Daytime Cora by DROPS Design

Strikket jakke og bukse til dukke i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet er strikket ovenfra og ned. Jakken har raglan, riller og striper, buksen er strikket i glattstrikk.

Stikkord: dukker, leker,
  • Daytime Cora / DROPS Children 35-13 - Strikket jakke og bukse til dukke i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet er strikket ovenfra og ned. Jakken har raglan, riller og striper, buksen er strikket i glattstrikk.
  • Daytime Cora / DROPS Children 35-13 - Strikket jakke og bukse til dukke i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet er strikket ovenfra og ned. Jakken har raglan, riller og striper, buksen er strikket i glattstrikk.
  • Daytime Cora / DROPS Children 35-13 - Strikket jakke og bukse til dukke i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet er strikket ovenfra og ned. Jakken har raglan, riller og striper, buksen er strikket i glattstrikk.
  • Daytime Cora / DROPS Children 35-13 - Strikket jakke og bukse til dukke i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet er strikket ovenfra og ned. Jakken har raglan, riller og striper, buksen er strikket i glattstrikk.
DROPS Design: Modell me-060-bn
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------

MÅL:
Passer til dukke på ca 40-50 cm.

MATERIALER:
DROPS MERINO EXTRA FINE fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
Til JAKKEN:
50 g farge 19, lys blågrå
50 g farge 25, rosa
50 g farge 01, natur
50 g farge, 39 isblå
Jakken veier ca 60 g

Og til BUKSEN:
50 g farge, 17 cerise
Buksen veier ca 35 g

STRIKKEFASTHET:
22 masker i bredden og 42 pinner i høyden med rillestrikk = 10 x 10 cm.
22 masker i bredden og 30 pinner i høyden med glattstrikk = 10 x 10 cm

PINNER:
DROPS SETTPINNER 3,5
DROPS RUNDPINNE 3,5: lengde på 40 cm.
Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

DROPS perlemor blomst, hvit. Nr:600: 1 stk.

BUKSESTRIKK

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

100% Ull
fra 39.00 kr /50g
DROPS Merino Extra Fine uni colour DROPS Merino Extra Fine uni colour 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Merino Extra Fine mix DROPS Merino Extra Fine mix 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 195kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = strikk 2 pinner rett.

RILLE (strikkes rundt):
1 rille = 1 omgang rett, 1 omgang vrang.

ØKETIPS-1 (gjelder raglan):
Øk med 1 kast på hver side av hvert merke. På neste pinne strikkes kastet rett slik at det blir hull.

ØKETIPS-2 (jevn fordeling):
For å beregne hvordan det skal økes jevnt, regner man det totale maskeantallet det skal økes over (f.eks 14 masker) og deler maskene med antall økninger som skal gjøres (f.eks 7) = 2.
I dette eksempelet økes det ved å lage 1 kast om pinnen etter hver 2.maske. På neste omgang strikkes kastene rett slik at det blir hull.

ØKETIPS-3 (gjelder buksen):
Det økes 1 maske på hver side av merkene slik: Strikk til det gjenstår 1 maske før merket, lag 1 kast om pinnen, strikk 2 masker rett (merket sitter midt mellom disse) lag 1 kast om pinnen = 2 masker økt. På neste omgang strikkes kastene vridd rett slik at det ikke blir hull. NB: på starten av omgangen strikkes økningen etter første merket, og på slutten av omgangen strikkes økningen før første merke.

STRIPER:
Det strikkes 5 striper slik:
2,5 cm lys gråblå
2,5 cm rosa
2,5 cm natur
2,5 cm isblå
2,5 cm rosa
På ermene strikkes kun 4 striper, det felles av etter stripen med isblå.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

JAKKE

JAKKE - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet strikkes frem og tilbake, ovenfra og ned. Hele arbeidet strikkes i riller og striper. Etter raglan deles arbeidet til bol og ermer, bolen strikkes videre frem og tilbake. Ermene strikkes rundt på settpinner, ovenfra og ned.

BÆRESTYKKE:
Legg opp 50 masker på rundpinne 3,5 med lys gråblå. Arbeidet strikkes i RILLER og STRIPER – les forklaring over, det strikkes frem og tilbake fra midt foran. På første pinne settes 4 merker i arbeidet slik: Sett 1.merke i den 7.masken, sett 2.merke i den 19.masken, sett 3.merke i den 32.masken og sett det 4.merket i den 44.masken, det gjenstår nå 6 masker på pinnen. På neste pinne økes det til raglan slik: øk 1 maske på hver side av hvert merke = 8 masker økt på omgangen – les ØKETIPS-1. Gjenta økingen på hver pinne fra retten totalt 8 ganger = 114 masker. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Når alle økinger er ferdig måler arbeidet ca 4 cm, strikk eventuelt videre til arbeidet måler 4 cm - påse at neste pinne strikkes fra retten.
Nå deles arbeidet til bol og ermer, samtidig som det økes masker jevnt fordelt slik: Strikk 15 masker rett der det i tillegg økes 7 masker jevnt fordelt – les ØKETIPS-2 (= venstre forstykke) = 22 masker, sett de neste 27 maskene på en tråd til erme, strikk 30 masker rett der det i tillegg økes 14 masker jevnt fordelt (= bakstykket) = 44 masker, sett de neste 27 maskene på en tråd til erme, strikk 15 masker rett der det i tillegg økes 7 masker jevnt fordelt (= høyre forstykke) = 22 masker. Det er 88 masker på pinnen.

BOLEN:
Sett et merke – herfra måles arbeidet videre. Det fortsettes frem og tilbake med riller og striper. Når arbeidet måler 8 cm fra merket felles det av. Jakken måler totalt 12,5 cm i høyden.

ERME:
Sett de 27 maskene til det ene ermet på settpinner 3,5. Sett et merke – herfra måles arbeidet videre. Det strikkes RILLER rundt – se forklaring over. På første pinne økes det 9 masker jevnt fordelt = 36 masker. SAMTIDIG fortsettes det med striper som forklart, dvs: det fortsettes med rosa til stripen måler totalt ca 2,5 cm. Når arbeidet måler 6 cm fra merket, og den isblå striper er ferdig, felles det av. Strikk det andre ermet på samme måte.

MONTERING:
Sy knappen på venstre forstykke slik: sy den på den øverste rosa stripen slik at det ytterste hullet fra hullraden på høyre forstykket (= maskene som ble økt da arbeidet ble delt i ermer og bol) kan brukes som knapphull.


BUKSE

BUKSE-KORT OVESRSIKT OVER ARBEIDET:
Buksen strikkes i glattstrikk rundt på settpinner, ovenfra og ned. Det felles av midt mellom bena, og hvert ben strikkes ferdig for seg.

BUKSE:
Legg opp 72 masker med cerise på pinne 3,5 og strikk 1 omgang rett. Sett 1 merke på starten av omgangen, og 1 merke etter 36 masker = sidene. Videre strikkes en hullrad slik: *strikk 2 masker rett sammen, 1 kast*, gjenta *-* ut omgangen. På neste omgang strikkes kastene rett slik at det blir hull. Fortsett videre i glattstrikk. Når arbeidet måler 2 cm økes 1 maske på hver side av begge merkene – les ØKETIPS-3 i forklaringen over = 4 masker økt. Øk slik på hver 1,5. cm (ca hver 4 omgang) totalt 4 ganger = 92 masker. Arbeidet måler nå ca 8 cm. Når arbeidet måler 10 cm felles de midterste 5 maskene foran og bak, og det deles til ben slik: strikk 20 masker, fell av de neste 5 maskene, strikk de neste 41 maskene og sett dem på en tråd til ben, fell av de neste 5 maskene, strikk de resterende 21 maskene.

BEN:
= 41 masker. Sett 1 merke, herfra måles arbeidet videre. Omgangen starter på yttersiden av benet. Strikk glattstrikk rundt over alle maskene. Når benet måler 7 cm, fra merket felles det av fra vrangen slik: snu arbeidet og fell av med rett fra vrangsiden. Klipp og fest tråden.
Strikk det andre benet slik: sett maskene fra tråden på settpinner 3,5, omgangen begynner på innsiden av låret, der det ble felt av masker på for- og bakstykket. Strikk som det første benet.

MONTERING:
Sy hullet mellom bena slik: forstykket sys til bakstykket i ytterste ledd av ytterste maske. Tre en buksestrikk gjennom hullene i hullraden og knyt strikken.

signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (3)

country flag Ana 29.04.2020 - 14:34:

Perfecto. Muchas gracias

country flag Ana 27.04.2020 - 12:20:

No entiendo como hacer los aumentos del ranglan. Me lo puede aclarar por favor . Gracias

user icon DROPS Design 28.04.2020 kl. 17:02:

Hola Ana. Aquí tienes un vídeo explicativo sobre cómo se trabajan los aumentos con lazadas: . Después de colocar los marcapuntos, trabajar los aumentos antes y después de cada marcapuntos. En total, hay 8 puntos aumentados en la fila.

country flag Carmen Abelleira Lopez 21.12.2019 - 13:03:

Por favor, como puedo conseguir el patron de la muñeca DORA, en español? Gracias

user icon DROPS Design 31.12.2019 kl. 19:45:

Hola Carmen. Ya está publicado.

Kommentér oppskrift DROPS Children 35-13

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.