DROPS / 185 / 21

Femund by DROPS Design

Ribstrikket hals til herre. Arbejdet er strikket i 2 tråde DROPS Air

DROPS Design: Model ai-092
Garngruppe C + C eller E
-----------------------------------------------------------
HALS:
Størrelse: One size
Mål: Omkreds: 87 cm. Højde: 20 cm
Materialer: DROPS AIR fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
100 g farve 10, tåge

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe C)" – se link under.

DROPS RUNDPINDE (60 eller 80 cm) nr 8 – eller de pinde du skal bruge for at få 11 masker og 15 pinde glatstrik med 2 tråde på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tags: halsvarmere,
Garntype
Deals fra
45.00 DKK
30.95 DKK
45.00 DKK
30.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

HALS:
Arbejdet strikkes rundt på rundpind.
Slå 96 masker op på rundpind 8 med 2 tråde Air. Strik 1 omgang ret, derefter strikkes der rib således: * 3 ret, 3 vrang *, gentag fra *-* omgangen rundt. Fortsæt dette mønster. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arbejdet måler 19 cm strikkes der 1 omgang ret, derefter lukkes der af med ret. Klip og hæft tråden.

Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 185-21.