DROPS Baby Merino
DROPS Baby Merino
100% Uld
fra 33.00 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 297.00kr. Læs mere.
DROPS 169-35
DROPS Design: Model nr bm-022
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Størrelse: S/M – L/XL – XXL/XXXL
Materialer:
DROPS BABY MERINO fra Garnstudio
450-550-700 g f.nr 04, gul

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller den nål du skal bruge for at få 22 st x 12 rækker på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------

DROPS Baby Merino
DROPS Baby Merino
100% Uld
fra 33.00 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 297.00kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER:
Se diag A.1 til A.6.

HÆKLEINFO:
Hver omg starter med 3 lm og afsluttes med 1 km i 3.lm.

HÆKLETIPS (gælder ærme):
Efter sidste st på omg fortsættes til næste omg med 1 st om næste lm-bue (= første lm-bue på næste omg). OBS: Markere beg af omg med 1 mærketråd mellem sidste lm på omg og første st på næste omg, lad mærketråden følge med op. OBS: SØRG FOR AT MÆRKETRÅDEN IKKE FORSKYDER SIG!

INDTAGNINGSTIPS:
Hækl 1 st om næste lm-bue, men vent med sidste gennemtræk, hækl næste st om næste lm-bue (der hækles ikke 2 lm mellem st), på sidste gennemtræk trækkes tråden gennem alle 3 løkker på nålen.
----------------------------------------------------------

CIRKEL:
Arb hækles rundt fra midten af cirklen og ud. Hækl 8 lm på nål 3,5 med Baby Merino og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm. Derefter repeteres A.1 totalt 7 gange rundt – læs HÆKLEINFO. Når A.1 er hæklet 1 gang i højden hækles der således: * hækl A.2 over viften i A.1, hækl A.3 over de resterende st/lm i A.1 *, gentag fra *-* totalt 7 gange. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når A.2 og A.3 er hæklet 1 gang i højden er der 378 st/lm på omg (= 4 st/lm i hver rapport af A.2 og 50 st/lm i hver rapport af A.3). OBS: Hver vifte består af 3 st som er hæklet sammen (= 1 st), 2 lm og 3 st som er hæklet sammen (= 1 st). Derefter gentages A.2 og A.3 i højden, fortsæt med mønster over de resterende st/lm som før (dvs der hækles vifte over vifte og 1 st om hver lm-bue og 2 lm mellem hver st som før). Sæt 1 mærketråd før hver A.2 (= 7 mærketråde i arb). Første mærketråd markerer starten af omg. Lad mærketrådene følge med arb.

Hækl til arb måler 18-19-20 cm fra midten (= 36-38-40 cm i diameter). Derefter hækles der således: Hækl mønster som før til 2.mærketråd (= 1 rapport af mønsteret), spring over 16-17-18 lm-buer (inkl lm-buen i A.2 og mellem vifterne i A.3, dvs alle lm-buer), hækl 48-51-54 lm til ærmegab, hækl mønster som før til der er 16-17-18 lm-buer tilbage før 7.mærketråd (inkl lm-buen i A.2 og mellem vifterne i A.3 dvs alle lm-buer), spring over disse lm-buer, hækl 48-51-54 lm til ærmegab, hækl som før omg ud. Videre hækles der mønster som før, der hækles om lm-rækken over hvert ærmegab. Når arb måler ca 39-42-45 cm fra midten (= 78-84-90 cm i diameter) hækles der videre frem og tilbage over forstk. Klip og hæft tråden.

VENSTRE FORSTK:
Arb hækles frem og tilbage. Sæt 1 mærke i arb, HERFRA MÅLES ARB VIDERE! Start ved 2.mærketråd. Hækl fra retsiden: 1 fm i lm-buen før A.2, 4 lm, fortsæt og hækl mønster som før (dvs A.2 og A.3) til 4.mærketråd, afslut med 1 st om næste lm-bue, vend arb.

Nu hækles der forkortede rækker således:
Hækl 3 lm, spring over 1 lm-bue, 1 fm om næste lm-bue, 3 lm (der hækles ikke længere over disse 2 lm-buer), 1 st om næste lm-bue, hækl mønster som før til der er 2 lm-buer tilbage (dvs lm-buerne mellem st, der hækles ikke længere over disse 2 lm-buer), vend arb. Fortsæt mønsteret og de forkortede rækker således. Dvs der fortsættes at tage ud i A.3. Hækl til arb måler 16-17-18 cm fra mærket. Klip og hæft tråden.

HØJRE FORSTK:
Hækl som venstre forstk, men nu hækles der mellem 5. og 7.mærketråd.

KANT:
Hækl 1 kant rundt om hele jakken således: Start fra 1.mærketråd. Hækl * 1 fm om første/næste lm-bue, 3 lm, 1 fm om næste lm-bue *, gentag fra *-* rundt om hele cirklen. Klip og hæft tråden.

ÆRME:
Ærmet hækles rundt, ovenfra og ned. Hækl 96-102-108 lm på nål 3,5 med Baby Merino.
1.OMG: Hækl 3 lm, * 2 lm, spring over 2 lm, 1 st i næste lm *, gentag fra *-* lm-rækken ud, hækl 2 lm og 1 st om de første 3 lm = totalt 32-34-36 lm-buer - Læs HÆKLETIPS - se forkl over.

Fortsæt at hækle 2 lm og 1 st om hver lm-bue. Når arb måler 4 cm tages der 1 lm-bue ind før mærketråden – LÆS INDTAGNINGSTIPS! OBS: SØRG FOR AT MÆRKETRÅDEN IKKE FORSKYDER SIG!
Gentag indtagningen på skiftevis hver side af mærketråden på hver 2½.-3.-3.cm 13-11-11 gange til = 18-22-24 lm-buer. Når arb måler 42 cm i alle str, afslut omg med 1 km i sidste lm midt under ærmet. Hækl videre rundt således: Hækl A.4 totalt 9-11-12 gange rundt. Gentag A.4 totalt 2 gange i højden. Derefter hækles A.5 over A.4. Når A.5 er hæklet 1 gang i højden, hækles A.6 over A.5 totalt 2 gange i højden. Klip og hæft tråden. Arb måler ca 53 cm i alle str. Hækl 1 ærme til på samme måde.

MONTERING:
Hækl ærmerne sammen med cirklen, hækl gennem begge lag således: 1 km, * 2 lm, 1 km om næste lm-bue *, gentag fra *-*.

Diagram

symbols = 8 lm, afslut med 1 km i første lm
symbols = lm
symbols = st om lm-buen
symbols = vifte: Hækl 3 st sammen om lm-buen således: Hækl 1 st om lm-buen, men vent med sidste gennemtræk (= 2 m på nålen), hækl 2 st om samme lm-bue på samme måde, træk derefter tråden gennem alle 4 m på nålen
symbols = sidste omg på forrige diag, denne omg er allerede hæklet
symbols = start her med at hækle venstre forstk (= ved 2.mærketråd)
symbols = start her med at hækle højre forstk (= ved 5.mærketråd)
diagram
diagram
diagram
Har du et spørgsmål? Se listen over ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

Synes du det er svært at vælge hvilken størrelse du skal lave, så kan det være en god ide at måle et stykke tøj hvor du synes om størrelsen og synes om at have på. Sammenlign målene med målene i måleskitsen og vælg den størrelse som passer dig bedst.

Du finder måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektionen: Hvordan man læser en måleskitse

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

Pilling eller fnuller eller nopper er en naturlig proces som sker, på til og med de mest fine og eksklusive fibre. Det sker helt enkelt ved almindelig brug og slidtage og er svært at undgå. Det bliver mest tydeligt, der hvor der er mest friction på tøjet, som under armene og på manchetterne.

Du kan få dit tøj til at se ud som nyt igen, ved at fjerne fnulleret/fnuggene/nopperne med en elektrisk fnugfjerner / lint remover.

Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage.
Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentere opskrift DROPS 169-35

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

Kommentarer / Spørgsmål (36)

country flag Takako wrote:

Hello, I have question about making armholes. Pattern says “Then work pattern as before, work around ch-row over each armhole.” How EXACTLY work around ch-row over each armhole? If you can add diagram or written pattern to help understanding, that would be great.

27.08.2023 - 06:13

country flag Coral Vorster wrote:

I find it extremely difficult to follow DROPS patterns. Can you not please have a WRITTEN pattern for this beautiful yellow garment

08.07.2022 - 22:34

country flag Amandine wrote:

Bonjour! J’ai fini de crocheter une fois A2 et A3 une fois en hauteur et mon cercle mesure déjà 17 cm depuis le centre. Je ne comprends pas la suite de l’explication: faut-il poursuivre encore une fois de la même façon ? Soit A2 et A3 comme la première fois, ou différemment ? D’autant plus que mon cercle mesure déjà la bonne dimension après une fois. Merci!

26.06.2022 - 16:28

DROPS Design answered:

Bonjour Amandine, avec la hauteur correspondant à l'échantillon, vous devez avoir les 19 rangs de A.1+A.2/A.3 = environ 16 cm. Vous continuez en suivant les motifs précédents de A.2/A.3, autrement dit, vous commencez par A.2 et répétez A.3 comme avant, vous aurez juste plus de brides/mailles en l'air entre les éventails de A.3 à chaque tour, mais toujours le même nombre entre chaque branche du V des éventails de A.3. Bon crochet!

27.06.2022 - 08:49

country flag Caitriona wrote:

Hi Drops, thank you so much for your quick reply! My problem is actually with the second & third line of A3, particularly with the treble fan. Many thanks for your assistance, we have been looking through your very useful you tube channel but can't find a demo for this pattern. Thanks again!

12.05.2021 - 12:03

DROPS Design answered:

Dear Caitriona, on 2nd row work: 2 fans over fans (= A.2), (2 ch, 1 tr) in the next 3 chain-spaces, 2 ch, 1 fan, 2 chains, 1 fan, 2 chains, 1 fan, 2 ch in the next 2-ch-space (in the middle between both previous fans), and finish with (1 tr, 2 ch) in the next 3 chain spaces = A.3. Repeat A.2 and A.3 all the round and continue diagram like this, there will be always 3 tr with 2 chains in between on each side of A.3 and work fans, chain-spaces and trebles as shown in the diagram. Happy crocheting!

12.05.2021 - 14:06

country flag Caitriona wrote:

I'm struggling to follow the diagram transition from A1 to A3. Although there are 7 trebles in the first line of A3, there are only 6 trebles in the second line of A3 plus 3 fans. When I'm working the second line I get 4 trebles with 3 fans. Can you explain where I'm going wrong please?! Thank you!!

11.05.2021 - 13:46

DROPS Design answered:

Dear Caitriona, the bottom row (with a star) in A.2 and A.3 shows the last row in A.1, ie 7 ch-spaces on last row in A.1 worked as shown in the first rowof A.3, ie 2 ch, 1 tr in each of the first 3 ch-space, 2 ch, 1 fan in next ch-space, 2 ch, 1 tr in next of the 3 ch-spaces, 2 ch (= A.3) and 1 fan in the next fan (= next A.2). Hope it can help. Happy crocheting!

12.05.2021 - 06:54

country flag Odette Fox wrote:

Danke. Da ich nicht wende, weiß ich jetzt nicht, wo der erste Fächer hinkommt, da die 3 Luftmaschen direkt über dem letzten Fächer sind und nicht über dem Luftmaschenraum. Ich habe jetzt die Anfrage auf Facebook gestellt, vielleicht kann mir jemand anhand meines Fotos zeigen, wie es funktioniert. Danke für die Hilfe hier.

16.12.2019 - 13:13

country flag Odette Fox wrote:

Meine Frage wurde leider nicht beantwortet. Arbeit wenden oder nicht wenden? Ich weiß, dass ich in Runden ( Anfang 3 Steigluftmaschen und Ende mit 1 Kettmasche) arbeite und nicht in fortlaufenden Spiralrunden.

16.12.2019 - 11:53

DROPS Design answered:

Liebe Frau Fox, ja genau, so wird die Arbeit gehäkelt = in der Runde, dh immer von der Hinreihen = nicht wenden am Ende jeder Runde (nur wenn Sie dann in Hin und Rückreihen später häkeln). Viel Spaß beim häkeln!

16.12.2019 - 12:25

country flag Odette Fox wrote:

Guten Morgen Ich scheitere in der deutschen Anleitung bereits nach der ersten Runde. A1 zeigt, dass die Fächer um die Luftmaschen gearbeitet werden sollen. Muss ich die Arbeit nach jeder Runde wenden? Es ist leider nirgendwo angegeben. Es soll meine erste Jacke von Drops werden, allerdings verstehe ich die Anleitung bisher gar nicht (bin kein Anfänger). Danke für die Hilfe.

16.12.2019 - 07:58

DROPS Design answered:

Liebe Frau Fox, A.1 wird in der Runde gehäkelt - so lesen Sie A.1 in jeder Runde von rechts nach links - jede Rd beginnen Sie mit 3 Lm - siehe HÄKELINFO. Hier lesen Sie mehr über Diagramme. Viel Spaß beim häkeln!

16.12.2019 - 09:13

country flag Judy wrote:

Some of the most beautiful patterns I've ever seen are on your site. However, most of them have only diagrams and partial diagrams at that. I don't work from diagrams, only written patterns. I certainly can't be the person who works this way. Won't you please add written instructions to your patterns so we can join in making your beautiful garments. PLEASE!!!!!

04.04.2019 - 18:59

DROPS Design answered:

Dear Judy, thank you very much, to help you crocheting from diagrams, you will find some explanations here. Happy crocheting!

05.04.2019 - 09:18

country flag Wendy Stephens wrote:

I am having difficulty understanding this pattern for some reason? I\\\'m not really used to following diagrams, only patterns in written form, so when it gives instructions it refers us to see the diagram. Is there a written pattern available (no diagram) or possibly a tutorial, or even close up\\\'s of the finished jacket to go by? I am also confused as to how you select your size? \\r\\nAny help would be greatly appreciated! Thank you!

29.06.2018 - 17:14

DROPS Design answered:

Dear Wendy, we are sorry, but we do not have a written out pattern for the diagramsm but you will find teh explanations for eaxg symbol just above the charts. There are also a some videos to help you along, you can find the links just below the pictures. However, if you still having problems, you can always ask for help in the store you bought your DROPS yarn from, Happy Crafting!

01.07.2018 - 03:35