DROPS / 150 / 25

Easy Peasy by DROPS Design

Hæklede DROPS tøfler i ”Polaris”

DROPS Design: Model nr po-071
Garngruppe F
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 – 38/40 – 42/44
Fodlængde: 22 - 25 - 27 cm
Materialer:
DROPS Polaris fra Garnstudio
200-300-300 g f.nr 03, mørk grå

DROPS HÆKLENÅL NR 10 – eller den nål du skal bruge for at få 7 fm på 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: tøfler,
Garntype
Deals fra
48.00 DKK
33.00 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MAGISK CIRKEL:
For at undgå hul i midten startes med denne teknik:
Hold i garnenden med venstre hånd og lav en løkke rundt om venstre pegefinger (fra venstre mod højre). Hold i løkken med venstre tommelfinger og pegefinger. * Stik nålen gennem løkken, hent tråden fra nøglet, træk tråden tilbage gennem løkken, lav 1 omslag om nålen og træk omslaget gennem m på nålen = 1 fm *, gentag fra *-* til der er 5-6-8 fm om løkken, afslut med 1 km i første fm. Hækl videre som forkl i opskriften – SAMTIDIG trækkes der i garnenden så løkken snøres sammen og hullet forsvinder.

HEKLEINFO:
Første fm i beg af omg erstattes med 1 lm. Hver omg afsluttes med 1 km i første lm i beg af omg. Dvs når arb hækles rundt hækles der skiftevis fra retsiden og vrangen og der hæftes med 1 km i første lm på omg.

----------------------------------------------------------

TØFFEL:
Tøflen hækles på nål nr 10 med 1 tråd Polaris. Der startes fra tåen. Arb hækles først rundt - LÆS HÆKLEINFO, derefter hækles der frem og tilbage.

FOD:
Lav en MAGISK CIRKEL - se forkl over.
1.OMG(vrangen): Vend arb og tag 4 fm ud jævnt fordelt = 9-10-12 fm.
2.OMG(retsiden): Vend arb og hækl 1 fm i hver fm.
3.OMG(vrangen): Vend arb og tag 4 fm ud jævnt fordelt = 13-14-16 fm.
Hækl 5-5-7 rækker med 1 fm i hver fm (sidste række hækles fra retsiden).

HÆL:
Nu hækles der frem og tilbage over 10-11-13 fm. Hækl 10-12-14 rækker med fm frem og tilbage. Tøflen måler ca 22-24-26 cm totalt. Hækl den sammen midt bagpå med 1 række km gennem begge lag. Derefter hækles der rundt om hele tøflen således: 1 fm i hver række og 1 fm i hver fm midt ovenpå på foden. Klip og hæft tråden. Hækl en til.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 150-25.