DROPS Baby / 33 / 25

Stroll in the Park Hat by DROPS Design

Lue til baby med strukturmønster. Størrelse premature – 4 år. Arbeidet er strikket i DROPS BabyMerino eller DROPS Alpaca.

Stikkord: hodeplagg, luer, sett,
DROPS Design: Modell bm-104-by
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: (<0) 0/1 - 1/3 - 6/9 - 12/18 mnd (2 - 3/4) år
Størrelsen tilsvarer ca barnets høyde i cm:
(40/44) 48/52 - 56/62 - 68/74 - 80/86 (92 - 98/104)
Passer hodemål: 28/32 - 34/38 - 40/42 – 42/44 - 44/46 - 48/50 – 50/52 cm

Materialer:
DROPS BABY MERINO fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
(50) 50-50-50-50 (50-50) g farge 11, isblå

Eller bruk:
DROPS ALPCA fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
(50) 50-50-50-50 (50-50) g farge 9026, blush

STRIKKEFASTHET:
24 masker i bredden og 32 pinner i høyden med glattstrikk = 10 x 10 cm.

PINNER:
DROPS SETTPINNER NR 3.
DROPS SETTPINNER NR 2,5 – til vrangbord.
Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

100% Ull
fra 39.00 kr /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 39kr. Les mer.

Instruksjoner

----------------------------------------------------------

INFORMASJON TIL OPPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1.

RILLE (strikkes rundt):
1 rille = 2 omganger. Strikk 1 omgang rett og 1 omgang vrang.

FELLETIPS (jevn fordeling):
For å beregne hvordan det skal felles jevnt, regner man det totale maskeantallet på pinnen (f.eks 72 masker) og deler med antall fellinger som skal gjøres (f.eks 8) = 9.
I dette eksempelet felles det ved å strikkes hver 8. og 9.maske rett sammen.
----------------------------------------------------------

LUE:
Arbeidet strikkes rundt på settpinner nedenfra og opp.
Legg opp litt løst (60) 72-84-90-96 (108-108) masker på settpinner 2,5 med Baby Merino eller Alpaca. Strikk 1 omgang rett. Deretter strikkes det vrangbord rundt (= 1 rett / 2 vrang) i 2 cm. Bytt til settpinner 3 og strikk A.1 rundt (= (10) 12-14-15-16 (18-18) rapporter à 6 masker). Når A.1 er strikket ferdig strikkes det 1 RILLE – se forklaring over. Arbeidet måler nå ca 9 cm. Videre strikkes det glattstrikk rundt. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN!
Når arbeidet måler (10) 10-11-12-13 (13-14) cm felles det (6) 8-7-8-8 (9-9) masker jevnt fordelt – les FELLETIPS. Fell slik på hver 2.omgang totalt (6) 6-6-6-6 (7-7) ganger (for hver omgang det felles strikkes det 1 maske mindre mellom hver gang 2 masker strikkes sammen) = (24) 24-42-42-48 (45-45) masker. * Strikk 1 omgang rett, på neste omgang strikkes alle maskene rett sammen 2 og 2 *, strikk fra *-* totalt (1) 1-2-2-2 (2-2) ganger = (12) 12-11-11-12 (12-12) masker. Klipp tråden.
Trekk en dobbelt tråd gjennom de resterende maskene og fest trådene godt.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 18.03.2020
Rettelse på teksten til det 4.diagramikon:
= strikk den nye masken fra forrige pinne og neste maske (= 2 masker) rett sammen (= 1 maske felt)

Diagram

= rett
= vrang
= stikk pinnen inn mellom 4.og 5.maske på venstre pinne, trekk tråden igjennom (= 1 ny maske), strikk 1 rett, 2 vrang, 1 rett
= strikk den nye masken fra forrige pinne og neste maske (= 2 masker) rett sammen (= 1 maske felt)

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (17)

Maria 05.11.2020 - 15:06:

Hallo liebe Drops Menschen, ich stricke gerade die "Stroll in the park" Mütze und habe mich gefragt, was die Lücke/leere Masche in Reihe 8 bedeutet? Das Msuter verschiebt sich, das verstehe ich, aber bedeutet das, dass in Reihe 8 die erste Masche abgehoben/nicht gestrickt/ zusammengestrickt wird? Vielen Dank für die Hilfe!

DROPS Design 05.11.2020 kl. 17:20:

Liebe Maria, wenn Sie das 3. Symbol stricken= die Nadel zwischen die 4. und 5. Masche der linken Nadel einstechen, den Faden durchholen (= 1 neue Masche), 1 Masche rechts, 2 Maschen links, 1 Masche recht haben Sie bei 1 zusätzliche Masche (oben in bold), diese neue Masche stricken Sie bei der nächsten Runde zusammen mit der rechte Masche - bei der 8. Reihe wird die erste Masche der Runde abgehoben und das 3. Symbol wird über die 3 nächsten Maschen + die 1. Maschen von nächsten Rapport gestrickt - Dieses Video zeigt das Muster in Hin- und Rückreihen aber kann Ihnen troztdem weiterhilfen. Viel Spaß beim stricken!

Collot 18.10.2020 - 12:34:

Bonjour Comment monter 6 mailles sous la manche après avoir mis 46 mailles en attente ?

DROPS Design 19.10.2020 kl. 09:04:

Bonjour Mme Collot, cette leçon" montre comment tricoter un pull de haut en bas, et, sur la photo 11) comment augmenter les mailles sous les manches. Bon tricot!

Panpit Supap 15.09.2020 - 09:28:

Gestern habe ich Wolle bei Ihnen bestellt und gleich danach den Betrag von 19,30 € überwiesen. Aber ich habe keine Bestätigung bekommen und höre bis jetzt gar nicht von Ihnen.

DROPS Design 15.09.2020 kl. 09:39:

Liebe Panpit Supa, wenden Sie sich bitte direkt an dem Laden, wo Sie Ihre Bestellung gemacht haben, nur sie können Ihnen weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

Maria 06.07.2020 - 12:23:

Hvorfor kan dere ikke lage en hel video for alle oppskrifter på denne nettsiden? Det er mye lettere å forstå enn vanlig oppskrift.

DROPS Design 06.07.2020 kl. 14:53:

Hei Maria. Vi prøver så godt vi kan å lage video til mange oppskrifter, og da tar vi utgangspunkt i det mange har problemer med å forstå/ønske om å se. Vi har mange video der vi viser mestparten av en oppskrift, men f.eks en hel video til en baby jakke vil jo ta mange timer og det er ikke aktuelt. mvh DROPS design.

Martine Corbeil 10.06.2020 - 20:01:

J'aimerais tricoter ce bonnet, mais je ne comprends pas la correction apportée à la fin des explications: qu'entend-on par "4e légende"? Merci à l'avance. Le patron de ce modèle sera-t-il corrigé?

DROPS Design 11.06.2020 kl. 08:19:

Bonjour Mme Corbeil, il s'agit du 4ème symbole de la légende - Cette correction n'est relevante que si vous avez imprimé le modèle avant la date de cette correction, sinon, le modèle en ligne est juste. Bon tricot!

Anine Lona-D'Amore 07.06.2020 - 23:59:

Hei! På pinne 8 "hopper" den over første maske. I insrruksjonsvideoene så det ut som man da bare skulle strikke den første i henhold til mønsteret, men det blir feil i og med at "strekkene" skal strekkes over en rett i hver side. Kan dere forklare hvordan dette er tenkt? Takk :-)

DROPS Design 09.06.2020 kl. 13:56:

Hei Anine-Lona. Videoen er laget til jakken til denne luen, men teknikken med å stikke pinnen inn mellom 4.og 5.maske på venstre pinne, trekk tråden igjennom (= 1 ny maske), strikk 1 rett, 2 vrang, 1 rett er den samme. Når du kommer til 8. omgang på luen, strikker du 1. maske rett, så strikker du A.1 x antall ganger (avhengig av hvilken str du strikker), siste gang du strikker A.1, må du telle med den første masken du strikket (det er den masken som «strikker» ut på 8. rad. God Fornøyelse!

Monika Söderström 23.05.2020 - 16:30:

Stämmer det att det endast går åt 50 gr garn ? DROPS BABY MERINO från Garnstudio (tillhör garngrupp A) (50) 50-50-50-50 (50 - 50) g färg 11, isblå

DROPS Design 25.05.2020 kl. 10:00:

Hej. Ja det ska stämma. Mvh DROPS Design

Magda Wouters 16.05.2020 - 13:44:

Kan ik aub het patroon voor dit babyvestje downloaden in het nederlands ?

DROPS Design 19.05.2020 kl. 13:34:

Dag Magda,

Onder de afbeelding van het patroon kun je de taal wijzigen. Daarna kun je het patroon afdrukken met de knop 'Afdrukken' onder de materialenlijst.

Lilja 25.04.2020 - 14:45:

Ég er að prjóna stroll in the park hat húfuna og á erfitt með að skilja mynstrið. Það sem ég skil ekki er í byrjun 8.umferðar er eins og maður sleppi fyrstu lykkjunni og byrji á lykkju númer 2. Þá er einnig eins og umferðin endi á auka lykkju. Á maður þá að hoppa yfir fyrstu lykkjuna og prjóna hana seinast? Ég er búin að horfa á myndbönd og þetta er ekki útskýrt þar.

DROPS Design 27.04.2020 kl. 07:16:

Blessuð Lilja. Það á að prjóna fyrstu lykkjuna slétt í byrjun 8. umferðar og halda áfram með mynstrið sem eru 6 lykkjur í hverri mynstureiningu. Gangi þér vel.

Anne-May Bueide 29.03.2020 - 19:03:

Jeg tror det er fordi at på filmes vises det hvordan man strikker mønsteret frem og tilbake, mens på denne oppskriften strikkes det rundt. Og da blir det ikke slik som på filmen.

Kommentér oppskrift DROPS Baby 33-25

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.