DROPS / 170 / 39

Sol by DROPS Design

Hæklet DROPS gulvtæppe i 2 tråde ”Paris” med stangm og hulmønster.

DROPS Design: Model nr w-598
Garngruppe C + C eller E
----------------------------------------------------------
Mål: Diameter: ca 84 cm
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio
750 g f.nr 14, stærk gul

DROPS HÆKLENÅL nr 7 – eller den nål du skal bruge for at få 10 st x 5,5 rækker med 2 tråde på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diag A.1 til A.3.
----------------------------------------------------------

GULVTÆPPE:
Tæppet hækles rundt med 2 tråde.

Hækl 4 lm med 2 tråde Paris på nål 7 og sæt dem sammen til en ring med 1 km.
Hækl mønster efter diag A.1 6 gange på omg. OBS: A.X viser hvordan hver omg starter og slutter i hele arb. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når hele A.1 er hæklet færdig i højden, fortsættes der med mønster fra A.2 over hver rapport med A.1. Når A.2 er hæklet færdig i højden fortsættes der med A.3 (= 24 rapporter på omg). Når hele A.3 er hæklet færdig i højden er der 264 st på omg. Hækl 1 omg med 1 st i hver st. Klip og hæft tråden.

Diagram

= hækl 4 lm og sæt dem sammen til en ring med 1 km.
= 1 lm
= 1 st om lm
= 1 st i st
= hækl 3 st i en st således: Hækl 1 st, men vent med sidste gennemtræk (= 2 m på nålen), hækl 2 st til i samme st på samme måde (= 4 m på nålen) men ved sidste gennemtræk trækkes tråden gennem alle m på nålen.
= hækl 2 st sammen til 1 st således: Hækl 1 st, men vent med sidste gennemtræk (= 2 m på nålen), hækl 1 st i næste st, men ved sidste gennemtræk trækkes tråden gennem alle m på nålen.
= omg starter med 3 lm, og afsluttes med 1 km i 3.lm i starten af omg.
= Denne omg er sidste omg i forrige diag som blev hæklet.
= hækl km frem til første lm/lm-bue. Første st på denne omg erstattes med 3 lm. Afslut omg med 1 km i 3 lm i starten af omg.
= Start her


Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 170-39.