DROPS lektioner

per side

Erstat Alpaca med Flora

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Alpaca med 1 tråd DROPS Flora. Find opskrifter hvor du k... (Læs mere)

Lagt ud 04.11.2016 under Garnalternativer

Erstat AlpacaClassic med Puna

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS AlpacaClassic med 1 tråd DROPS Puna. Find opskrifter hvo... (Læs mere)

Lagt ud 18.08.2016 under Garnalternativer

Erstat Lin med Belle

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Lin med 1 tråd DROPS Belle. Find opskrifter hvor du kan ... (Læs mere)

Lagt ud 26.04.2016 under Garnalternativer

Erstat Angora-Tweed med Puna

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Angora-Tweed med 1 tråd DROPS Puna. Find opskrifter hvor... (Læs mere)

Lagt ud 26.04.2016 under Garnalternativer

Erstat Polaris med 2 tråde Cloud

Således kan du let erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis man erstatter 1 tråd DROPS Polaris med 2 tråde DROPS Cloud. Se alle opskrifter i DROPS Polaris! Se... (Læs mere)

Lagt ud 10.11.2015 under Garnalternativer

Erstat Nepal med Air

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Nepal med 1 tråd DROPS Air. Når du vælger at erstatte ... (Læs mere)

Lagt ud 19.10.2015 under Garnalternativer

Erstat Silke-Alpaca med 2 tråde BabyAlpaca Silk

Således kan du let erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis man erstatter 1 tråd DROPS Silke-Alpaca med 2 tråde DROPS BabyAlpaca Silk. Se alle opskrifter i DROPS... (Læs mere)

Lagt ud 09.10.2015 under Garnalternativer

Erstat Puddel med 1 tråd Alpaca Bouclé + 1 tråd Brushed Alpaca Silk

At erstatte et garn er meget enkelt! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis man erstatter 1 tråd DROPS Puddel med 1 tråd DROPS Alpaca Bouclé sammen med 1 tråd DROPS Brushed Alpaca S... (Læs mere)

Lagt ud 07.10.2015 under Garnalternativer

Erstat Symphony med 1 tråd Brushed Alpaca Silk + 1 tråd Baby Merino

At erstatte et garn er meget enkelt! Her finder du en prøve på hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Symphony med 1 tråd DROPS Brushed Alpaca Silk + 1 tråd DROPS Baby Merino for at... (Læs mere)

Lagt ud 01.10.2015 under Garnalternativer

Når man vælger garn!

Alle garner/fibre har forskellige naturlige egenskaber, i øvrigt samme egenskaber som går igen når man køber færdigstrik. Inden man vælger garn til en bestemt model, er det vigtigt at kende til ... (Læs mere)

Lagt ud 01.10.2015 under Kom i gang!