Galaxica by DROPS Design

Heklet DROPS Hals i "Drops Loves You #2" eller i "Snow"

DROPS Extra 0-879
DROPS Design: Modell nr ee-454
Garngruppe E
-----------------------------------------------------------
Mål: ca 80 cm rundt nederst, ca 70 cm rundt øverst, ca. 27 cm høy

Material: DROPS LOVES YOU #2 fra Garnstudio
200 gr farge nr 3112, pudder rosa

– eller bruk: DROPS SNOW fra Garnstudio
200 gr farge nr. 51, pudder rosa

DROPS HEKLENÅL 9 mm
– eller nålnr. som gir ca. 4 stjerner på 10 cm i bredde.

DROPS Perlemor-knapper (nr 540): 3 stk
-----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 20.95 kr /50g
DROPS Snow uni colour DROPS Snow uni colour 20.95 kr /50g
LindeHobby
Bestill
DROPS Snow mix DROPS Snow mix 23.95 kr /50g
LindeHobby
Bestill
DROPS Snow print DROPS Snow print 25.95 kr /50g
LindeHobby
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 83.8kr. Les mer.

Instruksjoner

Hals:
Hekle 57 lm med nål 9 mm med pudder rosa.
1.rad (retten): Plukk opp 5 m med start i 2. lm fra nålen = 6 m på nålen, gjør ett kast og trekk gjennom alle 6 m, hekle 1 lm som lager et hull over de 6 m, *plukk opp 1 m i hullet, plukk opp 1 m i siden på den siste av de 6 m, plukk opp 1 m i samme lm som den siste av de 6 m ble plukket opp i, 1 m i hver av de neste 2 lm = 6 m på nålen, gjør ett kast og trekk gjennom alle 6 m, 1 lm*, gjenta fra *-*. Hekle 1 hst i siste lm. Snu.
2.rad (vrangen): 2 lm (= 1 hst), hekle 2 hst i hvert "stjernehull", avslutt raden med 1 hst i siste m. Snu. Det er nå 26 stjerner på raden og 1 hst i hver side.
3.rad: 3 lm, plukk opp 1 m i 2. og 3. lm fra nålen, plukk opp 1 m i de første 3 m på raden = 6 m på nålen, gjør ett kast og trekk gjennom alle 6 m, hekle 1 lm, *plukk opp 1 m i hullet, plukk opp 1 m i siden på den siste av de 6 m, plukk opp 1 m i samme m som den siste av de 6 m ble plukket opp i, plukk opp 1 m i hver av de neste 2 m = 6 m på nålen, gjør et kast og trekk gjennom alle 6 m, 1 lm*, gjenta *-*. Hekle 1 hst i siste lm. Snu.
Gjenta rad 2 og 3.
På rad 8 (vrangen) hekles som før, men det økes ved å hekle 3 hst (i stedet for 2) i 7. og 8. stjernehull regnet fra hver side.
9.rad (retten): Hekles som før, det blir nå 28 stjerner.
Fortsett som før, på rad 12 (vrangen) økes igjen slik som på rad 8 ved å hekle 3 hst i 8. og 9. stjernehull fra hver side.
13.rad (retten): Hekles som før, det blir nå 30 stjerner.
Fortsett som før, på rad 16 (vrangen) økes det igjen ved å hekle 3 hst i 9. og 10. stjernehull fra hver side.
17.rad (retten): Hekles som før, det blir nå 32 stjerner.
Avslutt etter 18. rad.
Hekle ca. 24–26 fm jevnt fordelt opp langs kortsiden.
Fortsett frem og tilbake med fm i hver fm langs kortsiden i totalt 5 rader, klipp og fest tråden.
Gjenta langs den andre kortsiden, på 4. rad hekles det 3 knapphull. Ett knapphull skal væra øverst ved halsen, og de andre to med ca. 6 cm mellomrom.
1 knapphull = hekle 2 lm og hopp over 2 fm på raden under.
På 5. rad hekles 2 fm rundt lm-buen ved hvert knapphull. Klipp og fest tråden. Sy i knappene slik at de passer med hullene.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (20)

country flag Françoise wrote:

Bonjour J'ai écris trop vite. C'est au 3ème rg que j'ai 25 étoiles et non 26, d'où ma question de quinconce

17.03.2020 - 15:34

DROPS Design answered:

Bonjour Françoise, essayez de repérer d'après la vidéo où vous avez pu oublier une étoile au 3ème rang, car vous devez toujours en avoir 26. Essayez de bien repérer vos étoiles du 1er rang et de comparer, cela peut vous aider à repérer celle qui manque. Bon crochet!

17.03.2020 kl. 16:28

country flag Françoise wrote:

Bonjour Au 1er rg j'ai 26 étoiles au 2ème rg je n'ai que 25 étoiles seraient-elles en quinconce ? Je crochète avec le n°10 et ai 4 pelotes sera ce suffisant? Puis je faire mes augmentations au rg 6 au lieu du rg8? Merci de votre aide. Cordialement

17.03.2020 - 14:53

DROPS Design answered:

Bonjour Françoise, vous devriez avoir le même nombre d'étoiles, sur le 1er rang on forme la première moitié des étoiles (celles du bas) et sur le 2ème rang, on "ferme" les étoiles (sauf si on doit augmenter/diminuer) Cette vidéo pourra peut-être vous aider. Si votre échantillon est juste, alors la quantité DROPS Eskimo indiquée devrait suffire - plus d'infos sur l'échantillon ici. Bon crochet!

17.03.2020 kl. 15:02

country flag Rebecka Norrman wrote:

Hej! Jättefin sjal! Men jag har lyckats fastna redan på varv 2... Det står att man då ska fått ihop 26 stjärnor när 2a varvet är klart, men jag lyckas endast få till 18... Stämmer det att det ska vara 57 lm som grund? Eller gör jag något annat fel tror ni? Tycker mig göra precis som ni i instruktionsvideon för stjärnmönstret. Hälsningar Rebecka

04.12.2018 - 00:47

DROPS Design answered:

Hei Rebecka. Du har 57 lm. Den første stjernen hekles over 7 lm (hopp over 1, hekle over de neste 6). Videre hekles de 4 første m av den neste stjerne over masker fra den forrige stjernen slik: 1 lm allerede på nålen, 1 m i hullet i midten av stjernen, 1 m i den siste m på stjernen og 1 m i samme lm som siste maske. Du har nå 4 masker på nålen. De siste 2 m hekles over 2 nye lm. Dvs: hver stjerne hekles over 2 ny lm (av de originale lm). Etter første stjerne har du 50 lm igjen, 50/2 = 25 stjerner (Totalt 26, inkludert den første). Videoen du sikter til viser fremgangsmåte. God fornøyelse

06.12.2018 kl. 12:03

country flag Kirstin wrote:

Liebes Drops Team! Vielen Dank für die wunderbare Anleitung. Leicht verständlich und auch schnell gehäkelt. Aber die angegebene Wollmenge von 200 g ist zu wenig. Ich habe zwar mit Häkelnadel 10 gearbeitet, aber nur weil ich sonst sehr fest häkle. Ich muss noch mal nachbestellen 😩

30.12.2017 - 20:24

country flag Lorraine wrote:

Bonjour, pouvez-vous m'expliquer le rang 8 pour les augmentations. Est-ce que je dois augmenter en faisant 3 db dans la maille 7 et 3 db dans la maille 8 au début du rang et refaire la même chose à la fin du rang dans la maille 8 et la maille 7, ce qui veut dire que j'aurai fait 6 db de plus au rang 8 ? Merci de bien vouloir m'aider.

16.02.2016 - 03:12

DROPS Design answered:

Bonjour Lorraine, on procède bien ainsi, mais on augmente juste 4 m car on crochète 2 dB dans le trou de chaque étoile + 3 dB dans les mailles 7 et 8 au début et à la fin du rang (= 4 augm). Bon crochet!

16.02.2016 kl. 13:01

country flag Jessica wrote:

Hi! I'm confused about the increase on row 8. When you say the 7th and 8th hole on each side what exactly do you mean? Am I increasing three times on this row? Thank you! 😃

11.11.2015 - 18:12

DROPS Design answered:

Dear Jessica, row 8 is worked as row 2 (= hdc row): work as row 2 but work 3 hdc instead of 2 hdc in the 7th + in the 8th hole from the beg of row + 3 hdc instead of 2 hdc in the 7th + in the 8th hole from the end of row (= 2 hdc inc at the beg of row + 2 hdc inc at the end of row= 4 hdc inc). Happy crocheting!

12.11.2015 kl. 09:57

country flag Genevieve Pelletier wrote:

Bonjour, J'essaie de faire le modèle et j'ai suivi les indications du vidéo. Par contre, je ne comprends pas une phrase dans les explications. La voici:"piquer le crochet autour du côté des 6 dernières mailles et ramener une boule" Pourriez-vous me donner des explications. MERCI :) Je commence à désespérer et me dire que je vais changer de modèle!

19.12.2014 - 14:22

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Pelletier, il faut en fait piquer sur le côté de la dernière des 6 m (le texte a été modifié), comme on le voit bien dans la vidéo (time code 1:12). Bon crochet!

19.12.2014 kl. 17:14

country flag Rannveig Løvstad wrote:

Veldig fin! Og med video ble det veldig enkelt! Tusen takk for gode forklaringer, videoer og masse inspirasjon. Blir til å lage mange av denne!

23.01.2014 - 21:57

Gpe Hdz Hdz wrote:

Preciosa bufanda me sirvio de inspiracion para regalo de navidad.

12.01.2014 - 03:35

country flag Geoffroy Noëlle wrote:

Bonjour,tout d'abord merci à toute votre équipe pour tous ces modèles que vous nous offrez! Je suis d'accord avec Magalie: un bonnet ou un béret coordonné avec le tour de cou serait vraiment super! j'ai hâte de le voir...Cordialement, Noëlle

19.10.2013 - 22:56

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-879

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.