DROPS / 170 / 41

Boardwalk by DROPS Design

Heklet DROPS gulvteppe i 2 tråder ”Paris” med hullmønster.

Stikkord: hullmønster, tepper,
DROPS Design: Modell nr w-597
Garngruppe C + C eller E
----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: 61 - 73 cm. Lengde: 100 - 123 cm.
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio
800-900 g f.nr 101, lys blå

DROPS HEKLENÅL NR 6 - eller den nålen du må bruke for å få 12 st x 6 rader på 10 x 10 cm med 2 tråder.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

100% Bomull
fra 16.00 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 18.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 16.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 256kr. Les mer.

Instruksjoner

HEKLEINFO:
På beg av hver rad med st hekles det 3 lm til å snu med. Disse 3 lm erstatter ikke første st.
På beg av hver rad med dbl-st hekles det 4 lm til å snu med. Disse 4 lm erstatter ikke første dbl.st.

MØNSTER:
Se diag A.1 til A.6.
----------------------------------------------------------

GULVTEPPE:
Hekle 87-104 lm (inkl 3 lm til å snu med) på nål 6 med 2 tråder Paris. Første rad hekles slik: Hekle 1 st i 4.lm fra nålen (= 1 st og 3 lm til å snu med), hekle 1 st i hver av de neste 6-2 lm, * hopp over 1 lm, hekle 1 st i hver av de neste 6 lm *, gjenta fra *-* 10-13 ganger til = 73-87 st. Nå hekles det mønster fra 2.rad i diag slik - LES HEKLEINFO!: Hekle A.1 (= 2 st), A.2 (= 14 st) 5-6 ganger i bredden, A.3 (= 1 st). Når hele A.1-A.3 er heklet ferdig i høyden fortsettes det fra 1.rad med A.4 over A.1, A.5 over A.2 og A.6 over A.3. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN! Når A.X er heklet ferdig 1 gang i høyden, gjentas A.X 1-2 ganger til i høyden. Arb måler ca 77-101 cm. Fortsett videre med de resterende 9 rader i A.4-A.6. Nå hekles de 2 siste rader i A.X, deretter hekles det 2 rader med 1 st i hver st. Arb måler ca 100-123 cm i lengden. Klipp og fest tråden.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 29.09.2016
Nytt fargenummer: DROPS PARIS fra Garnstudio
800-900 g f.nr 101, lys blå

Diagram

= 1 lm
= 1 st i st
= 1 st om lm/lm-bue
= Hekle 2 st i en st slik: Hekle 1 st men vent med siste gjennomtrekning (= 2 m på nålen), hekle 1 st til i samme st, men ved siste gjennomtrekning trekkes tråden gjennom alle 3 m på nålen.
= Første rad er forkl i oppskriften.
= Start her!
= Hekle 1 st om lm-buen før st, men vent med siste gjennomtrekning (= 2 m på nålen), hekle 1 st i st, men ved siste gjennomtrekning trekkes tråden gjennom alle m på nålen (= 1 m på nålen), hekle 1 st i samme st, men vent med siste gjennomtrekning (= 2 m på nålen), hekle 1 st om neste lm-bue, men ved siste gjennomtrekning trekkes tråden gjennom alle m på nålen.
= Hekle 2 st sammen slik: Hekle 1 st i første st, men vent med siste gjennomtrekning (= 2 m på nålen), hekle 1 st i neste st, men ved siste gjennomtrekning trekkes tråden gjennom alle m på nålen.
= 1 dbl-st


Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (16)

Hilde Demolder 31.08.2020 - 20:33:

Beste, Ik wil het karpetje maken in de kleinste maat (61cm breed, 100cm lang). Op de foto zie ik een tapijtje met 4 patronen in de breedte. Als ik de instructies volg voor de kleinste maat, bekom ik een breedte van 73cm, (zoals de grootste maat) en met 5 patronen naast elkaar. Ik ben herbegonnen. Ik heb zelf omgerekend voor 4 patronen, en nu is mijn werkstuk 61 cm breed, zoals ik het wou. Er zit dus een foutje in de beschrijving.

Megan 07.05.2020 - 21:01:

Hi! I have noticed something: the fact that the pattern starts with two trebles and finishes with just one fits very well with the double trebles row, but on rows with the lace pattern, the first repetition in particular is very tight because the pattern requires to fit the two initial trebles on the one treble that ended the previous row. Any suggestions? Thanks for your amazing patterns. Megan

DROPS Design 08.05.2020 kl. 09:00:

Dear Mega, I'm not sure to understand properly your question sorry, but have you watched the video to A.1, A.2, A.3? This might help you to get the pattern right. Make sure to check and keep correct tension. Happy crocheting!

Lucia DAndrade 07.10.2019 - 17:53:

No entiendo porqué pide saltar 1 cad en la primera vuelta (* skip ch 1, work 1 dc in each of the next 6 ch *, repeat from *-* ).... espero su respuesta Gracias!

DROPS Design 08.10.2019 kl. 18:36:

Hola Lucia! Los puntos de cadena son ligeramente más angostos que otros puntos, y para evitar trabajar la orilla de montaje demasiado apretada, simplemente montamos más puntos para comenzar. El número de puntos será ajustado en la hilera siguiente para corresponder con el patrón y el esquema de medidas. Buen trabajo!

Anna Paola Majer 09.08.2019 - 14:59:

Buongiorno, ho quasi terminato il tappeto e devo ultimare l' ultima riga. il mio dubbio è questo: ho iniziato con 87 catenelle, che sono diventate 73, seguendo le indicazioni. Ora sul lato opposto del tappeto devo ripristinarne 87, per simmetria? Come faccio a fare i 14 aumenti? Grazie!

DROPS Design 09.08.2019 kl. 18:16:

Buongiorno Anna Paola, non deve aumentare per tornare ad 87 maglie. A questo link può leggere perchè vengono avviate più catenelle del necessario. Buon lavoro!

Claire 21.01.2019 - 15:44:

Bonjour, Après le rang de DB, on pique dans l'arceau puis dans la B ? Sur la vidéo on dirait que les 2 B sont dans l'arceau.... Merci d'avance.

DROPS Design 21.01.2019 kl. 16:33:

Bonjour Claire, après le rang de DB, on crochète 1 B dans chaque maille (= 2ème symbole) et 1 B autour de l'arceau/de la ml (= 3ème symbole), on va donc crocheter ici en piquant dans l'arceau. Bon crochet!

Niamh 01.11.2016 - 04:18:

In the photo, and the chart, the points on the top "v" shapes are different than those on the bottom "v" shapes ie the rug does not look symmetrical? Is this correct as when it's finished it gives the appearance that an error has been made, when in fact the pattern has been followed correctly?

DROPS Design 01.11.2016 kl. 14:31:

Dear Niamh, there's no error, it has been designed like that, but you are welcome to make your own edit if you like to. Happy crocheting!

Danni Rekeweg 23.06.2016 - 17:15:

I do not understand the instructions or the graph. Do I work the graph right to left, then left to right, or up then down ? The instructions say when entire A1-A3 have been worked vertically.. Also the picture shows a few solid rows, then what looks like a dc, ch1 repeat design then a V design..., but I do not see that on the graph. I have crocheted for 40 years, but I am stumped on this one.

DROPS Design 24.06.2016 kl. 08:34:

Dear Mrs Rekeweg, start reading diagram on the bottom corner on the right side towards the left from RS and from the left towards the right from WS. 1st row = row with the arrow (the one with the star has already been worked). Then work 1 time the diagrams A.1, A.2 and A.3 in height (= 15 rows), then work diagrams A.4, A.5 and A.6 in height, repeating first A.X a total of 2 times then finish the 9 last rows in A.4-A.6, then work 2 last rows in A.1 and 2 rows with dc (so that work ends with same pattern it beg). Happy crocheting!

Tatiana Alanko 07.05.2016 - 21:37:

Hei. Miten voisi käydä niin että virkkaamaalla ensimmäistä kerrosta (104) tulee tuplampi vähemmän silmukoita? Miten saadaan just 87 silmukkaa - en tajunnut sitä? Ja jos virkkaa pienempaa kokoa niin tulee liian kireä eikä suora linja jos seuraa täsmälleen ohjeetta? Katsoessani kuvaa niin ei näytä että ensimmäinen kerros virkattu kuin ohjeessa. Selitäkää ystävällisesti. Kiitos.

DROPS Design 11.05.2016 kl. 14:16:

Hei! Ensimmäisellä kerroksella virkataan pylväitä ja samalla ketjusilmukoita jätetään tasaisin välein virkkaamatta, jolloin s-luku vähenee. Kunhan virkkaat ohjeen mukaan ja tiheytesi on oikea, työhön tulee 87 pylvästä ja reunasta tulee tasainen. Voit aina pyytää lisää apua paikallisesta DROPS liikkeestäsi.

Gian Luigi PELLEGRINI 20.03.2016 - 16:11:

170-41 .a in ognuna delle 6-2 cat successive, * saltare 1 cat, 1 m.a in ognuna delle 6 cat successive *, ripetere da *-* altre 10-13 volte = 73-87 m.a. per favore potrei avere informazioni sulla spiegazione 6-2 succ saltare 1 cat e tutta la spiegazione grazie molte e poi 73-87 m a si riferiscono alle due misure grazie ancora

DROPS Design 20.03.2016 kl. 16:28:

Buon giorno Gian Luigi. Se sta seguendo la taglia più piccola, deve lavorare 6 m.a, una in ognuna delle 6 cat; se sta lavorando la taglia più grande lavora 2 m.a nelle 2 cat successive. Il primo numero fa riferimento alla taglia piccola, il secondo alla grande. Quando trova indicato: saltare una cat, non deve lavorare in quella cat, ma passa a quella successiva. Buon lavoro!

Gian Luigi PELLEGRINI 20.03.2016 - 13:52:

1 m.a nella 4a cat dall’uncinetto (= 1 m.a e 3 cat per girare il lavoro), 1 m.a in ognuna delle 6-2 cat successive, * saltare 1 cat, 1 m.a in ognuna delle 6 cat successive *, ripetere da *-* altre 10-13 volte = 73-87 m.a.

DROPS Design 20.03.2016 kl. 14:33:

Buongiorno Gian Luigi. Il conteggio delle m.a è corretto. Le prime 3 cat non contano come una m.a; lavora 1 m.a nella quarta cat, 6-2 m.a (in tutto 7-3 m.a). Ripete la sequenza *saltare una cat, una m.a in ognuna delle 6 cat successive*, in tutto 11-14 volte (quindi 66-84 m.a). Quindi in tutto: 73-87 m.a. Ci riscriva se non era questo il problema. Buon lavoro!

Kommentér oppskrift DROPS 170-41

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.