Summer Grazing for Kids by DROPS Design

Sokker med sauer i DROPS Flora. Størrelse 24 - 34

Søkeord: flerfarget, sokker
DROPS design: Modell nr fl-002-bn
Garngruppe A
--------------------------------------------------------
Størrelse: 24/25 - 26/28 - 29/31 - 32/34
Fotens lengde: 15-17-18-20 cm.
Skaftets høyde: 18-18-18-18 cm.

Materialer:
DROPS FLORA fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50 g farge 01, natur
50 g farge 16, pistasj
50 g farge 13, jeansblå
50 g farge 19, korall
50 g farge 06, sort

DROPS SETTPINNER NR 2,5 – eller de pinnene du må bruke for å få 26 masker og 34 pinner glattstrikk på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.
--------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


65% Ull, 35% Alpakka
fra 17.00 kr /50g
DROPS Flora uni colour DROPS Flora uni colour 17.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Flora mix DROPS Flora mix 17.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 85kr. Les mer.

Instruksjoner

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2. Diagrammet viser alle pinnene i mønsteret sett fra retten.

HÆLFELLING (det strikkes i glattstrikk):
1. PINNE (= retten): Strikk til det gjenstår (7-7-8-8) masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes rett, 1 rett, løft den løse masken over, snu arbeidet.
2. PINNE (= vrangen): Strikk til det gjenstår (7-7-8-8) masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes vrang, 1 vrang, løft den løse masken over, snu arbeidet.
3. PINNE (= retten): Strikk til det gjenstår (6-6-7-7) masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes rett, 1 rett, løft den løse masken over, snu arbeidet.
4. PINNE (= vrangen): Strikk til det gjenstår (6-6-7-7) masker, ta neste maske løs av pinnen som om den skulle strikkes vrang, 1 vrang, løft den løse masken over, snu arbeidet.
Fortsett fellingen på samme måte ved å strikke til det gjenstår 1 maske mindre før det tas 1 maske løs av til det gjenstår (10-10-12-12) masker på pinnen.

FELLETIPS:
Fell slik før merketråden: 2 masker rett sammen.
Fell slik etter merketråden: 2 masker vridd rett sammen.
----------------------------------------------------------

SOKK:
Arbeidet strikkes rundt på settpinner fra skaftet og ned til tåen.
Legg opp 64-64-72-72 masker jevnt fordelt på settpinner 2,5 med jeansblå. Strikk 1 omgang rett. Deretter strikkes det vrangbord (2 rett/ 2 vrang) i 3-3-3-3 cm. Strikk 1 omgang rett der det felles 12-12-12-12 masker jevnt fordelt = 52-52-60-60 masker. Nå strikkes det mønster slik: Strikk A.1 (= 8 masker) 6-6-7-7 ganger i bredden, strikk A.2 (= 4 masker). NB: på 6., 10. og 33.omgang felles det 1 maske i diagram A.2 = 49-49-57-57 masker. På 40.omgang (= omgang med stjerne) felles det 1 maske jevnt fordelt på omgangen = 48-48-56-56 masker. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Videre fortsettes det med A.1 (= 6-6-7-7 ganger på omgangen). På siste omgang i A.1 justeres makeantallet til 44-44-56-58 masker.

Sokken strikkes nå ferdig med pistasj. Behold de første 11-11-13-13 maskene på pinnen, sett de neste 22-22-30-32 maskene på 1 tråd (= midt oppå foten) og behold de siste 11-11-13-13 maskene på pinnen = 22-22-26-26 masker til hæl. Strikk glattstrikk frem og tilbake over hæl-maskene i 4½-4½-5-5 cm.
Sett en merketråd midt mellom maskene til hæl (= 11-11-13-13 masker på hver side av merketråden). Merketråden følger med arbeidet til tåfellingen starter. Da er det enklere å få tåfellingen på riktig sted. Videre felles det til hæl – SE HÆLFELLING! Etter hælfellingen strikkes det opp 11-12-13-13 masker på hver side av hælen og de 22-22-30-32 maskene fra tråden settes tilbake på pinnen = 54-56-68-70 masker. Sett 1 merketråd på hver side av de 22-22-30-32 maskene oppå foten. Videre strikkes det glattstrikk, SAMTIDIG som det felles i hver side slik: Strikk de 2 siste maskene før de 22-22-30-32 maskene oppå foten vridd rett sammen (dvs at det strikkes i bakre del av masken i stedet for fremre), de 2 første maskene etter de 22-22-30-32 maskene strikkes rett sammen. Fell slik på hver 2.omg totalt 6-6-10-10 ganger = 42-44-48-50 masker. Strikk videre til arbeidet måler 11-13-14-16 cm fra merketråden på hælen - det gjenstår nå 4-4-4-4 cm til ferdig lengde. Sett 1 merketråd midt i hver side slik at det blir 21-22-24-25 masker mellom merketrådene (merketråden som ble satt ved hælen er midt under foten). Videre felles det til tå på hver side av begge merketrådene - LES FELLETIPS! Gjenta fellingen i hver side på hver 2.omgang totalt 6-6-5-5 ganger og deretter på hver omgang 2-2-4-4 ganger = 10-12-12-14 masker tilbake på pinnene. På neste omgang strikkes 2 og 2 masker rett sammen. Klipp tråden og trekk den gjennom de resterende maskene, snurp sammen og fest tråden godt.
Strikk en sokk til på samme måte.

Diagram

symbols = jeansblå
symbols = natur
symbols = sort
symbols = pistasj
symbols = korall
symbols = felleomgang- se forklaring i oppskriften
symbols = strikk 2 masker rett sammen
diagram

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Alle våre oppskrifter har Instruksjonsvideoer som kan være til hjelp

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (10)

country flag Silje wrote:

Hei. Er det bare jeg som ikke forstår dette eller stemmer de ikke med antall masker i mønster A1? 8m × 6 ganger er jo 48 å du skal jo ha 52 masker på pinne. Jeg får ikke dette til å stemme?

08.08.2022 - 22:40

DROPS Design answered:

Hei Silje, Etter du har strikket A.1 x 6 skal du strikke A.2 (4 masker). Da har du 52 masker. God fornøyelse!

09.08.2022 kl. 07:07

country flag Rochelle wrote:

Do you have instructions for adult sizes?

16.10.2021 - 05:43

DROPS Design answered:

Dear Rochelle, unfortunately we do not have this pattern in adult sizes, but you can follow a plain sock pattern, adjust it to the appropriate stitch number and use the diagrams. Happy Stitching!

17.10.2021 kl. 00:22

country flag Michaela wrote:

Ich stricke erst 6x A1 und dann die 4 Maschen von A2? Oder 6x A1 und A2?

23.01.2021 - 21:44

DROPS Design answered:

Liebe Michaela, A.2 wird nur am Ende der Runde gestrickt, dh Sie wiederholen zuerst 6 Mal die 8 Maschen von A.1 dann enden Sie die Runde mit A.2. Viel Spaß beim stricken!

25.01.2021 kl. 09:10

country flag Delacroix Jacqueline wrote:

Bonjour J ai décelé une erreur dans les explication du modèle de chaussettes 28_10. En effet il y a 2 fois trop de diminutions au début du pied de la chaussettes. A savoir 6 ou 10 3 et 5 suffisent. Bonne journée

21.11.2020 - 09:20

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Delacroix, quand vous avez relevé toutes les mailles pour le pied (après les diminutions du talon: 10-10-12-12 m) + les 11-12-13-13 m relevées de chaque côté + les 22-22-30-32 m du dessus du pied = 54-56-68-70 m - 2 m x 6-6-10-10 (= moins 12-12-20-20 m) = 42-44-48-50 m. Bon tricot!

23.11.2020 kl. 10:59

country flag Emma wrote:

Thankyou for answering my questions, I really will try my best to make these socks. Thankyou for the pattern

24.06.2019 - 01:03

country flag Emma wrote:

Also is charts read left t right or all from right to left

22.06.2019 - 15:44

DROPS Design answered:

Dear Emma, knitting patterns (especially those knitted on teh round) should be always knitted from right to left just as you knit the stitches from the needles from right to left. Happy Knitting!

23.06.2019 kl. 08:51

country flag Emma wrote:

So do you knit 1row of a1 then 4stiches of a2. I'm confused

22.06.2019 - 15:35

DROPS Design answered:

Dear Emma, when you start to knit the pattern, you should knit pattern A.1 6 or 7 times (depending on the size) and the 4 stitches of pattern A.2 in the same round to finish the round. Happy Knitting!

23.06.2019 kl. 08:49

country flag Jasmin Braun wrote:

Ich stricke die Gr 32/34 und sie ist meine Tochter zu eng, obwohl sie sehr schmal ist und Gr 31 trägt. Das Bündchen passt aber dann wird es eng. Gibt es eine Umrechnungstabelle..bei 4fädrige Sockenwolle habe ich auch die gleiche Maschenzahl und diese passt. Woran liegt das?

13.06.2019 - 21:23

DROPS Design answered:

Liebe Frau Braun, stimmt Ihre Maschenproben? Sie sollen 26 M = 10 cm haben. Vielleicht ist der Anschlagsrand etwas zu eng? Die Maschen können Sie dann z.B. mit einer größeren Nadel anschlagen, dann weiter mit der Nadel (mit der Sie die 26 M = 10 cm bekommen). Viel Spaß beim stricken!

14.06.2019 kl. 07:19

country flag Donna wrote:

You have the wrong pattern this is not theTriangle Scarf Crochet in Drops Flora Please send me the correct site

25.03.2018 - 15:47

DROPS Design answered:

Dear Donna, are you looking for this pattern? Happy crocheting!

26.03.2018 kl. 11:30

country flag Elisabeth wrote:

Wunderschöne Socken. Aber die Anleitung (64 oder 72 Maschen ! ) passt nicht dazu. :-)

16.06.2017 - 23:54

DROPS Design answered:

Liebe Elisabeth, die Bündchen sind über die 64 bzw 72 M gestrickt, dann wird es zu 52-52-60-60 M abgenommen. Viel Spaß beim stricken!

19.06.2017 kl. 09:17

Kommentér oppskrift DROPS Children 28-10

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.