DROPS Baby / 25 / 35

Baby Blues Hat by DROPS Design

Hæklet hue med striber til baby i DROPS Karisma. Str 0 – 4 år

DROPS Design: Model nr u-056-by
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 0/3 - 6/18 mdr (2/4) år
Passer hovedmål: 38/42 - 44/46 (50/52) cm
Materialer:
DROPS KARISMA fra Garnstudio
50 g i alle str f.nr 01, naturhvid
50 g i alle str f.nr 70, lys blågrå

DROPS HÆKLENÅL NR 4,5 – eller den nål du skal bruge for at få 16 halv-st i bredden og14 rækker i højden på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 16.95 kr /50g
DROPS Karisma uni colour DROPS Karisma uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Karisma mix DROPS Karisma mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 33.9kr. Læs mere.

Instruktioner

HÆKLEINFO-1:
Første halv-st på hver række erstattes med 2 lm. Hver række afsluttes med 1 halv-st i 2.lm på beg af forrige række.

HÆKLEINFO-2:
1.halv-st på beg af hver omg erstattes med 2 lm. Hver omg afsluttes med 1 km i 2.lm på beg af omg.

STRIBER:
* 2 rækker/omg halv-st med lys blågrå, 2 rækker/omg halv-st med naturhvid *, gentag fra *-*.

UDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 halv-st ud ved at hækle 2 halv-st i næst yderste halv-st.

SAMMENHÆKLING AF HALV-ST:
Der tages en halv-st ind ved at hækle 2 halv-st sammen, dvs hækl en halv-st men vent med sidste omslag og gennemtræk (= 3 m tilbage på nålen), hækl 1 halv-st i næste m og træk sidste omslag gennem alle 5 m på nålen.

SAMMENHÆKLING AF FM:
2 fm hækles sammen til 1 fm således: Stik nålen ind i første m, hent tråden, stik nålen ind i næste m, hent tråden, lav et omslag og træk tråden gennem alle 3 m på nålen.
--------------------------------------------------------

ØREKLAP:
Hækl 5 lm på nål 4,5 med lys blågrå. Hækl 1 halv-st i 3 lm fra nålen, 1 halv-st i de 2 næste lm = 4 halv-st, vend arb. Læs HÆKLEINFO-1. Videre hækles der STRIBER – se forkl over Samtidig med at der hækles således:
Hækl 1 række halv-st Samtidig med at der tages 1 halv-st ud i hver side – læs UDTAGNINGSTIPS! Gentag udtagningen i hver side på hver række totalt 4-5 (6) gange = 12-14 (16) halv-st. Fortsæt med halv-st og afslut når øreklappen måler 5-6 (8) cm – afpas efter to rækker med naturhvid. Læg arb til side og hækl 1 øreklap til.

HUE:
LÆS HÆKLEINFO-2! Hækl 7-7 (7) lm med lys blågrå, hækl halv-st over den ene øreklap, hækl 16-18 (20) lm (= midt foran), hækl halv-st over den anden øreklap, hækl 7-7 (7) lm og afslut med 1 km i første lm = 54-60 (66) lm/halv-st. Beg af omg = midt bagpå. På næste omg hækles der 1 halvst i hver lm/halv-st. Fortsæt med halv-st rundt i striber. Når arb måler 8-10 (11) cm fra midt bagpå hækles næste omg med indtagninger således: * 1 halv-st i hver af de 4 første m, derefter hækles de 2 næste halv-st sammen – se forkl over *, gentag fra *-* omg rundt (der er nu taget 9-10-11 halv-st ind på omg). Hækl 1 omg uden indtagninger og så næste omg således: * 1 halv-st i hver af de 3 første m, derefter hækles de 2 næste halv-st sammen*, gentag fra *-* omg rundt.
Gentag indtagningerne på hver 2.omg (med 1 halv-st mindre mellem indtagningerne for hver gang der tages ind), 2 gange til = 18-20 (22) halv-st på omg. Hækl 2-2 (3) omg uden at tage ind. På næste omg hækles alle halv-st sammen 2 og 2 = 9-10 (11) halv-st tilbage på omg. Klip tråden, sy den gennem de sidste m, træk sammen og hæft. Huen måler ca 16-18 (20) cm fra toppen og ned.

HÆKLEKANT:
Hækl på nål 4,5 med naturhvid rundt om huens åbning således: * 1 fm i første m, 1 lm, spring over 1 m/række *, gentag fra *-* omg rundt og afslut med 1 km i første fm.

SNOET SNOR:
Klip 2 tråde naturhvid à 150 cm. Sno dem sammen til de gør modstand, træk snoren gennem den ene øreklap (nederst og midt på), læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i enden.
Lav en tilsvarende snor nederst på den anden øreklap.

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Baby 25-35) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (15)

Chiara Brambilla 24.12.2020 - 19:17:

How do I know when I have to change colour in the hat to obtain the light blue and white lines? / come faccio a capire quando cambiare colore nel cappello?

DROPS Design 24.12.2020 kl. 23:27:

Hi Chiara! STRIPES: * 2 rows/rounds htr with light blue grey, 2 rows/rounds htr with off white *, repeat from *-*. And follow the instrucions :) Happy crocheting!

Angélique 13.11.2019 - 15:04:

Bonjour, Je ne comprends pas le début de l'étape bonnet.J'ai monté mes 7 ml mais après faut-il utiliser ces ml pour effectuer les db dans le premier cache-oreille déjà fait ou bien je fais mes 7ml que je mets de côté et je continue en db dans mes 12 db monté du cache-oreille puis je continue avec les 18 ml puis je rajoute le 2eme cache-oreille puis 7 ml.Je ne comprends pas ce passage?Pourriez-vous m'expliquer?Un grand merci d'avance.Angélique

DROPS Design 13.11.2019 kl. 15:48:

Bonjour Angélique, après les 7 ml (demi-dos), vous crochetez un des cache-oreilles soit 12 dB, puis vous crochetez 16 ml (devant du bonnet), le 2ème cache-oreille soit 12 dB et 7 ml (demi-dos) et terminez par 1 mc dans la 1ère des ml du tour = vous avez maintenant 2 x 7 ml au milieu dos et 16 ml pour le devant du bonnet. Bon crochet!

Sylvia Brown 21.08.2019 - 19:10:

I'm not sure what yarn type B is. Would be the same as a 3? And I also want you to know how much I love your patterns!!

DROPS Design 22.08.2019 kl. 09:29:

Dear Mrs Brown, you'll find here the list of your yarn group B - you can read more about the yarn used here in its Shadecard. Happy crocheting!

SOLVEIG GARNES HAUGEN 05.06.2018 - 00:08:

Iflg oppskriften skal jeg hekle 18 lm, og deretter halvstaver over neste øreklaff. Dette blir jo alt for kort? Samtidig står det (=midt foran), noe som får meg til å lure på om det betyr at jeg skal hekle 18 lm til før jeg hekler over den andre øreklaffen. Hva er riktig? Når jeg hekler 18 lm på nål 4,5 blir det omtrent passelig til dukken...

Rebecca 01.03.2018 - 02:15:

Have previously made earflap hats, all of which were part of the hat, not separate. Because these earflaps are made separately and there are no pattern directions regarding best way to attach, plus cm from mid-front of "newborn" hat body to "cheek-side" edge of each earflap, I need help in making these determinations. If the newborn lived near me, this would not be an issue, but little Daniel lives 3,000 miles from my home. Appreciate your assistance. Kindest regards.

DROPS Design 01.03.2018 kl. 09:27:

Dear Rebecca, if your tension is correct, then just follow the pattern crocheting first 7 ch, then 1 hdc in each of the st from 1st earflap, 16 ch (= mid front), 1 hdc in each of the st from 2nd earflap, then 7 ch and join in the round = you should have now 54 sts (ch on back piece + front piece and hdc over both earflaps). Happy crocheting!

Jessica 18.04.2017 - 10:14:

Hejsa. Jeg har et spørgsmål: De 2 lm jeg starter hver række med, skal jeg der i den ene af dem lave 1 halv-st i på hver række? Og i forhold til udtagning, menes der den sidste halv-st inden de 2lm eller næst sidste halv-st? Mvh. Jessica

DROPS Design 28.04.2017 kl. 08:58:

Hej Jessica, hvis du har erstattet en halv-st med 2 lm, så tæller de med som halv-st. Ja du tager ud i næst yderste halv-st, som der står under udtagningstipset. God fornøjelse!

Melanie 02.04.2017 - 17:48:

Hallo. Ich habe eine Frage zu den Ohrenklappen. Ich beginne mit 5 Luftmaschen. Muss ich auch hier breits der häkelinfo1 folgen und bereits hier zwei Luftmaschen zusätzlich machen? OderUSS man hier einfach in die zweite LM stechen und dann 4 halbe Stäbchen häkeln? Vielen Dank bereits im Voraus für Ihre Hilfe. MfG

DROPS Design 03.04.2017 kl. 10:55:

Liebe Melanie, die 2 Lm zum wenden sind in den 5 Lm inbegriffen, dh 5 Lm häkeln, und 1 H-Stb in die 3. Lm von der Nadeln, und 1 H-Stb in die 2 nächsten Lm = 4 H-Stb (= die 2 Lm = erste H-Stb). Viel Spaß beim häkeln!

Sally Jensen 29.05.2016 - 04:01:

I would like to also make the sweater that matches the Baby Blue Hat pattern - Baby Drops 25-35 pattern. Could you tell me where I would find this pattern. Thank you for all your time and help. I LOVE this site and all the help. Sally

DROPS Design 29.05.2016 kl. 10:22:

Dear Mrs Jensen you can find the related suit under the tab "related patterns" next to the picture: it's the pattern 25-34. Happy crocheting!

Rose Keßler 16.05.2016 - 13:30:

Hallo, gibt es auch die Anleitung für das passende Jäckchen? Mit lieben Grüßen Rose Keßler

DROPS Design 17.05.2016 kl. 08:38:

Liebe Rose, das Kleidungsstück, das man auf dem Foto sieht, ist der Strampelanzug Modell b25-34.

Susi 14.03.2016 - 10:28:

Hallo kannst du mir den Anfang der Mütze noch etwas anders erklären oder gibt es dazu vielleicht ein Video# Danke

DROPS Design 14.03.2016 kl. 11:44:

Hallo Susi, in der ersten Reihe der Mütze werden zwischen den Ohrenklappen Luftmaschen gehäkelt, damit sie nachher den gesamten Kopfumfang in der Runde haben.

Kommentere opskrift DROPS Baby 25-35

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

Baby Blues Hat

Kaderus, Czech Republic