Pixie Dreams by DROPS Design

Hæklede DROPS tøfler i ”Nepal”.

Keywords: hulmønster, tøfler
DROPS 123-24
DROPS design: Model nr NE-019
--------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fodens længde: ca 22 - 24 - 27 cm
Materialer: DROPS NEPAL fra Garnstudio
150 gr i alle str f.nr 3112, støvet rosa

DROPS HÆKLENÅL nr 4 - eller den nål du skal bruge for at få 14 fm x 20 omg på 10 x 10 cm.
DROPS LYS TRÆKNAP NR 501:
4 stk i alle str.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


65% Uld, 35% Alpaca
fra 16.95 kr /50g
DROPS Nepal uni colour DROPS Nepal uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Nepal mix DROPS Nepal mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 50.85kr. Læs mere.

Instruktioner

HÆKLEINFO:
Første fm i beg af omg/rækken erstattes med 1 lm. Første st i beg af omg/rækken erstattes af 3 lm. Hver omg/række afsluttes med 1 km i 1./3.lm i beg af omg, (i 1./3.lm i beg af forrige række når det hækles frem og tilbage).
MØNSTER: Se diag M.1 og M.2.
--------------------------------------------------------

FOD:
Der startes med at hækle foran på tåen på nål 4 med Nepal.
1.OMG: Hækl 3 lm og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm.
2.OMG: Hækl 5-5-6 fm om ringen – læs HÆKLEINFO!
3.OMG: Hækl 2 fm i hver fm = 10-10-12 fm.
4.OMG: Hækl *1 fm i første fm, 2 fm i næste fm*, gentag fra *-* omg rundt = 15-15-18 fm.
5.-7.OMG: Hækl 1 fm i hver fm.
8.OMG: Hækl *1 fm i første fm, 1 fm i anden fm og 2 fm i tredje fm*, gentag fra *-* omg rundt = 20-20-24 fm.
9.OMG: Hækl *1 fm i hver af de tre første fm, og 2 fm i fjerde fm*, gentag fra *-* omg rundt = 25-25-30 fm.
10.OMG: Hækl *1 fm i hver af de fire første fm, og 2 fm i femte fm*, gentag fra *-* omg rundt = 30-30-36 fm.
Fortsæt med 1 fm i hver fm til arb måler 6-6-7 cm. Videre hækles der rundt efter M.1. Hækl M.1A, gentag M.1B og slut af med en km i beg af omg. Fortsæt således til arb måler ca 11-13-14 cm.

HÆL:
Nu deles arb og der hækles frem og tilbage fra midt ovenpå foden – hækl efter M.2, hækl M.2A, gentag M.2B og slut af med M.2C
Når hele tøflen måler ca 22-24-27 cm lægges den fladt og hækles sammen midt bagpå med en række fm gennem begge lag. Klip og sy tråden.

SKAFT:
HØJRE TØFFEL:
Hækl 1 række med fm rundt om tøflens åbning (start midt foran), når du kommer rundt til midt foran igen hækles der 12 lm (til klap), vend og hækl 1 fm tilbage i hver af disse lm. Videre hækles der 1 fm i hver fm frem og tilbage til skaftet måler 8 cm. Klip og sy tråden.
VENSTRE TØFFEL: Start med at hækle 12 lm, derefter hækles der 1 række med fm rundt om tøflens åbning (start midt foran), når du kommer til midt foran igen vend og hækl 1 fm i hver fm og 1 fm i hver lm. Videre hækles der 1 fm i hver fm frem og tilbage til skaftet måler 8 cm. Klip og sy fast tråden.

Sy 2 pynteknapper gennem begge lag på klappen på hver tøffel.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 10.08.2010
DROPS HÆKLENÅL NR 4 - eller den nål du skal bruge for at få 14 fm x 20 omg på 10 x 10 cm.

Diagram

symbols = fm
symbols = hækl 1 st, men vent med sidste gennemtræk (= 2 m på nålen), hækl næste st, men når sidste gennemtræk gøres trækkes tråden gennem alle m på nålen.
symbols = lm
symbols = km
symbols = st
diagram

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 123-24) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

signature-image signature

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (57)

country flag Akira wrote:

Wenn man mit der Ferse fertig ist wie geht das weiter Wo setze ich genau an Häkel ich nicht gleich die Öffnung für den schaft Das mit der Bearbeitung für den schaft versteh ich nicht ganz

24.11.2020 - 22:07

DROPS Design answered:

Liebe Akira, dieses Video zeigt am 1.55 wie man den Schaft häkelt - hier sollen Sie aber dazu 12 Luftmaschen am Ende der 1. Reihe häkeln, dh nicht in Runden dann wie im Video weiterhäkeln. Hoffentlich kann es Ihnen weiterhelfen. Viel Spaß beim häkeln!

25.11.2020 kl. 07:46

country flag Adriana Guerra wrote:

Pagina genial

15.04.2019 - 02:37

country flag Kelsey wrote:

Hi there.... if I didn't want the slippers to be that hole-y could I just continue to single crochet all the way up the foot? Are there any special steps I should follow to do that?

17.09.2018 - 15:44

DROPS Design answered:

Dear Kelsey, you can continue with single crochets if you rather like to, just continue adjusting to the length/number of rows required for your size. Happy crocheting!

17.09.2018 kl. 17:39

Susan wrote:

My daughter bought her wool while on holiday so there is no hope of her going back to shop in America to ask about pattern. She is new to diagram patterns having only used worded patterns before. The M1 /M2 part has got her foxed. Not very good for her.

01.04.2018 - 23:27

DROPS Design answered:

Dear Susan, you can always contact your DROPS store, even per mail or on social medias (see their profile). Whenw working diagram, each symbol is the key to one stitch/group of st. Start reading diagrams from the bottom corner on the right side towards the left from RS and from the left towards the right from WS. Happy crocheting!

03.04.2018 kl. 08:55

country flag Marlies Monster wrote:

Begrijp ik het goed dat je bij patroon m1a eerst 2x een tour met vaste moet haken en daarna een tour met noem maar even twee samen gestelde stokjes.

13.10.2017 - 21:48

DROPS Design answered:

Hallo Marlies, Bij telpatroon M.1 is de eerste toer (dus niet de eerste 2 toeren), een toer met vasten. (= P.s.: De eerste vaste op de toer wordt vervangen door een losse (zie 'informatie voor het haken' bovenaan het patroon), deze wordt in het telptroon aangegeven met een verticaal streepje.

04.11.2017 kl. 14:19

country flag Johanne Elise Reianes wrote:

Hei! Jeg har problemer med og forstå diagrammet, og jeg ser jeg ikke er alene. Kan dere legge ut en bedre forklaring? I diagrammet er det en stav i slutten av første runde med st sammen, det kan vel ikke være riktig, denne står alene single st? Og i andre omg med staver sammen er det en single st som kommer hver tredje sammenhekling, slik ser det ikke ut på bildet.. Der er det to og to staver sammen rundt hele...

10.05.2016 - 20:18

DROPS Design answered:

Hej Johanne. Som jeg forstaar det saa hekler du staver sammen men 1 lm mellem hver og den sidste single stav er til afslutning paa omg. (og kun der).

13.05.2016 kl. 12:24

Salima wrote:

How we do drops by video please and thanks

09.12.2015 - 09:33

DROPS Design answered:

Dear Salima, the video below shows how to work the slipper - but remember to follow the pattern at the same time, video is only showing technique and construction. Happy crocheting!

09.12.2015 kl. 10:12

country flag Sara wrote:

Hej! Har tittat på det här mönstret ett tag nu och har äntligen bestämt mig för att börja virka. Mitt problem är att jag har hittat ett garn som kräver en virknål i storlek 5 mm. Om jag följer beskrivningen, hur mycket kommer resultatet påverkas??

26.09.2015 - 19:59

DROPS Design answered:

Hej För att få rätt storlek på dessa tofflor krävs denna stickfasthet: "DROPS VIRKNÅL NR 4 – eller den virknål du måste ha för att få 14 fm x 20 v på 10 x 10 cm." Gör en provlapp för att se så du får dessa mått. Lycka till!

30.09.2015 kl. 11:16

Jessica wrote:

What does the 5-5-6 mean and to see crochet info? I replace the 5 with part one of crochet info? Anyone know?

19.05.2015 - 03:15

DROPS Design answered:

Dear Jessica, this pattern is written in 3 sizes. In first 2 sizes you will crochet 5 sts in ch-ring, in largest size you will crochet 6 sts in ch-ring. Depending on your size follow first, 2nd or 3rd number. Happy crocheting!

19.05.2015 kl. 08:29

country flag Virginia Glynn wrote:

Where can I go to find help with this pattern. I've try to do this pattern but confused on how to read your diagram please help I would really like to do this for my daughter. I did not buy the yarn from a yarn shop for I live in Oklahoma and the nearest yarn shop is 2 hours away so I can't go to a yarn shop to ask if you can write out the diagram for me maybe I can understand this is very confusing thank you

15.12.2014 - 15:51

DROPS Design answered:

Dear Mrs Glynn, in the diagram each st/group of sts is represented by a symbol (see under diagram text), read diagram starting at the bottom corner on the right side and work towards the left every round (M.1) - or when working in rows, read RS rows from right to the left and WS rows from left to the right. You can get our yarns here in the USA, and then contact them by mail when you need assistance with a pattern. Happy crocheting!

15.12.2014 kl. 17:31

Kommentere opskrift DROPS 123-24

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.