DROPS Baby / 25 / 35

Baby Blues Hat by DROPS Design

Heklet lue med striper til baby i DROPS Karisma. Str 0 – 4 år

Stikkord: hodeplagg, kyse, luer, striper,
  • Baby Blues Hat / DROPS Baby 25-35 - Heklet lue med striper til baby i DROPS Karisma. Str 0 – 4 år
DROPS Design: Modell nr u-056-by
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 0/3 - 6/18 mnd (2/4) år
Passer hodemål: 38/42 - 44/46 (50/52) cm
Materialer:
DROPS KARISMA fra Garnstudio
50 g i alle str f.nr 01, naturhvit
50 g i alle str f.nr 70, lys blågrå

DROPS HEKLENÅL NR 4,5 – eller den nålen du må bruke for å få 16 halv-st i bredden og14 rader i høyden på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 18.00 kr /50g
DROPS Karisma uni colour DROPS Karisma uni colour 18.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Karisma mix DROPS Karisma mix 18.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 36kr. Les mer.

Instruksjoner

HEKLEINFO-1:
Første halv-st på hver rad erstattes med 2 lm. Hver rad avsluttes med 1 halv-st i 2.lm på beg av forrige rad.

HEKLEINFO-2:
1.halv-st på beg av hver omg erstattes med 2 lm. Hver omg avsluttes med 1 kjm i 2.lm på beg av omg.

STRIPER:
* 2 rader/omg halv-st med lys blågrå, 2 rader/omg halv-st med naturhvit *, gjenta fra *-*.

ØKETIPS:
Det økes 1 halv-st ved å hekle 2 halv-st i nest ytterste halv-st.

SAMMENHEKLING AV HALV-ST:
Det felles en halv-st ved å hekle 2 halv-st sammen, dvs hekle en halv-st men vent med siste kast og gjennomtrekk (= 3 m igjen på nåla), hekle 1 halv-st i neste m og trekk siste kast gjennom alle 5 m på nåla.

SAMMENHEKLING AV FM:
2 fm hekles sammen til 1 fm slik: Stikk nåla inn i første m, hent tråden, stikk nåla inn i neste m, hent tråden, lag et kast og trekk tråden gjennom alle 3 m på nåla.
--------------------------------------------------------

ØREKLAFF:
Hekle 5 lm på nål 4,5 med lys blågrå. Hekle 1 halv-st i 3 lm fra nålen, 1 halv-st i de 2 neste lm = 4 halv-st, snu arb. LES HEKLEINFO-1. Videre hekles det STRIPER – se forkl over SAMTIDIG som det hekles slik:
Hekle 1 rad halv-st SAMTIDIG som det økes 1 halv-st i hver side – LES ØKETIPS! Gjenta økningen i hver side på hver rad totalt 4-5 (6) ganger = 12-14 (16) halv-st. Fortsett med halv-st og avslutt når øreklaffen måler 5-6 (8) cm – avpass etter to rader med naturhvit. Legg arb til side og hekle 1 øreklaff til.

LUE:
LES HEKLEINFO-2! Hekle 7-7 (7) lm med lys blågrå, hekle halv-st over den ene øreklaffen, hekle 16-18 (20) lm (= midt foran), hekle halv-st over den andre øreklaffen, hekle 7-7 (7) lm og avslutt med 1 kjm i første lm = 54-60 (66) lm/halv-st. Beg av omg = midt bak. På neste omg hekles det 1 halvst i hver lm/halv-st. Fortsett med halv-st rundt i striper. Når arb måler 8-10 (11) cm fra midt bak hekles neste omg med fellinger slik: * 1 halv-st i hver av de 4 første m, deretter hekles de 2 neste halv-st sammen – se forkl over *, gjenta fra *-* omg rundt (det er nå felt 9-10-11 halv-st på omg). Hekle 1 omg uten fellinger og så neste omg slik: * 1 halv-st i hver av de 3 første m, deretter hekles de 2 neste halv-st sammen*, gjenta fra *-* omg rundt.
Gjenta fellingene på hver 2.omg (med 1 halv-st mindre mellom fellingene for hver gang det felles), 2 ganger til = 18-20 (22) halv-st på omg. Hekle 2-2 (3) omg uten å felle. På neste omg hekles alle halv-st sammen 2 og 2 = 9-10 (11) halv-st tilbake på omg. Klipp tråden, tråkle den gjennom de siste m, snurp sammen og fest. Lua måler ca 16-18 (20) cm fra toppen og ned.

HEKLEKANT:
Hekle på nål 4,5 med naturhvit rundt luens åpning slik: * 1 fm i første m, 1 lm, hopp over 1 m/rad *, gjenta fra *-* omg rundt og avslutt med 1 kjm i første fm.

TVUNNET SNOR:
Klipp 2 tråder naturhvit à 150 cm. Tvinn de sammen til de gjør motstand, tre snoren gjennom den ene øreklaffen (nederst og midt på), legg snoren dobbelt og den vil tvinne seg igjen. Knyt en knute i enden.
Lag en tilsvarende snor nederst på den andre øreklaffen.
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (15)

country flag Chiara Brambilla 24.12.2020 - 19:17:

How do I know when I have to change colour in the hat to obtain the light blue and white lines? / come faccio a capire quando cambiare colore nel cappello?

user icon DROPS Design 24.12.2020 kl. 23:27:

Hi Chiara! STRIPES: * 2 rows/rounds htr with light blue grey, 2 rows/rounds htr with off white *, repeat from *-*. And follow the instrucions :) Happy crocheting!

country flag Angélique 13.11.2019 - 15:04:

Bonjour, Je ne comprends pas le début de l'étape bonnet.J'ai monté mes 7 ml mais après faut-il utiliser ces ml pour effectuer les db dans le premier cache-oreille déjà fait ou bien je fais mes 7ml que je mets de côté et je continue en db dans mes 12 db monté du cache-oreille puis je continue avec les 18 ml puis je rajoute le 2eme cache-oreille puis 7 ml.Je ne comprends pas ce passage?Pourriez-vous m'expliquer?Un grand merci d'avance.Angélique

user icon DROPS Design 13.11.2019 kl. 15:48:

Bonjour Angélique, après les 7 ml (demi-dos), vous crochetez un des cache-oreilles soit 12 dB, puis vous crochetez 16 ml (devant du bonnet), le 2ème cache-oreille soit 12 dB et 7 ml (demi-dos) et terminez par 1 mc dans la 1ère des ml du tour = vous avez maintenant 2 x 7 ml au milieu dos et 16 ml pour le devant du bonnet. Bon crochet!

country flag Sylvia Brown 21.08.2019 - 19:10:

I'm not sure what yarn type B is. Would be the same as a 3? And I also want you to know how much I love your patterns!!

user icon DROPS Design 22.08.2019 kl. 09:29:

Dear Mrs Brown, you'll find here the list of your yarn group B - you can read more about the yarn used here in its Shadecard. Happy crocheting!

country flag SOLVEIG GARNES HAUGEN 05.06.2018 - 00:08:

Iflg oppskriften skal jeg hekle 18 lm, og deretter halvstaver over neste øreklaff. Dette blir jo alt for kort? Samtidig står det (=midt foran), noe som får meg til å lure på om det betyr at jeg skal hekle 18 lm til før jeg hekler over den andre øreklaffen. Hva er riktig? Når jeg hekler 18 lm på nål 4,5 blir det omtrent passelig til dukken...

country flag Rebecca 01.03.2018 - 02:15:

Have previously made earflap hats, all of which were part of the hat, not separate. Because these earflaps are made separately and there are no pattern directions regarding best way to attach, plus cm from mid-front of "newborn" hat body to "cheek-side" edge of each earflap, I need help in making these determinations. If the newborn lived near me, this would not be an issue, but little Daniel lives 3,000 miles from my home. Appreciate your assistance. Kindest regards.

user icon DROPS Design 01.03.2018 kl. 09:27:

Dear Rebecca, if your tension is correct, then just follow the pattern crocheting first 7 ch, then 1 hdc in each of the st from 1st earflap, 16 ch (= mid front), 1 hdc in each of the st from 2nd earflap, then 7 ch and join in the round = you should have now 54 sts (ch on back piece + front piece and hdc over both earflaps). Happy crocheting!

country flag Jessica 18.04.2017 - 10:14:

Hejsa. Jeg har et spørgsmål: De 2 lm jeg starter hver række med, skal jeg der i den ene af dem lave 1 halv-st i på hver række? Og i forhold til udtagning, menes der den sidste halv-st inden de 2lm eller næst sidste halv-st? Mvh. Jessica

user icon DROPS Design 28.04.2017 kl. 08:58:

Hej Jessica, hvis du har erstattet en halv-st med 2 lm, så tæller de med som halv-st. Ja du tager ud i næst yderste halv-st, som der står under udtagningstipset. God fornøjelse!

country flag Melanie 02.04.2017 - 17:48:

Hallo. Ich habe eine Frage zu den Ohrenklappen. Ich beginne mit 5 Luftmaschen. Muss ich auch hier breits der häkelinfo1 folgen und bereits hier zwei Luftmaschen zusätzlich machen? OderUSS man hier einfach in die zweite LM stechen und dann 4 halbe Stäbchen häkeln? Vielen Dank bereits im Voraus für Ihre Hilfe. MfG

user icon DROPS Design 03.04.2017 kl. 10:55:

Liebe Melanie, die 2 Lm zum wenden sind in den 5 Lm inbegriffen, dh 5 Lm häkeln, und 1 H-Stb in die 3. Lm von der Nadeln, und 1 H-Stb in die 2 nächsten Lm = 4 H-Stb (= die 2 Lm = erste H-Stb). Viel Spaß beim häkeln!

Sally Jensen 29.05.2016 - 04:01:

I would like to also make the sweater that matches the Baby Blue Hat pattern - Baby Drops 25-35 pattern. Could you tell me where I would find this pattern. Thank you for all your time and help. I LOVE this site and all the help. Sally

user icon DROPS Design 29.05.2016 kl. 10:22:

Dear Mrs Jensen you can find the related suit under the tab "related patterns" next to the picture: it's the pattern 25-34. Happy crocheting!

country flag Rose Keßler 16.05.2016 - 13:30:

Hallo, gibt es auch die Anleitung für das passende Jäckchen? Mit lieben Grüßen Rose Keßler

user icon DROPS Design 17.05.2016 kl. 08:38:

Liebe Rose, das Kleidungsstück, das man auf dem Foto sieht, ist der Strampelanzug Modell b25-34.

country flag Susi 14.03.2016 - 10:28:

Hallo kannst du mir den Anfang der Mütze noch etwas anders erklären oder gibt es dazu vielleicht ein Video# Danke

user icon DROPS Design 14.03.2016 kl. 11:44:

Hallo Susi, in der ersten Reihe der Mütze werden zwischen den Ohrenklappen Luftmaschen gehäkelt, damit sie nachher den gesamten Kopfumfang in der Runde haben.

Kommentér oppskrift DROPS Baby 25-35

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Fra #dropsfan galleriet

Baby Blues Hat

Kaderus, Czech Republic