DROPS / 170 / 42

The Trail by DROPS Design

Hæklet DROPS gulvtæppe i 4 tråde ”Paris” med farvemønster.

DROPS Design: Model nr w-596
Garngruppe C + C + C + C eller E + E
----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: 68 cm. Længde: 106 cm
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio
450 g f.nr 19, lys gul
300 g f.nr 17, naturhvid
300 g f.nr 10, mørk turkis
250 g f.nr 41, sennep
250 g f.nr 06, stærk rosa
250 g f.nr 38, koral
200 g f.nr 01, abrikos
150 g f.nr 02, lys turkis

DROPS HÆKLENÅL nr 7 – eller den nål du skal bruge for at få 9 st x 5 rækker med 4 tråde på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diag A.1. Diag hækles i st, dvs 1 rude i diag modsvarer 1 st.

TIPS VED DOBBELT TRÅD:
Brug tråden fra indersiden og ydersiden af nøglet.

FARVESKIFT:
Når der skiftes farve hækles der således: Før sidste gennemtræk af sidste m på nålen, skiftes farve, træk den sidste m på nålen igennem med den nye farve.

HÆKLEINFO:
På hver række med st, erstattes første st med 3 lm. De 3 lm hækles i samme farve som første st i diag A.1. Dvs når der skiftes farve i starten af omg hækles der 1 km i første st med den nye farve, derefter 3 lm (= 1 st).
----------------------------------------------------------

GULVTÆPPE:
Arb hækles i mønster med 2 farver ad gangen, frem og tilbage. hækl 71 lm på nål 7 med 4 tråde stærk rosa – læs TIPS VED DOBBELT TRÅD. Hækl 1 st i 4.lm fra nålen (= 2 st) – læs HÆKLEINFO, 1 st i hver af de næste 3 lm, * spring over 1 lm, 1 st i hver af de næste 7 lm *, gentag fra *-* rækken ud = 61 st. Derefter hækles A.1. - LÆS FARVESKIFT! Klip og hæft trådene når der bliver for lange spring mellem rækkerne med farver. Sørg for at farven der ikke hækles med ligger på vrangsiden af arb og ikke strammer arb. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når A.1 er hæklet 1 gang i højden, klippes og hæftes trådene.

Diagram

= stærk rosa
= lys turkis
= koral
= naturhvid
= sennep
= mørk turkis
= lys gul
= abrikos

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 170-42.