Gingy by DROPS Design

Heklet pepperkakemann i 2 tråder DROPS Safran. Tema: Jul

DROPS Extra 0-999
DROPS Design: Modell nr e-220
Garngruppe A + A
----------------------------------------------------------
Mål:
Bredde: ca 14 cm
Høyde: ca 15 cm
Materialer: DROPS SAFRAN fra Garnstudio
50 g f.nr 22, lys brun (1 nøste rekker til 2 stk pepperkakemann)
Og bruk: DROPS PARIS fra Garnstudio
En rest: f.nr 17, naturhvit
En rest: f.nr 12, rød

DROPS HEKLENÅL NR 4 - eller den nål du må ha for å få 20 fm og 18 rader på 10 x 10 cm med 2 tråder Safran.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Bomull
fra 18.95 kr /50g
DROPS Safran uni colour DROPS Safran uni colour 18.95 kr /50g
LindeHobby
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 18.95kr. Les mer.

Instruksjoner

HEKLEINFO:
Hver rad beg med 1 lm, hekle fm i hver fm på raden.

SAMMENHEKLING:
Hekle 1 fm, men vent med siste gjennomtrekning (= 2 m på nålen), hekle deretter neste fm (eller neste 2 fm på samme måte), men når siste gjennomtrekning gjøres trekkes tråden gjennom alle m på nålen = 1 fm igjen.
----------------------------------------------------------

PEPPERKAKEMANN:
Arb hekles frem og tilbake fra øverst på hodet ned til bena, deretter hekles armene fra bolen.
1.RAD: Hekle 5 lm med 2 tråder Safran på nål 4, snu og hekle 2 fm i 2.lm fra nålen, 1 fm i hver av de neste 2 lm, 2 fm i siste lm = 6 fm, snu arb.
2.RAD: LES HEKLEINFO! Hekle 2 fm i 1.fm, 1 fm i hver fm til det gjenstår 1 fm, 2 fm i siste fm = 8 fm, snu arb.
3.RAD: Hekle 1 fm i hver fm = 8 fm, snu arb.
4.RAD: Hekle 2 fm i 1.fm, 1 fm i hver fm til det gjenstår 1 fm, 2 fm i siste fm = 10 fm, snu arb.
5.-7.RAD: Hekle 1 fm i hver fm = 10 fm, snu arb.
8.RAD: Hekle de første 2 fm sammen - LES SAMMENHEKLING, 1 fm i hver av de neste 6 fm, hekle de siste 2 fm sammen = 8 fm, snu arb.
9.RAD: Hekle de første 2 fm sammen, 1 fm i hver av de neste 4 fm, hekle de siste 2 fm sammen = 6 fm, snu arb.
10.RAD: 3 lm, 1 fm i 2.lm fra nålen, 1 fm i neste lm, 1 fm i hver av de neste 6 fm = 8 fm, snu arb. Sett 1 merketråd på beg av raden (= skulder, her starter armen senere).
11.RAD: 3 lm, 1 fm i 2.lm fra nålen, 1 fm i neste lm, 1 fm i hver av de neste 8 fm = 10 fm, snu arb. Sett 1 merketråd på beg av raden (= skulder, her starter armen senere).
12.-14.RAD: Hekle 1 fm i hver fm = 10 fm, snu arb.
15.RAD: Hekle 2 fm i 1.fm, 1 fm i hver fm til det gjenstår 1 fm, 2 fm i siste fm = 12 fm, snu arb.
16.RAD: Hekle 1 fm i hver fm = 12 fm, snu arb.
17.RAD: Hekle 2 fm i 1.fm, 1 fm i hver fm til det gjenstår 1 fm, 2 fm i siste fm = 14 fm, snu arb.
18.-20.RAD: Hekle 1 fm i hver fm = 14 fm, snu arb.
Videre hekles 1 ben slik:
21.RAD: Hekle 1 fm i hver av de første 5 fm på raden, hekle neste 2 fm sammen = 6 fm (7 fm igjen på andre siden av raden), snu arb.
22.-24.RAD: Hekle 1 fm i hver fm = 6 fm, snu arb.
25.RAD: Hekle de første 2 fm sammen, 1 fm i hver av de neste 2 fm, hekle siste 2 fm sammen = 4 fm, snu arb.
26.RAD: Hekle alle fm 2 og 2 sammen = 2 fm, klipp og fest trådene.
Gjenta 21.-26.RAD på andre siden = 1 ben til.

ARM:
Arb hekles frem og tilbake. Med 2 tråder Safran, hekle 5 fm (ca 1 fm i hver rad) fra merketråden på skulderen på ene side, snu arb. Deretter hekles 5 rader med 1 fm i hver fm (totalt 6 rader fm). Neste rad hekles slik: Hekle de første 2 fm sammen, 1 fm i neste fm, hekle siste 2 fm sammen = 3 fm, snu arb. Hekle de 3 fm sammen = 1 fm, klipp og fest trådene. Gjenta på samme måte for den andre armen.
Hekle 1 pepperkakemann til (= bakstk) på samme måte.

HEMPE:
Med rød Paris, hekle 1 kjm om buen mellom de midterste 2 fm øverst på hodet på bakstk, deretter hekles lm i ca 12 cm, avslutt med 1 kjm i samme fm, klipp og fest tråden.

SLØYFE:
Arb hekles frem og tilbake fra midten og ut mot sidene. Med rød Paris, hekle 2 lm, * 3 fm i 1.lm som ble heklet, snu arb og hekle 1 fm i hver fm = 3 fm *, klipp og fest tråden. Snu arb og gjenta fra *-* 1 gang - dvs det hekles nå på andre siden av sløyfen, klipp tråden og behold 20 cm til montering. Kjm med tråden til midten av sløyfen, vikle rundt midten 2 ganger med tråden, snurp og feste tråden.

MONTERING:
Sy på sløyfen mellom hodet og bolen på forstk. Med naturhvit Paris, brodere øyne og munnen på hodet, sy med små sting nederst på bena og ytterst på armene, lag 2 knuter på bolen til knapper, se bildet.
Legg forstk og bakstk oppå hverandre med vrangen mot vrangen, hekle de sammen med 2 tråder Safran slik: Hekle 1 kjm under 1 arm gjennom begge lag, * 2 lm, hopp over ca 1 cm, 1 kjm i ytterst ledd av ytterst m gjennom begge lag *, gjenta fra *-* rundt hele pepperkakemannen. Avslutt med 1 kjm i 1.lm under ermet, klipp og fest trådene.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

5) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

6) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatt er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

7) Hvilken størrelse skal jeg velge?

Hvis du synes det er vanskelg å velge hvilken størrelse du skal lage, kan det være en god ide å måle et plagg du har og liker størrelsen på. Sammenlign målene med målskissen og velg den størrelsen som passer deg best.

Du finner målskissen nederst i oppskriften.

See DROPS lesson: Hvordan man leser en målskisse

til toppen

8) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

9) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

10) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

11) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

12) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

13) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

14) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

15) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

16) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

17) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

18) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

19) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

20) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

21) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

Foretrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen til slutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

22) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

23) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

24) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

25) Hvorfor nupper plagget mitt?

Nupper er en naturlig prosess som skjer til og med på de mest fine og ekslusive fibre. Det er et naturlig tegn på bruk og slitasjone og er vanskelig å unngå. Det blir mest tydelig der hvor det er mest friksjon på plagget, som under armene og på håndleddene.

Du kan få ditt plagg til å se ut som nytt igjen ved å fjerne nuppene med en nuppefjerner.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (15)

country flag Lisa wrote:

Is there a video showing the steps to make the gingerbread man?

15.11.2023 - 18:42

DROPS Design answered:

Dear Lisa, there is only a written pattern to this gingerbread man. Happy crocheting!

16.11.2023 - 09:54

country flag Henriette wrote:

Sød lille opskrift. I forhold til “sælges enkeltvis”. Hvordan skal det forståes. Må man for eksempel godt hækle en fem til ti stykker og sælge af dem til et julemarked så længe der henvises til drops design.

13.09.2023 - 21:38

country flag Connie Frickie wrote:

Må vi bruge denne opskrift i Røde Kors i Danmark til et event og nogle gaver?

06.07.2022 - 12:45

DROPS Design answered:

Hej Connie, ja det må i gerne, så længe i holder jer til det vi skriver under Copyright, som i finder nederst i opskriften :)

06.07.2022 - 13:28

country flag Françoise DELEUZE wrote:

Je viens de terminer mes bonhommes pain d'épices pour Noël 2022. Je me suis permise de mettre des petits boutons pour les yeux et en-dessous du noeud. Merci, ils sont trop super.

08.01.2021 - 17:15

country flag Tyna wrote:

Thank you for this pattern. I enjoyed the easy to follow instructions and I was pleased with the end result.

23.11.2020 - 00:43

country flag Isabel Lima wrote:

Fiz o boneco com restos de la que tinha em casa. Ficou muito bonito e bem conseguido! Parabens a desiner.

20.10.2020 - 19:53

country flag Dea wrote:

Scusate, non c'è più il video che faceva vedere come si realizza?

06.12.2018 - 16:02

DROPS Design answered:

Buonasera Dea, inoltriamo la sua richiesta alla casa madre. Buon lavoro!

06.12.2018 - 17:43

country flag Bettina wrote:

Ich habe den Lebkuchenmann gehäkelt sieht toll aus

29.10.2018 - 14:41

country flag Naomivannijnatten wrote:

Geen

25.10.2018 - 20:03

country flag Anna Winthher wrote:

Det er en rigtig sød lille kagemand. Jeg har farverne i Alpaca og vil forsøge med dobbelt garn :)

26.09.2018 - 15:34

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-999

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Fra #dropsfan galleriet

Gingy

Annie, Netherlands