DROPS Alpaca
DROPS Alpaca
100% Alpakka
fra 32.00 kr /50g
Garnet til denne oppskriften koster fra 64.00kr.

Garnprisen er kalkulert fra oppskriftens minste størrelse og garnets billigste produkttype. Ser du etter en enda bedre pris? Du finner det kanskje i DROPS Deals!

DROPS Super Sale
DROPS 86-4 / Foreslå et navn
DROPS design: Modell nr Z-164
--------------------------------------------------------

Mål: One-size
Materialer: DROPS Alpaca fra GARNSTUDIO
100 gr f.nr 0501, lys grå

DROPS Strømpep: nr 3.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------

DROPS Alpaca
DROPS Alpaca
100% Alpakka
fra 32.00 kr /50g
Garnet til denne oppskriften koster fra 64.00kr.

Garnprisen er kalkulert fra oppskriftens minste størrelse og garnets billigste produkttype. Ser du etter en enda bedre pris? Du finner det kanskje i DROPS Deals!

Instruksjoner

Strikkefasthet: 24 m x 32 p på p 3 og glstrikk = 10 x 10 cm.
Husk p.nr er kun veiledende!

Mønster: Se diag M.1 (1 diagram = 1 rapport). Mønsteret sees fra retten.

Vrbord: * 2 r, 2 vr *. Gjenta fra *-*.

Rille (frem og tilbake på p): 1 rille = 2 pinner. 1.p: Rett, 2.p: Rett.

Vanter: Legg opp 83 m jevnt fordelt på strømpep 3 med Alpaca og strikk mønster oppover slik til fingernes start: 18 m vrbord - start omg med 2 vr og sett en merketråd midt mellom disse 2 vr m, deretter strikkes M.1 (= midt oppå vanten), 52 m vrbord (strikk vrborden slik at det blir likt på hver side av M.1, det vil si at det sluttes og startes med 2 vrang).
Når arb måler 24 cm strikkes det 1 rille - ikke over M.1 - samtidig som det felles 24 m jevnt fordelt på omg - ikke fell m i M.1 = 59 m.
Start på nytt med vrbord 2 r og 2 vr på hver side av M.1 (strikk vrborden slik at det blir likt på hver side av M.1, det vil si at det sluttes og startes med 2 vrang). Herfra måles arb videre. Når arb måler 2 cm økes det til kile for tommelfingeren slik: Øk 1 m på hver side av merketråden, disse 2 m = kilen til tommelfingeren. Videre økes det til kilen på hver side av disse 2 m på hver 2.omg: 1 m ialt 6 ganger = 14 m i kilen (de økte m strikkes inn i vrbord til kilen etterhvert). På neste omg settes disse 14 m + 1 m på hver side = 16 m på en tråd og det legges opp 2 nye m bak kilen = 57 m. Sett et merke før de 2 nye m for å markere starten av omg. Fortsett å strikke håndens masker. Når arb måler 11 cm økes det 1 m over M.1 = 58 m, deretter strikkes det vrbord også over M.1. Videre strikkes neste omg slik: 2 m over kilen, 21 m, sett 11 m på en tråd-1 til lillefinger, legg opp 1 ny m og strikk de resterende 24 m. Strikk 4 omg over disse 48 m. Sett deretter den nye m og 16 m på hver side av denne på en tråd-2.

Pekefinger: Strikk 15 m og legg opp 1 ny m = 16 m. Strikk 4 cm vrbord, fell av.

Langfinger: Strikk 8 m fra underhånden, legg opp 1 ny m, strikk 8 m fra overhånden og plukk opp 3 m mot pekefingeren = 20 m. Strikk 4 cm vrbord, fell av.

Ringfinger: Strikk de siste 17 m fra tråd-2 og plukk opp 3 m mot langfingeren = 20 m. Strikk 4 cm vrbord, fell av.

Lillefinger: Strikk de 11 m fra tråd-1 og øk 3 m mot ringfingeren = 14 m. Strikk 4 cm vrbord, fell av.

Tommelfinger: Strikk 16 m fra tråden over kilen, plukk opp 4 m i m bak kilen = 20 m. Strikk 5 omg vrbord, fell av.

Strikk den andre vanten på samme måten, men motsatt. Øk til kile for tommelfinger i slutten av 2.p. Del inn til lillefinger slik: Strikk 24 m, sett 11 m på en tråd, legg opp 1 m og strikk deretter 21 m + de 2 m over kilen.

Denne oppskriften har blitt rettet.

Oppdatert online: 20.09.2016
Vanter:...På neste omg settes disse 14 m + 1 m på hver side = 16 m på en tråd og det legges opp 2 nye m bak kilen = 57 m. Sett et merke før de 2 nye m for å markere starten av omg. Fortsett å strikke håndens masker. Når arb måler 11 cm økes det 1 m over M.1 = 58 m, deretter strikkes det vrbord også over M.1. Videre strikkes neste omg slik: 2 m over kilen, 21 m, sett 11 m på en tråd-1 til lillefinger, legg opp 1 ny m og strikk de resterende 24 m. Strikk 4 omg over disse 48 m. Sett deretter den nye m og 16 m på hver side av denne på en tråd-2.

Lillefinger: Strikk de 11 m fra tråd-1 og øk 3 m mot ringfingeren = 14 m. Strikk 4 cm vrbord, fell av.

Strikk den andre vanten på samme måten, men motsatt. Øk til kile for tommelfinger i slutten av 2.p. Del inn til lillefinger slik: Strikk 24 m, sett 11 m på en tråd, legg opp 1 m og strikk deretter 21 m + de 2 m over kilen.

Diagram

symbols = rett
symbols = vrang
symbols = sett 2 m på hj.p bak arb, 2 r, strikk 2 r fra hj.p
symbols = sett 2 m på hj.p foran arb, 2 r, strikk 2 r fra hj.p
diagram

Alle våre oppskrifter har Instruksjonsvideoer som kan være til hjelp

Har du et spørsmål? Se listen over ofte stilte spørsmål (FAQ)

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatt er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

Hvis du synes det er vanskelg å velge hvilken størrelse du skal lage, kan det være en god ide å måle et plagg du har og liker størrelsen på. Sammenlign målene med målskissen og velg den størrelsen som passer deg best.

Du finner målskissen nederst i oppskriften.

See DROPS lesson: Hvordan man leser en målskisse

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

Foretrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen til slutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

Nupper er en naturlig prosess som skjer til og med på de mest fine og ekslusive fibre. Det er et naturlig tegn på bruk og slitasjone og er vanskelig å unngå. Det blir mest tydelig der hvor det er mest friksjon på plagget, som under armene og på håndleddene.

Du kan få ditt plagg til å se ut som nytt igjen ved å fjerne nuppene med en nuppefjerner.

Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg. Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager.
I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Du vil kanskje også like...

Kommenter oppskrift DROPS 86-4

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Kommentarer / Spørsmål (28)

country flag Lily wrote:

Hello, I do not understand how this part can be in the right order: "Middle finger: knit 8 sts from palm, cast on 1 new st, knit 8 sts from upper hand and pick up 3 sts at index finger" If I'm knitting from the palm, I'm knitting towards the finished index finger on the first, left glove. Therefore, should it not be either: knit 8 sts from palm, pick up 3 sts at index finger etc." or: "knit 8 sts from the upper hand, pick up 1 st, knit 8 sts from palm etc."...?

08.05.2024 - 01:03

DROPS Design answered:

Dear Lily, you are here working right hand, reason why you work the stitches that way: first palm, then cast on 1 stitch (towards sts on a thread), work sts from upper hand and pick up 3 sts form index finger. Happy knitting!

08.05.2024 - 08:00

country flag Karin wrote:

Der linke Hanschuh hat super geklappt. Nun habe ich ein Problem mit dem rechten Handschuh. Was bedeutet spiegelverkehrt? Bin jetzt nicht mit 2 linken Maschen sondern mit 2 rechten Maschen angefangen. Nun passt es am Daumen nicht mit dem Mustersatz. Ich habe die Abnahme von 24 Maschen gemacht und dann nach Anleitung neben dem M1 zwei linke Maschen gestrickt. Soweit geht das Muster auch auf. Nach dem Keil vom Daumen passt es dann nicht mehr.

29.10.2023 - 19:50

DROPS Design answered:

Liebe Karin, beginnen Sie zuerst mit den 52 M Bündchen dann das Diagram dann die letzen Maschen Bündchen. Dann wird es für den Daumen am Ende der Runde zugenommen (anstatt am Anfang). Viel Spaß beim stricken!

30.10.2023 - 17:48

country flag Angélique Amouret wrote:

Bonjour peut-on adapter ce modèle sur des aiguilles circulaire

13.02.2023 - 15:25

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Amouret, probablement, mais si vous n'en avez pas l'habitude, il peut être plus sage de tricoter ces mitaines en rond, ce sera plus simple et vous éviterez des coutures disgracieuses et une potentielle surépaisseur. Bon tricot!

13.02.2023 - 15:55

country flag Ninni wrote:

När man har lagt upp 2 maskor bakom tumkilen blir det 4 aviga bredvid varandra i resåren är det meningen?

10.02.2023 - 11:08

country flag Kathleen wrote:

Ik begrijp de stekentelling niet. Je eindigt met 59 steken nadat je geminderd hebt. Dan maak je er 14 extra door te meerderen. Dus 73 steken in totaal. Daarvan zet je er 16 op een hulpdraad voor de duim. Dus blijven er nog 57 steken over op de naald . Als je daar dus nog twee moet bij opzetten, zijn er opnieuw 59 steken op de naald en na 11 cm 60 steken… of moeten die twee nieuw opgezette steken ook naar de hulpdraad? Als dat het geval is, klopt er iets niet met het aantal duimsteken.

21.07.2022 - 15:42

country flag Mariska Van Der Werf wrote:

Er staat: wijsvinger: brei 15 st. Welke steken zijn dit? Je hebt net 17 steken op een hulpdraad gezet en die zijn voor de ringvinger. Dus niet de volgende 15, want ringvinger en wijsvinger zitten niet naast elkaar. Volgens mij ook niet de eerste 15 vanaf "begin van de naald", dan zit ik weer tegen de ringvinger..... 2e vraag. Er staat bij ringvinger brei laatste 17 steken van hulpdraad 2 . Ik heb maar 17 steken op die hulpdraad en zie ook niet eerder dat je stkn van de draad moet breien.

15.10.2021 - 17:44

DROPS Design answered:

Dag Mariska,

Naast de steken van de pink, die inmiddels op een hulpdraad staan heb je 1 steek opgezet. Deze nieuwe steek plus 16 steken ernaast zet je op een hulpdraad. Een je zet 16 steken aan de andere kant van de pink op een hulpdraad. (Van deze steken worden straks de ringvinger en de middelvinger gebreid.) Aan de zijde van de duim heb je nu een aantal steken waarmee je verder breit.

16.10.2021 - 13:18

country flag Anette Thorup Pedersen wrote:

Hvad mener I med “2 masker over kilen, 21 m”?

05.09.2020 - 15:37

DROPS Design answered:

Hej Anette, det er de 2 masker du slog op som strikkes først, så de næste 21 m, og så de næste på en tråd ifølge opskriften. God fornøjelse!

09.09.2020 - 14:14

country flag Nadia wrote:

Hello, I would like to ask you politely if you could translate this pattern into Italian, as I am totally unable to knit steps that are not in my language 😢 I would be eternally grateful 😊

20.05.2020 - 10:11

DROPS Design answered:

Hello Nadia. We will translate the pattern into Italian as soon as possibile. Happy knitting!

20.05.2020 - 10:43

country flag Babette wrote:

Bonjour, Comment puis-je tricoter ce modèle avec des aiguilles droites ? Merci de votre réponse. Cordialement. Babette

27.10.2019 - 20:54

DROPS Design answered:

Bonjour Babette, il vous faudra adapter les explications en suivant ces informations. Bon tricot!

04.11.2019 - 12:33

country flag Adam wrote:

Kiedy bedzie wzor po polsku?

12.09.2019 - 20:13

DROPS Design answered:

Witam! Będzie dostępny w przyszłym tygodniu. Dziękujemy za zainteresowanie naszą stroną. Pozdrowienia od DROPS Design!

13.09.2019 - 08:35