#dropsfan galleri

Se alle de skønne strikke- og hækleprojekter fra DROPS fans rundt omkring i verden!

Har du også et projekt som du vil dele med os?

Send os dit link!

587 Projekter

Au Fil De La Roue, France
DROPS 238-3
DROPS Paris
Christine Rivière, France
DROPS 190-39
DROPS Fabel
Véronique Bach, France
DROPS 196-9
Amélie Sabrié, France
DROPS 223-27
Just Do Knit, France
DROPS Snow
Just Do Knit, France
DROPS Snow
Cécile, France
DROPS 117-3
Nicole, France
DROPS 151-2
Just Do Knit, France
DROPS Snow
Just Do Knit, France
DROPS Snow
Geneviève Londot, France
DROPS Fabel

Del et projekt

Fyld venligst i formularet her under for at sende os et link til dit projekt. Hvis du ikke vil vise dit fulde navn på vores hjemmeside (og i søgeresultatet) så kan du skrive en pseudonym istedet for dit rigtige navn. Obligatoriske felter er markeret med *.

Har du sendt os et projekt tidligere og vil at vi fjerner det? Tag kontakt med os ved at udfylde formularet på vores Persondata-side.

Vi vil kun benytte din e-post adresse for at komme i kontakt med dig om vi har nogle spørgsmål angående dit indlæg. Lige så snart dit indlæg er delt på vores side, vil din e-post adresse blive slettet fra vores system.
Ved at sende mit projekt til DROPS design, så godkender jeg at de kan dele billede af projektet (sammen med navn og anden information, jeg har skrevet i formularet) på DROPS hjemmeside og på deres sociale medier. Jeg forstår at DROPS Design muligvis ikke kan publicere mit projekt, hvis der er problemer med feks kvaliteten på billedet eller linket (kollage, kraftigt redigerede billeder med stærk tekst/vandmærke accepteres ikke)