærmerne. Hvert forstk strikkes for sig.

RYGSTK:
Arb strikkes frem og tilbage på rundp for at få plads til alle m.
Slå 120-128-128-136-144-144 m op (inkl 1 kantm i hver side) på rundp 5 med Paris. Strik 4 p retstrik – se forkl over. På næste p strikkes 1 m retstrik (= kantm), vrang over alle m til der er 1 m tilbage, 1 m retstrik (= kantm). Derefter strikkes der således fra retsiden: Strik 1 kantm retstrik, diag A.1 (= 8 m) 14-15-15-16-17-17 gange i bredden, afslut med 6 m glatstrik (strikkes således for at mønsteret skal blive ens i begge sider) og 1 kantm retstrik. Fortsæt mønsteret således til arb måler 41-42-44-44-45-46 cm. Kantm strikkes nu videre i mønster. Derefter slåes der m op til ærmer i hver side af arb således: * Slå 3 m op i slutningen af de 2 næste p, slå 4 m op i slutningen af de 2 næste p *, gentag fra *-* totalt 9 gange, derefter slåes der 2 m op i slutningen af de 2 næste p = 250-258-258-266-274-274 m på p. De nye m strikkes løbende ind i mønsteret dvs de 2 første nye m (inkl kantm) i hver side strikkes i hulmønster, derefter strikkes mønsteret almindeligt. Dvs når alle m er slået op strikkes der således fra retsiden: Strik 2 m retstrik, * 6 m glatstrik, 2 m hulmønster *, gentag fra *-* til der er 8 m tilbage (= 30-31-31-32-33-33 rapporter af A.1 i bredden), afslut med 6 m glatstrik og 2 m retstrik. De 2 sidste nye m i hver side af arb strikkes i retstrik. Fortsæt med mønsteret til arb måler 76-79-83-85-88-91 cm. Sørg for at sidste p er fra vrangen. Strik 10 p retstrik over alle m SAMTIDIG på sidste p fra retsiden sættes der 4 mærketråde i arb således: Strik 66 m, sæt 1.mærketråd, strik 44-48-47-51-54-54 m, sæt 2.mærketråd, strik 30-30-32-32-34-34 m, sæt 3.mærketråd, strik 44-48-47-51-54-54 m, sæt 4.mærketråd, strik p ud. Højre forstk skal syes fast til rygstk mellem 1. og 2.mærketråd og venstre forstk skal sys fast til rygstk mellem 3. og 4.mærketråd. Luk løst af.

VENSTRE FORSTK:
Arb strikkes fra siden til midt foran frem og tilbage på rundp for at få plads til alle m.
Slå 70-72-74-74-76-78 m løst op på rundp 5 med Paris. Strik således (1.p = vrangen): Strik 2 m retstrik, 67-69-71-71-73-75 m vrang, 1 kantm retstrik. Derefter på næste p fra retsiden strikkes 1 kantm retstrik, 1 m glatstrik, mønster A.2 over de næste 66-68-70-70-72-74 m, afslut med 2 m retstrik. Fortsæt således til arb måler 22½-25-24½-27-29-29 cm. Sørg for at sidste p er fra vrangen. Strik 10 p retstrik (= forkant) SAMTIDIG på 1.p tages der m ud således: * Strik 2 m, slå om p *, gentag fra *-* til der er 2 m tilbage, 2 m retstrik (= 34-35-36-36-37-38 m taget ud) = 104-107-110-110-113-116 m på p. Omslagen strikkes drejet på næste p. Luk løst af.

HØJRE FORSTK:
Strikkes som venstre men modsat, dvs der strikkes således fra retsiden: 2 m retstrik, A.2 over de næste 67-69-71-71-73-75 m, 1 m glatstrik, afslut med 1 kantm retstrik.

MONTERING:
Læg rygstk over 1 kantm retstrik på højre forstk og sy det sammen fra 1.mærketråd til 2.mærketråd. Venstre forstk sys mellem 3. og 4.mærketråd. Sy side- og ærmesømmene i et.

Diagram

symbols = ret fra retsiden, vrang fra vrangen
symbols = tag 1 m løst af p, 1 r, løft den løse m over
symbols = 2 r sammen
symbols = slå om mellem 2 m
symbols = strikkeretning
diagram
Har du et spørgsmål? Se listen over ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

Synes du det er svært at vælge hvilken størrelse du skal lave, så kan det være en god ide at måle et stykke tøj hvor du synes om størrelsen og synes om at have på. Sammenlign målene med målene i måleskitsen og vælg den størrelse som passer dig bedst.

Du finder måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektionen: Hvordan man læser en måleskitse

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

Når du strikker/hækler et arbejde oppefra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

Pilling eller fnuller eller nopper er en naturlig proces som sker, på til og med de mest fine og eksklusive fibre. Det sker helt enkelt ved almindelig brug og slidtage og er svært at undgå. Det bliver mest tydeligt, der hvor der er mest friction på tøjet, som under armene og på manchetterne.

Du kan få dit tøj til at se ud som nyt igen, ved at fjerne fnulleret/fnuggene/nopperne med en elektrisk fnugfjerner / lint remover.

Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage.
Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentere opskrift DROPS 152-36

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

Kommentarer / Spørgsmål (26)

country flag Gunvor wrote:

Jag förstår inte hur jag ska sy ihop sid och ärmsömmar. Axelsömmar var lätt men sedan?

11.04.2024 - 10:02

DROPS Design answered:

Hei Gunvor. Du kan sy sidesømmene sammen med en usynlig sidesøm. Ta en titt på hjelpevideoen(e) som er linket til oppskriften under VIDEOR. mvh DROPS Design

15.04.2024 - 10:36

country flag Lorraine Forcier wrote:

Merci mais ça ne répond pas à ma question. Je veux savoir les m. aug. pour manches (3m, 4m, (9fs) donc 130 m. (L) au total se tricotent-elles en pt fantaisie ou en pt mousse. En pt fantaisie, si oui, ça s'avère tout un calcul pour arriver à une continuité avec les mailles du dos.

28.05.2020 - 14:57

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Forcier les augmentations doivent se tricoter en point fantaisie, avec toujours 2 m point mousse de chaque côté pour les bordures. La continuité du motif sera simple, vous devez tricoter un motif supplémentaire à chaque fois: le point ajouré sur 2 mailles et les 6 m jersey entre chaque "rayure" ajourée. Les 2 premières et les 2 dernières mailles se tricotent au point mousse. Bon tricot!

28.05.2020 - 16:20

country flag Lorraine Forcier wrote:

Les mailles qu'on rajoutent pour constituer les manches se tricotent-elles toutes au point mousse avant l'obtention des 258 mailles?

28.05.2020 - 04:49

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Forcier, seules les 2 premières mailles de chaque côté vont se tricoter au point mousse, les autres mailles augmentées vont se tricoter au point ajouré. Bon tricot!

28.05.2020 - 08:40

country flag Lyne wrote:

Bonjour, je suis rendue à 42 cm pour monter de chaque côté les mailles pour les manches , dit moi ont continue toujours en points fantaisie je ne comprend pas comment le faire Pourriez-vous m’aider. Merci j’attend votre explication

27.04.2020 - 20:42

DROPS Design answered:

Bonjour Lyne, les nouvelles mailles des manches vont se tricoter avec les 2 premières mailles comme avant, puis vous continuez simplement le point fantaisie en début de rang et en fin de rang sur l'endroit de sorte que le motif se répète comme avant, soit 6 mailles jersey, 2 m ajouré (= 8 m de A.1), donc en début de rang, tricotez un nouveau motif en commençant par les dernières m de A.1 (= un point ajouré) puis en jersey et en fin de rang, tricotez les m en jersey puis en point ajouré (vu sur l'endroit), ainsi, vous aurez toujours la continuité du motif. Bon tricot!

28.04.2020 - 10:12

country flag Annie GAUCHET wrote:

Bonjour Madame, J'aimerais savoir si ce modèleest tricoté en fil double ... ce n'est pas précisé. Je m'en doute mais je voudrais avoir confirmation avant de me lancer ! Merci d'avance pour votre réponse ! Bien cordialement, Anne-Hortense

01.05.2019 - 12:00

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Annie. Vous tricotez avec 1 seul fil. Bon tricot!

01.05.2019 - 12:50

country flag Paola wrote:

Buonasera!! Non capisco questo passaggio: "Lavorare le nuove m seguendo il motivo, quindi lavorare le prime 2 nuove m (quindi compresa la m vivagno) da ciascun lato seguendo il motivo traforato. Proseguire con il motivo come prima. Quando tutte le m sono state avviate, proseguire come segue sul diritto del lavoro:" mi sembra si ripeta tre volte di avviare 2m, ma una volta si dice di lavorarle seguendo il motivo, una di farle a legaccio...

29.06.2017 - 18:16

DROPS Design answered:

Buonasera Paola, abbiamo leggermente modificato il testo, in ogni caso il n° di maglie da avviare è corretto, e durante gli avvi deve lavorare le nuove maglie con il motivo, e le prime 2 maglie a ogni lato con il motivo traforato. Buon lavoro!

29.06.2017 - 18:48

country flag Paola Mazzinghi wrote:

Buongiorno! Pur avendo realizzato il campione, mi ritrovo che 120 maglie danno come risultato una misura molto maggiore rispetto ai 69cm del modello. Devo usare ferri più piccoli? Non risulterà un lavoro troppo "duro"? Grazie mille

11.01.2017 - 18:41

DROPS Design answered:

Buonasera Paola, secondo il campione indicato 120 m corrispondono più o meno a 70 cm, per cui le misure sono corrette. Se le sue non corrispondono, vuol dire che ha una tensione div55ersa durante il lavoro, provi a rifare il campione. Buon lavoro!

11.01.2017 - 22:16

country flag Inma wrote:

Hola!! Tengo una duda que no sé cómo solventar. Tengo ya tejidas las tres piezas, pero no consigo averiguar cómo coserlas. En las instrucciones dice "Coser las mangas y los lados en una", y no sé cómo interpretarlo, en una qué??. La foto tampoco me permite saber cómo va la manga. Si la parte más ancha de la espalda la pliego, el brazo no me cabe, no da la anchura suficiente. O es que queda tipo "manga murciélago"?? Ayuda!!

04.07.2016 - 09:03

DROPS Design answered:

Hola Inma. Cuando se dice coser las mangas y los lados en una, quiere decir que tenemos una costura continua que empieza en la manga y continua bajando por el lado.

04.07.2016 - 21:51

country flag Kaisu Uimaniemi wrote:

Ohje on sekavan tuntuinen. Esim. :"Lisätyillä silmukoilla neulotaan mallineuletta, eli kummankin reunan ensimmäisillä 2 s:lla (eli sis. reunas) neulotaan pitsineuletta, sitten jatketaan neulomista kuten aiemmin. Eli kun kaikki tarvittavat s:t on luotu, neulo seuraavasti (1. krs = oikea puoli): Neulo 2 s ainaoikeaa, *6 s sileää neuletta, 2 s pitsineuletta*..." Ensin sanotaan mallineuletta sitten se onkin pitsineule ja mikä on pitsi neule? Sitä ei sanota missään????

15.09.2015 - 11:13

Arva wrote:

Don't understand how this pattern comes together. Looking at the diagram and reading the instructions, there is no space left for the neck, and one side of the sleeves is straight which would make it shorter than the tapered side. If you told the sweater at the dotted line, the fronts will come out at the sleeve seam level.please help. I've already bought the yarn and started knitting.thank you

22.04.2015 - 05:11

DROPS Design answered:

Dear Arva, this jacket has a special construction, you fold piece along the dotted line (= shoulder) to sew sleeves & sides. Front pieces are worked sideways and sew between markers (see under Assembly). Happy knitting!

22.04.2015 - 12:01