DROPS Extra / 0-1160

Nellim by DROPS Design

Strikket DROPS hue i ”Lima” eller "Puna" med glatstrik og rib

DROPS Design: Model nr li-057
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Størrelse: S/M - L/XL
Passer hovedmål: ca 57/58 - 59/60 cm
Materialer:
DROPS LIMA fra Garnstudio
100 g i alle str af f.nr 0519, mørk grå

Eller brug:
DROPS PUNA fra Garnstudio
100 g i alle str af f.nr 05, mørk grå

DROPS STRØMPEP OG RUNDP (40 cm) nr 4 – eller det p.nr du skal bruge for at få 21 m x 28 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS RUNDP (40 cm) nr 3,5 – til Rib.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tags: huer, posehue,
Garntype
Deals fra
23.00 DKK
15.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INDTAGNINGSTIPS:
Der tages 2 m ind således:
Strik til der er 2 m tilbage før mærket, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse m over, flyt mærket og strik 2 ret sammen.
----------------------------------------------------------

HUE:
Huen strikkes rundt på rundp, skift til strømpep ved behov.
Slå 129-138 m op på rundp 3,5 med Lima eller Puna. Strik Rib (= 1 r, 2 vr) i 4 cm. Nu skiftes der til rundp 4 og der fortsættes i glatstrik, SAMTIDIG på første omg tages der 20-22 m ind jævnt fordelt = 109-116 m. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arb måler 18-19 cm sættes der 4 mærker i arb således: Sæt et mærke i starten af omg, derefter sættes der et mærke med 27-29 m imellem 3 gange til, der er 28-29 m tilbage efter sidste mærke (= 4 mærker). På næste omg tages der 1 m ind på hver side af hvert mærke således - læs INDTAGNINGSTIPS! = 8 m taget ind. Gentag på hver 2.omg totalt 12-13 gange. Der er 13-12 m tilbage på p. Klip tråden og træk den gennem de resterende m, træk sammen og hæft godt. Arb måler ca 27-28 cm.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1160.